Obvestilo Tušmobila

Ginginova

Guru
28. jul 2007
6.522
1.405
113
Citat:
Uporabnik CLIO15 pravi:
Kaj je že kdo preizkusil tale TUŠ mobil Internet. Kašna izmera hitrosi bi me zanimala..

Evo izmere:

Geografska lokacija pa na Primorskem.
wink-1.gif

Ogo

grmek

Pripravnik
18. sep 2007
161
4
18
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
In nisi mi odgovoril ali imate ze po defaultu half rate nastavljen za Ljubljano.

Katerikoli kodek že uporabljajo - HR/AMR/whatever - kakovost zvoka prek Tuš omrežja je porazna, ne glede na jakost signala. In ni omejen samo na LJ..

To še vedno niso odpravili?

ahmed

Majstr
23. sep 2007
2.497
122
63
Citat:

Katerikoli kodek že uporabljajo - HR/AMR/whatever - kakovost zvoka prek Tuš omrežja je porazna, ne glede na jakost signala. In ni omejen samo na LJ..

Hm, ne vem zakaj so testi p3ja pokazali, da je zvok najbolj kvaliteten pri tusmobilu. Mogoce imas pa slab signal al pa zanic telefon, saj so oni testirali pri istih modelih, signalih itd
Ampak verjetno si ti boljsa referenca kot pa ena taka evropska ustanova za teste ...

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.547
297
83
Citat:
Uporabnik grmek pravi:
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
In nisi mi odgovoril ali imate ze po defaultu half rate nastavljen za Ljubljano.

Jst sem iz Postojne in je zvok od tušmobila odličen tko da ne govori za ostale kraje če nisi 100% a tut v ljubljani je vredi lokacija Želežniška postaja..
wink-1.gif

Dr_Strangelove

Fizikalc
1. nov 2007
3.073
2
36
www.pentagon.gov
No ja, v dialup časih bi ubijali za take hitrosti.
Car si bil z ISDN ter dvemi zaseženimi kanali, ko je vleklo pol te Tušmobil brzine za dvojni znesek telefonskega računa.
smile-1.gif

ahmed

Majstr
23. sep 2007
2.497
122
63
Sej z NMT-ji tud niso ble hitrosti glih za dol past, pa s packetradiom na zacetku. Pac gremo hitreje, visje, mocneje.
Skoda ker bomo pri vsem napredku prej prekinjeni ...

Semantique

Pripravnik
17. mar 2008
783
0
16
Rekel sem da spominja na dial-up čase, ne da je hitrost ista, kot je bila takrat.

Če bi bila, bi bila to tragedija počasnosti razvoja tehnolgoije, ker pa so na trgu nekajkrat boljše rešitve, lahko govorimo zgolj o katastrofi (enega obrobnega igralca na trgu).

Marburg

Fizikalc
18. avg 2007
978
63
28
Take brzine sem dosegal na zeleni glisti se ne dolgo tega nazaj. Pa baje ni obrobni igralec.
Lp

ahmed

Majstr
23. sep 2007
2.497
122
63
@Semantique: Sej nism mislil to. Sam zbudi kup spominov nazaj :D

Hecn je tud pr samih pc-jih. 20 let nazaj smo hotl mal hitrejsga kot je 8086. Dons pentiumi prekasajo to vsaj 100x pa se zmeri nam
je pocasno vse skupi :p Kako smo lohk sploh kej nardil v osmdesetih
write.gif

GSMobil

Fizikalc
6. jan 2008
2.516
6
38
Citat:
Uporabnik Semantique pravi:
Rekel sem da spominja na dial-up čase, ne da je hitrost ista, kot je bila takrat.

Če bi bila, bi bila to tragedija počasnosti razvoja tehnolgoije, ker pa so na trgu nekajkrat boljše rešitve, lahko govorimo zgolj o katastrofi (enega obrobnega igralca na trgu).
Praviš da nekajkrat boljše rešitve, a?
hysterical-1.gif