Oglašanje na partnerjev mobilnik

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.568
1.091
113
Titograd
Kličem kolega na njegov telefon pa se njegova punca oglasi, ker se nimam z njo nič za pogovarjat seveda rečem naj mi ga da na telefon, pol pa ona naj njej povem... Kaj nekaterim ni jasno? Da me ona en qrac briga in da se nočem z njo pogovarjati? Sicer rečem da ga pokličem kasneje, ko pa sem nazadnje rekel naj mu reče da me pokliče zvečer, ker sem cel dan na faxu, ni bilo od tega nič, kao "prespala sta" .

Zakaj sploh dvigovati na telefon ki ni tvoj in zato klic ziher ni zate? Kontrola oz. mu morda sploh ni nič rekla?
shocked-1.gif

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.568
1.091
113
Titograd
Preko telefona bi jo lahko zabil v zemljo ja.... ampak si mislim, klinc nisi moja punca, itak te mora nekdo drug prenašati
smile-1.gif
Pač poskušaš človeku na lep način dopovedati da te en qrc briga zanj, samo izgleda bo treba bit malo bolj grob res.

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
in zakaj ji ne rečeš da naj se briga zase in da če bi hotu z njo govort da bi njo poklicu? a ste res take mevže?

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Jah... Men je moj ene parkrat rekel, če je šel slučajn pod tuš al pa kej, da naj se javim če bo klical ta in ta (ponavad kkšn skupn frend, tko da ni blo problema počvekat tistih nekaj minut ko tipa ni blo) in naj povem, da pride takoj. Pa vrata od fleta sm po določenem času lohk tud začela odpirat jst če je kdo zvonil
grin1.gif
.

Nazadnje urejeno:

WolfSLO

Pripravnik
20. avg 2007
183
0
16
Moj telefon tudi punca dostikrat dvigne in se prav z lahkoto v večini primerov zmeni! Če pa nekdo njej noče povedat, kaj ga muči, naj pa čaka in probava naslednjič svojo srečo. Potem že ni neke nuje! Za flance poslušat pa tudi jst nimam časa in volje
evil.gif

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik Don_Corleone pravi:
in zakaj ji ne rečeš da naj se briga zase in da če bi hotu z njo govort da bi njo poklicu? a ste res take mevže?

Ni fora v mevžosti. Gre se za kulturo in nenapisano pravilo je, da ne smeš biti nesramen do punce od svojega prijatelja, ampak če te kaj moti, to poveš njemu. Kar je prav. Če mi prijatelj reče, da ga moti to pa to na moji punci..., rečem ok, hvala za info, ni panike... Čebi šel njej težit pa bit nesramen, bi bila pa druga zgodba.

Škoda živcev zaradi tečne ženske od prijatelja. Se javi na telefon, vprašaš če ti da tipa..., reče da njej poveš, ji rečeš da je privat zadeva, pa ga boš kasneje poklical.

Drugo pa je, da tvoja to dela. Da se nalašč javlja na telefone in zaslišuje kolege.

kozarec

ALTERKA 08
29. jul 2007
4.802
0
36
na šihtu
Eh, brezvezno delanje cirkusa.

Jest klice, ki niso zame (in če mobilc ni moj, nekak pričakujem, da niso zame
grin1.gif
), ignoriram.
Pač nej odzvoni.

Sam včasih pa škatla zvoni in zvoni in zvoni.... (en folk pač misli, da imaš telefon na rit prvezan in se tudi tuširaš z njim, torej moraš biti 24/7 na voljo
bonk.gif
), takrat pa dejansko dvignem, ker drugače še pol ure durch zvoni.

In ja - če folka ni in jest slučajno dvignem - tudi vprašam, zakaj gre, če smo že tako v živ mozeg zvonili.
In če reče, da nič nujnega, je pač nič nujnega (zanimivo - po vsem norem tuljenju je odgovor "nič nujnega"
smirk-1.gif
).
No, če nič nujnega, se potem včasih tudi pozabi povedat in nazaj poklicat...

sonick

Polo 6n2 frajer
22. sep 2007
3.091
0
36
on the run
Hmm.....ja reko ji bi naj se za sebe briga, če si ji lepo reko, da ti naj da tipa na tel.
10.gif

No jaz mam nekak to poštimano (moje - tvojo)
smile-1.gif
, sicer pa če grem pod tuš pa tudi naročim naj dvigne pa vpraša če je kaj nujnega če ne pa za 10 min nazaj pokličem!

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
eno je če bi ona dvignila pa rekla da fanta trenutno ni ( karkoli že pač počne) in če lahko njej pove za kaj gre. ampak v tem primeru očitno ni blo tko. in če je bič nesramna, se ji pač pove da naj se briga zase in da ni nje klicu. je njegova punca, ni pa kraljica sveta. osebno ne bi meu nč proti, če bi šlo za mojo in da bi ji en to reku. prvo so prjatli, šele pol punce

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
Samo 1x sem vzela od enga tipčka telefon v roke, ker je mutil in bil sumljiv in ugotovila, da se dopisuje s samomorilsko usmerjeno modelko.
uf-1.gif
Pojma nimam a je potem nehal al ne, nisem preverila, sam rekla sem mu naj s tem preneha.

majč

Gamero

Majstr
13. avg 2007
5.079
137
63
okolica mesta
Citat:
Uporabnik WolfSLO pravi:
Moj telefon tudi punca dostikrat dvigne in se prav z lahkoto v večini primerov zmeni! Če pa nekdo njej noče povedat, kaj ga muči, naj pa čaka in probava naslednjič svojo srečo. Potem že ni neke nuje! Za flance poslušat pa tudi jst nimam časa in volje
evil.gif

Dober te je zdresirala oz. te ma pod kontrolo. če te gdaj kaka(frendica
wink-1.gif

Gamero

Majstr
13. avg 2007
5.079
137
63
okolica mesta
Citat:
Uporabnik CebelicaMaja pravi:
Samo 1x sem vzela od enga tipčka telefon v roke, ker je mutil in bil sumljiv in ugotovila, da se dopisuje s samomorilsko usmerjeno modelko.
uf-1.gif
Pojma nimam a je potem nehal al ne, nisem preverila, sam rekla sem mu naj s tem preneha.

majč

Dober te je obrnu z "samomorilsko usmerjeno modelko"
hysterical-1.gif

lp

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
Pojma nimam, sms sem vidla, da sta se nekej menila, da bi se dobila. Mislim, da ji je kasneje nehal pisat, saj tko je reku, jaz sem mu verjela.

@Gamero: V smsju je pisal tud, da se bo fentala.

majč

WolfSLO

Pripravnik
20. avg 2007
183
0
16
Citat:
Uporabnik Gamero pravi:
Citat:
Uporabnik WolfSLO pravi:
evil.gif

Dober te je zdresirala oz. te ma pod kontrolo. če te gdaj kaka(frendica
wink-1.gif

To še z največjim veseljem pove
hysterical-1.gif

pikapoka

Fizikalc
24. avg 2007
2.148
0
36
Domžale
Jst se načeloma ne javljam, samo, če kliče kdo, ki ga tudi jaz poznam oz. kdo od familije...drugače pa naj odzvoni in mu povem, da ga je žnj klical. Pol pa že nazaj pokliče sam. On se tudi ne javlja na moj telefon. Meni je v redu tak sistem.

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
jaz mam drug problem, men picka noce dvignet, ze cel dan jo klicem.popizdo bom.
grin1.gif

elo

Dr. Rodilnik
4. sep 2007
1.630
4
38
malo tukaj malo tam
pač, povej ji...

da te je klicala tista, katera sto zadnjič skupaj s prijateljem žgala in da ti je povedala da je zanosila, pa ne ve čigav je, če grema lahko na pregled.
da pa ti itak ne veš če bi šel ker si čist u bedu ko si zvedu da ima hepatitis...

to bo smeha in zabave
wink-1.gif

Sandrca

hudičkica
29. okt 2007
785
0
16
ksz...
ja, mene tut to zmot... sicer je ponavad situacija taka da kličem sošolkinga tipa s katerim sva bla kolega še preden sta bla skupi... pa ne zato ker mi je dolgčas ampak ker kej rabm od njega. in pol se mi ženska na njegov gsm javi in je ponavadi tisto: em nism tebe klicala a mi daš Njega
smile-1.gif

drugače se jz na tipov telefon načeloma ne oglašam, razn če mi reče da nej se, ker pač vozi al pa kej podobnega..
podoben sistem je tud iz moje strani: dej se jav pa reč da nimam časa da pokličm čez 5min