Oddaja se psička

Ganesh

Fizikalc
14. avg 2009
2.921
0
36
Allarround
rescue.facelock.net
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
pa kaj si nora? veš da sigurno ggg kje tam s 3 letnim otrokom hodi in ga bo tvoja scotala, čeprav 5km ti nikogar ne vidiš okrog

Žal je večja verjetnost, da ggg s svojim "pipcem" scota kakšnega nenapadalnega psa le zato, ker ni homo sapiens. Istočasno je ta osebek verjetno ravno dovolj trčen, da je s svojim pipcem in primitivno mentaliteto, da je nad zakonom, tudi homo sapiensom bolj nevaren kot 99,5% psov pri nas.

Drugače pa res prikupna psička a žal si bom novo umislil šele čez kaki 2-3 leta.

jest5

Guru
18. avg 2007
25.959
-8.674
113
Hja, če smo že pri tem, tudi večina pasjeljubcev misli, da je nad zakonom
smirk-1.gif

Ganesh

Fizikalc
14. avg 2009
2.921
0
36
Allarround
rescue.facelock.net
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
smirk-1.gif

A ne hodijo oboroženi naokoli, ne grozijo in so v 99,5% primerov nenevarni. Osebek ggg pa se sam hvali kako nevaren je.
Je prav zanimivo, da ga represivni organi (je kar nekaj članov tu gor) ne preganjajo po službeni dolžnosti, saj je priznal, da je kršil par zakonov
wink-1.gif

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
glede na to, da dvomim da povsod voziš točno po omejitvah - da

oz. možno da niti vozniške (še) nimaš - ko greš čez cesto 10 metrov stran od prehoda za pešce itd..

jest5

Guru
18. avg 2007
25.959
-8.674
113
Šit, zdej me bo pa kakšen pasjeljubec zaštihal
hysterical-1.gif
Nekaj strani nazaj je bila že ena taka, ki bi najprej pospravila vse voznike in kriminalce, ter šele nato dala psa na špago

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
... ja to bo to

zakoni so zato, da se kršijo, če te dobijo, plačaš odpustek in je to to. Pri tem se tudi konča. Kaj ti ni jasno v tej povedi?

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
Citat:
Uporabnik Ganesh pravi:
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
smirk-1.gif

A ne hodijo oboroženi naokoli, ne grozijo in so v 99,5% primerov nenevarni. Osebek ggg pa se sam hvali kako nevaren je.
Je prav zanimivo, da ga represivni organi (je kar nekaj članov tu gor) ne preganjajo po službeni dolžnosti, saj je priznal, da je kršil par zakonov
wink-1.gif

ti kar spusti sceneta, ko sem prave volje. in ja, moj otrok je visok 95cm in tehta 13kg (!!!), vasi usrani cucki pa koliko?

mimogrede, katere zakone sem krsil? kar nastej.

zacni raje delati otroke, da ne bos jokal nad penzijo cez 20, 30 let, ameba enocelicna

AJVAR

Pripravnik
11. okt 2007
351
0
16
Obišči stran
Hm, kaj pa če bi bilo to slikano na travniku pred hišo, ki je po možnosti tvoja last? A potem more imeti tudi vrvico?? Sicer jaz sem za to da so psi na povodcu in mi gre na organ ko vidim kako nekateri lastniki (predvsem manjših pasem) sprehajjajo svojega psa brez nič in že od daleč pi.zdijo na tebe (češ držite psa, bla bla bla...), ki imaš psa ki ima cca 55kg lepo na povodcu kot se zagre.
Drugače pa pes nima kaj skakati po ljudeh razen če mu ukažeš, to da po tvojemu mulcu skačejo se pa pomeni z lastnikom čene ga pa prijavi in mu bodo psa vzeli, sigurno mu ne bo slabše kot mu, glede na vzgojo, je.

Ganesh

Fizikalc
14. avg 2009
2.921
0
36
Allarround
rescue.facelock.net
Lol... imaš "malo" osebnostnih težav?

Če ti delaš otroke, da bodo le-ti skrbeli za tebe (kot je za razbrati iz prispevka) potem se mi prav smiliš. Sam sem glede starosti že skoraj preskrbljen tako, da mi glede tega ni treba skrbeti
wink-1.gif
. Pa to ne bo penzija, ki bo čez 30-35 let, ko bom na vrsti za upokojitev verjetno bizarna.

Katere zakone si kršil? Meniš poleg ZPMŽ? Pa ja ne praviš, da si tako nerazgledan in primitiven, da ne veš?

Citat:
Uporabnik FoxyLady pravi:
Fantje, dajmo pustit tole temo moji Kairi no
smile-1.gif

Se opravičujem... upam, da bo Kaira kmalu našla dom z aktivnimi lastniki,

FoxyLady

Pripravnik
7. jun 2008
436
0
16
Maribor/Ljubljana
Nov dom išče psička Ella. Stara je približno eno leto, cepljena, čipirana in sterilizirana. Ella je karakterno super psička, pridna, mirna, sobno čista. V času moje odsotnosti ne uničuje zadev po stanovanju, s psi se odlično razume. Na sprehodih se ne oddaljuje od vodnika, če je na vrvici ne vleče. Res super psička. Če bi izbirala psa zase, bi jo definitivno obdržala
smile-1.gif

Išče dom kjer bo član družine, saj je zelo rada ob lastniku, primerna je za v stanovanje ali hišo. Veriga seveda odpade. Podpiše se pogodba o posvojitvi.

197038_1977908334117_1435387835_32326149_745363_n.jpg

198834_1977907974108_1435387835_32326147_7693585_n.jpg

199083_1980905849053_1435387835_32328829_2705185_n.jpg

Nazadnje urejeno:

FoxyLady

Pripravnik
7. jun 2008
436
0
16
Maribor/Ljubljana
Nov dom iščejo trije psi.

Prvi ki išče dom je Obi, 3 leta star rodovniški samec nemške doge. Obi je fajn kuža, navajen življenja v stanovanju. Oddaja se v dom, kjer bo edini pes, saj ne mara drugih samcev (to je tudi razlog oddaje - stepel se je s psom, s katerim sta do zdaj živela skupaj). Najraje bi ga oddala nekomu, ki že ima kakšne izkušnje z nemškimi dogami.

Naslednja, ki čaka na svoj dom je psička Ira, stara približno 3 mesece in pol. Ira je majhna psička, na kratkih tačkah. Je sterilizirana, cepljena, čipirana in išče dom kjer bo lahko bivala v stanovanju/hiši. Je še malce plašna, ampak se zelo hitro privadi novega okolja. Prav tako vedno z laježem opozori na kakšne nepoznane zvoke ali obiskovalce.

Dom pa išče tudi psička Shia, stara 2 meseca. Shia je malce pogumnejša od Ire, je pa tudi veliko bolj navezana na človeka, zato na začetku vedno glasno izraža svoj protest, ko jo pustiš samo. Shia še ni sterilizirana, ker je še premajhna. Pogoj za posvojitev je, da se jo sterilizira, ko bo dovolj stara.

Pa še njuni skupni slikici

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Citat:
Uporabnik FoxyLady pravi:
Nov dom iščejo trije psi.

Prvi ki išče dom je Obi, 3 leta star rodovniški samec nemške doge. Obi je fajn kuža, navajen življenja v stanovanju. Oddaja se v dom, kjer bo edini pes, saj ne mara drugih samcev (to je tudi razlog oddaje - stepel se je s psom, s katerim sta do zdaj živela skupaj). Najraje bi ga oddala nekomu, ki že ima kakšne izkušnje z nemškimi dogami.

priden.gif
Bolj neumnega razloga za oddajo živali še nisem slišal. Oddati čistokrvno nemško dogo, ker se stepe z drugim hišnim psom.

Jebemomater a je tako težko prijeti psa za kožo za vratom, ga stresti in se zadreti "FUJ!"?? Bi se hitro znebila misli, da bi se še kdaj stepla. Niso psi tako butasti, dobro vedo, kje je meja, samo včasih jih moraš na to še dodatno opozoriti.
smirk-1.gif