Objava porodov

Mare77

Fizikalc
13. feb 2009
1.327
8
38
47
Okolica južne LJ.
No, me veseli, da ti OK služi
smile-1.gif

Ja, res je, tam kjer je bil PC sedaj sameva otroška postelja in zraven previjalka in čaka na najino punčko
crazy1.gif

Jeba je, ker ti včasih internet pove kar preveč in potem zna biti kriza... Je pa zanimivo, kako psica razume jok in me pride tolažit
cool-1.gif

Robert

Majstr
21. jul 2007
2.657
473
83
Tolmin
Naša je bila včeraj stara 3 mesece.
Prve dni je bilo nekaj zapletov z bakterijami+antibiotik in ti moralo spravi na nulo
crazy1.gif

Sedaj pa je že "cela baba" in ti z gu-gu ter nasmeškom takoj polepša še tako zaj.. dan
cool-1.gif

Jabe

Guru
1. okt 2007
14.553
7.069
113
Vedno je težko slišati take stvari in želje po zdravju in kaka tolažilna beseda vedno prav pride v oporo. Tudi najin ni bil povsem zdrav in vem, da zna biti težko. Zato, čeprav te ne poznam pa moje besede mogoče nimajo take teže - iskreno vam želim, da vam skupaj uspe premagati vse te začetne ovire in potem nadaljujete svojo pot, kot ste si zamislili.

Mare77

Fizikalc
13. feb 2009
1.327
8
38
47
Okolica južne LJ.
Ne, rodila je v petek ob 12:16.
Bom pa sedaj skoraj vsak dan tam, od srede tedna naprej bom pa v otroško bolnico hodil...

nov info... mogoče ju bodo pa spustili domov in bo v domači oskrbi in nadzoru do operacije... Bomo videli...

Nazadnje urejeno:

Mare77

Fizikalc
13. feb 2009
1.327
8
38
47
Okolica južne LJ.
Evo... danes ob 14 uri je operacija... trajala bo 6 do 7 ur in se bodo odločili, ko jo bodo odprli, ali bo potrebna še ena operacija čez leto dni ali pa bo ta "ta glavna". Žal bo morala enkrat do pubertete imeti še eno operacijo, da ji bodo vstavili še srčno zaklopko, katero bo potrebno občasno (glede na rast srca) še menjavati...
Če bo vse OK uspelo, pa bo dokaj normalna punčka
cheer.gif

Trenutno počutje je pa
uf-1.gif

Mare77

Fizikalc
13. feb 2009
1.327
8
38
47
Okolica južne LJ.
In seveda je bilo vse v redu.
cheer.gif
Bila je ta glavna operacija, kar pomeni, da so ji porihtali žile in srček in sam "izraelec" je rekel, da je bila zelo zahtevna zaradi majhnosti zadev. Sedaj pa čakamo, da mine prvih 24 ur, ki so najbolj kritične za zaplete.
Hvala vsem za lepe želje in pozitivne misli.