OI

slvn

Fizikalc
19. dec 2007
1.570
2
38
Citat:
Uporabnik nepot pravi:
Vsake oči imajo svojega malarja, ampak se mi zdi Blanka glede na ostale Hrvaške športnike dost realna in ne preveč naduta. Mogoče se motim, mogoče pa ti gledaš preveč subjektivno ker ti pač smrdi vse kar je povezano z našo južno sosedo
smirk-1.gif

smirk-1.gif

Mogoce imas samo ti nizko merilo.
Nic ni narobe biti nekoliko nadut. Bolje kot pa preskromen. Nasi so pogosto prehitro zadovoljni. Biti pa tako nerealen kot so mnogi njihovi navijaci, pa tudi ni dobro. Napovedovali so zlate kje vse? Mnoge popolnoma nerealno. Ta tu bi bila se dokaj realna za pricakovat. Potem se pa vrstijo razocaranje za razocaranjem, ko se pokaze realna slika.

Ma po pravici povedano, da bi mi poslal tja, koliko? Okoli 100 sportnikov? In da mi domov prinesejo to revscno, kot so jo oni, bi raje videl, da ostanejo kar tam. To mora biti eno najslabsih razmerij. Dvomim, da je se kaksna tako velika ekipa dosegla tako malo.

miha013

Fizikalc
20. jul 2007
5.204
0
36
42
lj
Fak, kok hud basket!
Američani so morali pošteno pljuniti v roke da so dobil tole tekmo, šlanci so pa dokazali da je bil uvodni poraz -37 zgolj nesrečno naključje

Anubis

Fizikalc
4. nov 2007
525
109
43
Vse čestitke Špancem. Pokazali so kako je treba igrati. Fernandez je imel za moje pojme nekaj najlepših akcij na tekmi. Rubiu pa itak kapo dol. 1990 letnik, kot plej pa je danes igral enako dobro kot američani. Sicer pa je žalosten kriterij sojenja (predvsem v prvi četrtini). Vsak dotik na američanih osebna - ko neke babe. In, če jim takrat sodniki ne bi napisali tiste razlike osmih pik, bi bilo še bolj zanimivo.

grube386

Geek pohotnež
20. jul 2007
2.174
0
36
40
Za vogalom
Meni se škoda zdi Islandcev. Niso znali pokazati kaj res znajo zraven pa še malo smole in razpoložen francoski vratar in imaš polomijo
frown-1.gif

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
bonk.gif
je na rtv.si drgač posnetek. Svašta.

Unga "lepega" Rovana bi pa tut lahko izključili
bonk.gif

slvn

Fizikalc
19. dec 2007
1.570
2
38
Je rekel, da saj bi nekaj rekel pa bo raje tiho. Kaj bi bilo sele, ce bi tisto rekel
hysterical-1.gif

Potem pa ne bi bila plastenka, verjetno.

Vsekakor izklucit. Kakor sem bral niti ni bilo to narejeno v trenutku ampak je bilo premisljeno. Stare ni bil ravno 5m od dogajanja. Tako da sploh ni opravicila. Sicer pa ni nikoli kaj dosti dosegel tako da ne bo nobene skode.

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
124
Citat:
Uporabnik miha013 pravi:
Fak, kok hud basket!
Američani so morali pošteno pljuniti v roke da so dobil tole tekmo, šlanci so pa dokazali da je bil uvodni poraz -37 zgolj nesrečno naključje

To je bila ena izmed najboljših basket tekem vseh časov. Treba si je narediti kopijo in dati v arhiv...

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
škoda, da so ga neki sodniki lomili, ker če ga ne bi, bi znalo biti na koncu še zelo pestro.

ma kdo linke do posnetkov, ko taekwondist brcne sodnika in "incident" Rovana?

se mi ne da iskat, če maste pa kje pri roki, bi bil pa vesel linkov.

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
Kubanec:
RTV

Pr Rovanu je pa samo kometar Stareta:
RTV-2

Nič takega ni rekel, samo to da ČE ne zakluči brez preskočene višine bo to lep izlet