Oddaja se psička

tomi

Guru
1. sep 2007
18.594
9.813
113
40
MB
Citat:
Uporabnik jonny77 pravi:
Tudi ti bi tak gledal če bi te Foxica slikala. Majčka z globokim izrezom in nagnjena naprej.

Majke mi.

kaj oni planšar Onix je tudi oddan?

Lp

ni njen dekolte na sliki
grin1.gif

FoxyLady

Pripravnik
7. jun 2008
436
0
16
Maribor/Ljubljana
Nov dom išče Kaira. Je mešanka, podobna staffordu (ali čistokrvna staffordka brez papirjev, kot bi napisali na bolhi). Kaira je mlada psička, stara okrog 10 mesecev.
Oddaja se v dom, kjer so lastniki aktivni ljudje, saj jo je treba zlaufat vsak dan
smile-1.gif
Zživalmi se razume super (preverjeno pri psih in dihurjih, verjetno tudi mačke ne bi bile problem). Obožuje žogico, in je zelo bistra pri stvareh, kjer ne bi bilo treba (kako odpreti hišni box in odpreti vrata v spalnico, da lahko greš spat na posteljo je pogruntala v 20ih minutah).
Ko je sama je priporočljivo da je v prostoru kjer nima kaj uničit, ali pa zaprta v boxu (ki ga ne more odpret). Drugače zna zaradi dolgočasenja uničit kakšno stvar.

tomi

Guru
1. sep 2007
18.594
9.813
113
40
MB
kaj bi mogla bit bol puhasta da bi zgledala prijazno ? kake fore mate eni
wink-1.gif

Shaban

Fizikalc
14. apr 2010
1.001
1
36
Citat:
Uporabnik FoxyLady pravi:

Ko je sama je priporočljivo da je v prostoru kjer nima kaj uničit, ali pa zaprta v boxu (ki ga ne more odpret). Drugače zna zaradi dolgočasenja uničit kakšno stvar.

.... ali pa podret kakega mimioidočega, sploh pa otroka zaradi igrivosti in lahkomiselnosti lastnika
priden.gif

ko je spuščena brez povodca kot je razvidno na slikah
jezen.gif

Nazadnje urejeno:

pa3cia

Pripravnik
24. sep 2010
155
0
16
Ljubljana
Ja, seveda ! Imaš popolnoma prav, kajti na tretji sliki se jasno vidi, da je bila slika posneta sredi največje gužve v petek popoldan sredi nakupovalnega centra BTC. Mislim, da gre za pohištveno trgovino Brest d.o.o. (vsaj po drevju sodeč)

priden.gif

FoxyLady

Pripravnik
7. jun 2008
436
0
16
Maribor/Ljubljana
Imam to srečo, da živim sredi ničesar, okrog mene so v radiju vsaj 5km samo hribi, travniki in gozdovi. Tako da kljub moji lahkomiselnosti, Kaira ne more nikogar podreti, čeprav je brez povodca.
Ampak ko smo že pri tem, je prav da omenim da je Kaira navajena na mestno gnečo, prav tako na povodec ter da ji obnašanje v mestu ni tuje.
Prej sem pozabila še zapisati, da je Kaira že sterilizirana in ob oddaji se podpiše pogodba (zahtevana kvalitetna prehrana, veterinar po potrebi, in ostale zadeve ki bi naj tako ali tako bile samoumevne za vestne skrbnike).

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
pa kaj si nora? veš da sigurno ggg kje tam s 3 letnim otrokom hodi in ga bo tvoja scotala, čeprav 5km ti nikogar ne vidiš okrog