Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
6.5€ za vožnjo čez predor? A so normalni?
Kje pa to sploh plačaš?
Ni zastonj. Prav tako pa v Sloveniji tudi ni dolg preko 4 km.Citat:
Uporabnik MiKa pravi:
Predor Karavanke je po novem zastonj ali je še vedno 6,5 evra za osebna vozila???
No če si že tako picajzlast, vidim da bi se rad z mano zapenjal zaradi parih metrov (ki sem jih zaokrožil) pa povej, koliko m je od tam, kjer plačaš pa do slovensko-avstrijske meje. Vse to je v tej ceni.Citat:
Uporabnik keber pravi:
Ni zastonj. Prav tako pa v Sloveniji tudi ni dolg preko 4 km.Citat:
Uporabnik MiKa pravi:
Predor Karavanke je po novem zastonj ali je še vedno 6,5 evra za osebna vozila???
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Ker bremzajo, čeprav gre s prostim tekom čisto enostavno. Ampak glede na to, da je večini že nošenje varnostnega brezrokavnika v taki situaciji enakovredno pisanju doktorata, da ne govorim o varnostnem trikotniku,za veliko večino raketna znanost, ni čudno, da vsak ob neki okvari gleda samo na svoj pleh, ne pa na varno ustavitev in odmaknitev.
A tako? Prej so pa bili samo tuneli nad 4 km dolžine. Odloči se zdaj.Citat:
Uporabnik synthman pravi:
No če si že tako picajzlast, vidim da bi se rad z mano zapenjal zaradi parih metrov (ki sem jih zaokrožil) pa povej, koliko m je od tam, kjer plačaš pa do slovensko-avstrijske meje. Vse to je v tej ceni.
Citat:
Uporabnik Ateis pravi:
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Kje pa to sploh plačaš?
Kloshar, ko boš šel dlje od Paga, pol pa se oglaši v tej temi.is wrong with that kid!
lp
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Kje pa to sploh plačaš?
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Kaj imate? Kar si se pohvalil doslej, nimaš čisto nič, dobro, da vsaj kaj od fotra ma mat dobiš.
Teh 100€ bom raje dal za kurilno olje in se vozil 2 meseca kot pa da dam za vinjeto ki bo naslednje leto tak 170€.
Pri jodlarih stane letna 70evrov. Pa majo dosti dosti boljše avtoceste, sčiščene snega takoj,
ni zapor vsake 3 metre, in avtocesta/hitra cesta je povsod po celi AU, in imas res dosti opcij za prevoz.
Njihove plače so tudi ohoho nad našimi.
Mi pa revčeki z 3km avtoceste, komajšnimi plačami, mamo ceno 100€. Za koga? Kaj pa te mi mamo več ko švabi
da smo 30€ dražji pri 25% manjših plačah in bresposelnosti taki da se niti neda primerjat...