OI

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.580
1.104
113
Titograd
Asafa je tudi skoraj ritensko lahko šel v cilj
smile-1.gif
2 klasi sta boljša od ostalih.

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
sem gledal je špik nekaj zehal pred štartom je bil malo zaspan kot njuno veslanje dans

alcyx

Fizikalc
19. jul 2007
2.091
0
36
Bizeljsko
Sej tako je vedno...dokler gre je raja vesela...Pač vedno ne znese...

Sem 100% da če bi bile nove medalje bi bilo že 5 novih tem..

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
bolj bo razočaranje pri čopu in špiku kot pa pri četvercu! Unadva pa sta popušila!

kdosemjaz

Fizikalc
1. avg 2007
1.654
0
36
Upam, da se ne bo čez nekaj časa izkazalo, da se je fant pikal ... Če se ni, svaka čast!
zmaga.gif

bborst

Pripravnik
19. avg 2007
75
0
6
Debevec, Debevec, zlato bi lahko pobral kot za šalo
jezen.gif
Zakaj hudiča ne mormo enkrat dobit zlate medalje, bronastih mamo dost. S takimi izkušnjami kot jih ima za sabo, pa ga je spet psiha uničla.

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Vsak dan posebaj me preseneča, kako zategneni ste nekateri navijači. Očitno se ne zavedate kaj pomeni že finalni nastop na OI, kaj šele, da se prebiješ med najboljše tri. Naši športniki so nekatere tolk razvadli, da bo kmalu že srebro premalo za veselje... in potem poslušamo zlivanje gnojnice po veslačih, ker so osvojili SAMO 6. in 4. mesto. Vsak športnik da na OI zadnje atome moči, da doseže čim boljši rezultat, potem pride pa domov in lahko začne take komentarje brat.
crazy1.gif

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.580
1.104
113
Titograd
Citat:
Uporabnik bborst pravi:
Debevec, Debevec, zlato bi lahko pobral kot za šalo
jezen.gif
Zakaj hudiča ne mormo enkrat dobit zlate medalje, bronastih mamo dost. S takimi izkušnjami kot jih ima za sabo, pa ga je spet psiha uničla.

No no, kaj boš pa rekel za američana ki so mu že čestitali za zlato skoraj,pa je v zadnjem strelu 4ko pokno? in se je že v atenah pred 4 leti na isti način zajebal? Debevec je tolk star da bi skoraj vsem foter lahko bil, pa je vseeno bil 3. , pričakoval od njega pa ni nihče kolajne.