Odpeljal sem se DARSovcem, kaj lahko pričakujem?

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.508
779
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Kakorkoli... tudi ce doma tocis... pa ce ti je kaj v stacuni predrago tudi kar vzames in gasa mimo blagajne? Pac ce ti je predrago pusti... Take it or leave it....

Sicer pa mam dost te debate...
bonk.gif

tomi

Guru
1. sep 2007
18.693
9.911
113
40
MB
Citat:
Uporabnik Numy pravi:
Citat:
Uporabnik tomi pravi:
ja tu je pač dosti ljudi takih:

država: dajte nam 100€ za nalepko!
tipični alter user: ok
roza.gif

država: dajte nam 40% svoje plače

pol se pa še eni čudijo da je tak ko je
grin1.gif
banana republjik

Državi se odreče bistveno večje vsote kje drugje, ne pa tam kjer imaš potem probleme.

klasični odgovor, če nam vse povsod drugje zakaj nam nebi še tu ?

vsak ko gre z roko v moj žep po moj težko zaslužen denar, si dela probleme, tak da tolko problemov ko ma naša država je ta moj minimaln :D

x5x

600.registrirani uporabnik
22. avg 2007
2.665
9
38
Ljubljana- okolica
To je pomoje tko tko. 1 na 100 pomoje.
Tako kot tistega ki je pred letom pisal da so ga ustavl ter imel ukradeno nalepko. Je pač imel "srečo".

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Tale tema ni podobna provokaciji, tip je resno peljal mimo, ker ni imel vinjete. Ko je dobil odgovor, preverjen "od Darsovke", da ne morejo razbrat tablice, je dobil krila. Da pa lažje leti, mu pomaga Mx.
Simpl as pasulj.
Če pa Malcom vozi očkotov ali pač svoj BMW, je pa itak vseeno. Bo moral prešaltat na DB9, da bo frajer
evil.gif

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
kako so pa unga periča (al kaj je že un) dobil? a ga niso ravne kamere na cestninah zj.ebale?

Konec

Guru
Izključen uporabnik
22. avg 2007
1.924
753
113
GO rica
Citat:
Uporabnik tomi pravi:
ja tu je pač dosti ljudi takih:

država: dajte nam 100€ za nalepko!
roza.gif

država: dajte nam 40% svoje plače

pol se pa še eni čudijo da je tak ko je
grin1.gif
banana republjik
5 zezdic si dobil za ta post !
aplauz.gif

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Kakorkoli... tudi ce doma tocis... pa ce ti je kaj v stacuni predrago tudi kar vzames in gasa mimo blagajne? Pac ce ti je predrago pusti...
Samo pozabljaš, da so tudi tisti, ki niso kupili letošnje vinjete, v preteklosti prispevali in še danes prispevajo k izgradnji in vzdrževanju avtocest, preko davkov, prejšnjih cestnin, bencinskega tolarja... Da ne rečem koliko je že odplačanih avtocest, ki so jih zgradili tud z denatrjem tistih, ki letošnje vinjete niso kupili.

Vinjete namreč niso edini prihodek darsa.

cbb

Chef
6. avg 2007
3.337
2
38
51
Nč več u Jesenicama... Zdej Horjul
Dej MX ne seri. Jodlarske avtoceste niso NIČ boljše in NIČ bolj vzdrževane kot naše. Kar pa se kolon tiče pa je problem še večji kot pri nas. Enkrat se pelji v minhen pa boš videl... Taurntuneli pomoje ne bodo nikoli šli čez obe lukne, cesta je vsaj 4x speljana na drugo stran... 100 eur pa je, kar se mene tiče milina. Toliko sem zagonil v enem mesecu prej:)

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik kontrakarambolmatica pravi:
Kaj pa če imaš vinjeto nalimano na zadnji desni stranski okni................
grin1.gif
Ti so še posebej zaželjeni.
Takih so pa poleg darsovcev veseli tudi policaji.

MiKa

Batagel
15. jan 2008
361
0
16
MB
Ti še iz te svoje vasice nisi ven prišel očitno.
stupid-1.gif
Severni sosedje imajo občutno boljše avtoceste, še nekatere obvozne ceste so boljše od naših glavnih. Vinjete niso sorazmerne, eni absolutno preplačajo, ker se samo nekajkrat letno peljejo po AC...tisti, ki pa se službeno vozijo pa bistveno prihranijo. Tudi jaz komaj čakam el. cestninjenje, ko boš dejansko plačal koliko je treba in ne preveč, ne premalo.

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Citat:
Uporabnik MiKa pravi:
Severni sosedje imajo občutno boljše avtoceste, .
A tisti ribežn do Gradca je zate "občutno boljša avtocesta"?
hysterical-1.gif

@cbb, Tauern tuneli bodo v celoti v dveh luknjah naslednje leto.

MiKa

Batagel
15. jan 2008
361
0
16
MB
Zdaj si pa mi izjemo ven potegnil...vredu, ta ni najboljša, vendar vseeno prekaša marsikatero našo- poglej si našo mojstrovino od pesniškega krožnega križišča via Prekmurje, odstavnega pasa nima. Še hitra cesta skozi Maribor je širša.
bonk.gif

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
In spet smo pri odstavnem pasu v Prekmurju ...

A ti naštejem, kje vse v Avstriji jih nimaš?