Novo pri HoT mobil

Rekreacija

Guru
7. avg 2019
1.140
661
113
  • Všeč mi je
Reactions: sad

Rekreacija

Guru
7. avg 2019
1.140
661
113
A se kaj ve, če bo Hot podaljšal akcijo HOT giga neomejeni za 9.99 tudi po 15.5 ob se eni stevilki?
Za koliko časa ti pa "striže" da že sedaj ne moraš aktivirati te opcije? Če je v igri kakšnem mesec ali pa dva, potem aktiviraj pa je stvar na mirovanju. Verjetno bi se ti splačalo tako čakati tudi pol leta....
Ampak sam sem trdno prepričan da bo tako ostalo še tudi po datumu 15.05.

Jabe

Guru
1. okt 2007
14.219
6.767
113
Aja, narobe sem ga razumela... To bi najbrž treba pocakati na 16.5.

Ve kdo meni povedati, kako je z z ono drugo številko? Se da pakete menjati in ali se da tudi stevilko naknadno v dvojcku menjati. Kaka je politika HoTa v takih primerih?

• Všeč mi je
Reactions: Rekreacija

Rekreacija

Guru
7. avg 2019
1.140
661
113
Aja, narobe sem ga razumela... To bi najbrž treba pocakati na 16.5.

Ve kdo meni povedati, kako je z z ono drugo številko? Se da pakete menjati in ali se da tudi stevilko naknadno v dvojcku menjati. Kaka je politika HoTa v takih primerih?
Tako kot deluje podpora na Hot sem prepričan da ne deluje nikjer drugje. Pakete lahko menjaš na "gor ali pa dol", vse se da.
Pa plačilo se da urediti tako da se ti avtomatsko plačuje z enega računa.
Edino plačuje se na tiste datume različne pakete ko so pač aktivirani.
Finta je edino to da to ni mesečno plačilo ampak za 30 dni... Tako da na koncu leta manjka par dni ali paket je vseeno malo dražji kot se vidi na prvi pogled.
Pa na Hot aplikaciji vidiš obe številki samo moraš izbrati tisto ki te zanima.

sad

Guru
24. avg 2007
21.104
9.749
113
Za koliko časa ti pa "striže" da že sedaj ne moraš aktivirati te opcije? Če je v igri kakšnem mesec ali pa dva, potem aktiviraj pa je stvar na mirovanju. Verjetno bi se ti splačalo tako čakati tudi pol leta....
Ampak sam sem trdno prepričan da bo tako ostalo še tudi po datumu 15.05.
3 mesece. Bom zaenkrat pustil. Ker bi prenašal številko. Ne potrebujem nove številke.

A ve morda kdo, če lahko na HOTu, kjer imaš 2 številki prenašaš dobroimetje med njima? Namreč nisem našel načina še.

GSMobil

Fizikalc
6. jan 2008
2.516
6
38
Ewo, še jaz povem svoje mnenje. Danes sem vzel HOT giga neomejeni in dodatno opcijo 5G+. Saj sistem imajo poštiman, cene odlične, ampak hitrost... ajoj, prej sem na Telekomu imel 100gb paket ker pač nimajo druge in so bile hitrosti za mobilni net čisto super. Ping 20ms, hitrost cca. 100/50. Zdaj pri Hotu kar sem testiral ping 50ms, hitrosti pa nekje 10/10 povprečje, tudi nižje. V Ljubljani, signal poln. Cja, kaj pa vem...

andraz201

Pripravnik
12. okt 2022
53
12
8
Zgleda da bo mikro ostal, do konca leta pa imajo tisto ponudbo mobili paket+internet paket za 10€
1717500710094.png

• Všeč mi je
Reactions: sad