OI

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
124
Citat:
Uporabnik alcyx pravi:
So...mislim da je bila tu krivda Červarja. Oz igralcev ker so nedisciplinirani. Videlo se je da so Francozi trenutno N1. Ko pogledaš dobro bodo Hrvatje mel še vedno več medalj kot pa Slovenci...
evil.gif

Zanekrat imamo eno zlato in eno srebrno več od njih.
evil.gif

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
124
Citat:
Uporabnik JPM pravi:
kako je ziveti ko si tako izkompleksan z enimi hrcki,ustasi...?

Ne sekiraj se zaradi mene, prijatelj. Čeprav težko spim, podnevi pa se mi pred očmi prikazujeta Blanka in Ivano oblečena v šahovnico, sem v PB Polje dobil posebne tabletke, ki mi pomagajo da vsaj približno normalno funkcioniram.
roza.gif

grube386

Geek pohotnež
20. jul 2007
2.174
0
36
40
Za vogalom
Bravo Rovan!
Kako si lahko pa tak [censored]? Z eno tako butasto potezo bi lahko očrnil vse slovenske dosežke v Pekingu
bonk.gif

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
124
Citat:
Uporabnik grube386 pravi:
Bravo Rovan!
Kako si lahko pa tak [censored]? Z eno tako butasto potezo bi lahko očrnil vse slovenske dosežke v Pekingu
bonk.gif

Rovana sploh ne vem kaj pošiljajo kamorkoli. Še burundijski skakalci s palico so bolj konkurenčni. Očitno ga boli resnica, da je gnil.

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
124
Citat:
Uporabnik JPM pravi:
za njo mi je vseeno ker mi je antipaticna do konca ceprav je iz mojega mesta.cestitke vsen.

Prav vesel sem bil, da naduta kravetina ni zmagala in da je padla na realna tla.

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Mal gledam razvrstitev držav po doseženih kolajnah... Finska, Portugalska, Belgija, Švedska, Grčija, Avstrija, Hrvaška, Srbija ... vsi za nami!
grin1.gif

Res so se odlično odrezal naši športniki na letošnjih OI. Pa ne samo tisti, ki so dosegli medalje, ampak tudi vsi ostali, ki so podrli precej državnih rekordov in se nasploh dobro odrezali.

nepot

Pripravnik
2. sep 2007
646
0
16
Beer City/Knežje mesto
Vsake oči imajo svojega malarja, ampak se mi zdi Blanka glede na ostale Hrvaške športnike dost realna in ne preveč naduta. Mogoče se motim, mogoče pa ti gledaš preveč subjektivno ker ti pač smrdi vse kar je povezano z našo južno sosedo
smirk-1.gif

slvn

Fizikalc
19. dec 2007
1.570
2
38
Se samo meni zdi, ali balic ne loci najbolje rdece in bele? Tako lepo podaja spancem direkt v narocje
grin1.gif

Brez njega bi mogoce hrcki se imeli kaj moznosti parirat spancem. Tako pa ti samo vecajo prednost.