Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Jah ne vem, po navadi se takšni križanci ne oddajajo kar tako oziroma ne rastejo v nemogočih razmerah.
Lahko sem ti pa potencialna stranka (ali posrednik), nikoli ne veš, tako da nekomu govorit da te iritira, ker te sprašuje o tvoji ponudbi, je malo neprofesionalno.
Citat:
Uporabnik FoxyLady pravi:
Vsaj meni se to zdijo nemogoči pogoji, če so psički umazani od svojih iztrebkov in bruhanja, prehranjujejo jih z kislim zeljem in ocvirki, pasja mama pa je privezana na drevo z zatezno (!) ketno debelo za palec (ketna se ji že vrašča v vrat). In obenem ti še tile vestni lastniki povedo, da če kmalu ne bodo našli lastnikov bo pač treba poklicat lovca da jih ustreli.
Citat:
A je samo meni logično, če napišem da starša teh mladičev nista iste pasme, da so mešanke? A je samo meni logično, da če so na slikah sestrice, in med njimi ni neke blazne podobnosti, da so to mešanke?
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Qrac je znano, če imajo pse na ketni, jih futrajo s kislim zeljem in se valjajo v lastnem dreku.
Citat:
A je samo meni logično, če napišem da starša teh mladičev nista iste pasme, da so mešanke? A je samo meni logično, da če so na slikah sestrice, in med njimi ni neke blazne podobnosti, da so to mešanke?
Ne, to ni logično vsakomur. Marsikdo si pod mešanca predstavlja 100x premešanega lokalnega fifija, kot križanca pa potomca dveh rodovniških, dobro izbranih staršev. Pa se ne bova zdaj spuščala v debato, kaj je mešanec in kaj ni.
Lej pa nema veze, ti še vedno brez skrbi delaj, kar delaš, jaz ti nisem noben sovražnik, nasprotnik, kritizer ... Vse moje opazke so mišljene pozitivno, kdo bo pa pomagal psom če ne mi.
Citat:
Uporabnik gustav pravi:
PS.: Drugače pa bi z veseljem imel eno izmed teh treh psičk, vendar zaenkrat je domača še pri moči. Bomo videli kako bo preživela zimo...
Si jo zdresirala, da poišče in pregrizne telefonski kabel do žajfe?Citat:
pa je odšla v Žiri
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Si jo zdresirala, da poišče in pregrizne telefonski kabel do žajfe?