Jst mislm da je razlog za paniko odveč.
Če je njuna veza drugače kolikor-toliko pošlihtana in stvar "špila", nima kaj bit.
Če pa stvari škripajo in pokajo po vseh šivih pa obstaja možnost, da si bo dečva privoščila kakšen "banana split"
, da se potolaži.
To, da gre eden od partnerjev sam s prijatelji na morje (oz. bilokam), se mi zdi popoloma normalno.
Primer: če gremo ven sami dedci, nimajo babe tam kaj iskat - zakaj? Zato ker se ga dedci naluckamo za stare cajte in se kar naenkrat zabavamo po svoje, babe so pa sitne, ker se noben z njimi ne ukvarja, surla do tal in že se kregamo in imamo pokvarjen večer. Bognedaj da zraven še za kako kiklco nedolžno vržem pogled...
Enako je pri ženskah, meni na misel ne pride, da se tlačim zraven babe in še njenih 10 kolegic, saj se mi zmeša
. Grem raje še jaz po svoje s prjatli pa je zmenen.
Res je, da eni misljo, da morjo bit prisesani drug ne drugega 24/7 356 dni na leto ampak slej ko prej se enostavno naveličaš. In potem po 3 letih ugotoviš da nimaš nobenga prjatla več, ker si vse kenslu zarad babe/dedca (vede ali nevede, itak to niti ni več važno). Mislm, brezveze.