A se kaj ve, če bo Hot podaljšal akcijo HOT giga neomejeni za 9.99 tudi po 15.5 ob se eni stevilki?
Ve... Piše, da ostane doživljenjsko. Edino ne vem, a lahko pri mobilni številki (oni drugi) spreminjas potem paket?
A se kaj ve, če bo Hot podaljšal akcijo HOT giga neomejeni za 9.99 tudi po 15.5 ob se eni stevilki?
Ostane ja, samo vprašanje po kakšni ceni, to zanima sad.Ve... Piše, da ostane doživljenjsko. Edino ne vem, a lahko pri mobilni številki (oni drugi) spreminjas potem paket?
Če ga aktiviraš do 15. 05. Ostane za vedno. (Po ceni 9,99)In sem odgovorila...
Paket GIGA neomejeni po ceni 9,99 € lahko aktivirate do 15.5.HoT mobil dvojček: telefonija + internet že od 16,98 €
HoT mobilna telefonija + internet: paket za internet GIGA neomejeni za le 9,99 € skupaj z mobilnim paketom HoT - pravi dvojček za vaše gospodinjstvo.www.hot.si
Brez skrbi, ta cena vam ostane za vedno!
Za koliko časa ti pa "striže" da že sedaj ne moraš aktivirati te opcije? Če je v igri kakšnem mesec ali pa dva, potem aktiviraj pa je stvar na mirovanju. Verjetno bi se ti splačalo tako čakati tudi pol leta....A se kaj ve, če bo Hot podaljšal akcijo HOT giga neomejeni za 9.99 tudi po 15.5 ob se eni stevilki?
Tako kot deluje podpora na Hot sem prepričan da ne deluje nikjer drugje. Pakete lahko menjaš na "gor ali pa dol", vse se da.Aja, narobe sem ga razumela... To bi najbrž treba pocakati na 16.5.
Ve kdo meni povedati, kako je z z ono drugo številko? Se da pakete menjati in ali se da tudi stevilko naknadno v dvojcku menjati. Kaka je politika HoTa v takih primerih?
3 mesece. Bom zaenkrat pustil. Ker bi prenašal številko. Ne potrebujem nove številke.Za koliko časa ti pa "striže" da že sedaj ne moraš aktivirati te opcije? Če je v igri kakšnem mesec ali pa dva, potem aktiviraj pa je stvar na mirovanju. Verjetno bi se ti splačalo tako čakati tudi pol leta....
Ampak sam sem trdno prepričan da bo tako ostalo še tudi po datumu 15.05.
Za točen odgovor pokliči pomoč. Težko kar koli rečem.3 mesece. Bom zaenkrat pustil. Ker bi prenašal številko. Ne potrebujem nove številke.
A ve morda kdo, če lahko na HOTu, kjer imaš 2 številki prenašaš dobroimetje med njima? Namreč nisem našel načina še.
Na katerem paketu, meni na dveh različnih paketih deluje normalno? Ne vidim kakšne nenormalno visoke porabe.KSZ
A še komu števc podatkov na Moj HoT zadnje dneve čudno dela?
Zgleda da bo mikro ostal, do konca leta pa imajo tisto ponudbo mobili paket+internet paket za 10€ Poglej priponko 86372
Še vse pakete za katere so pisali da bodo do "konca meseca" so potem podaljšali za vedno. Dodali so edino to da so povečane količine cena pa ista.Poglej priponko 86496Zgleda da majo trenutno samo do 15.7, vrjetno pa bodo podaljšal, kot to ponavad delajo
Na katerem paketu, meni na dveh različnih paketih deluje normalno? Ne vidim kakšne nenormalno visoke porabe.
Še vse pakete za katere so pisali da bodo do "konca meseca" so potem podaljšali za vedno. Dodali so edino to da so povečane količine cena pa ista.