Citat:
Uporabnik Mare77 pravi:
Zdravo!
Včeraj smo rodili, pa me zanima, če kdo ve, v katerem časopisu objavljajo rojstva. Se rabi za zgodovino
Rodila se je pa Julija, 3kg, 48 cm. Z mamico in tamalo je vse OK. Njene prve ocene v življenju pa sta bili 2 devetki
Citat:
Uporabnik Mare77 pravi:
Zdravo!
Včeraj smo rodili, pa me zanima, če kdo ve, v katerem časopisu objavljajo rojstva. Se rabi za zgodovino
Rodila se je pa Julija, 3kg, 48 cm. Z mamico in tamalo je vse OK. Njene prve ocene v življenju pa sta bili 2 devetki
koliko pa vas je rodilo?Citat:
Uporabnik Mare77 pravi:
Zdravo!
Citat:
Uporabnik skorpy pravi:
ksz....
enkrat sem naletela na članek (ne dolgo nazaj mislim, da je bil v žurnalu) se je občina Moravske toplice najbolj izprsila.
pa a ni neki to sedaj vezano na premoženje staršev oz. dohodke? V lj se mi zdi, da dobijo samo socialno ogrožene družine to pomoč
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
nisem zasledil da bi kje objavljali porode.
Edino ce sam narocis oglas.
Nimam pojma kaksno oceno sta dobila moja, vem pa da se ocenjuje.
Rojena je bila v LJ porodnišnici...Citat:
Uporabnik onlyme pravi:
ksz
Mislim, da sem enkrat v Dolenjskem listu zasledil rubriko Rodile so. Je pa pisalo samo za novomeško porodnišnico. Tako da poglej v kakšen lokalni časopis.
Citat:
Uporabnik BuDi pravi:
Citat:
Uporabnik Mare77 pravi:
Zdravo!
Pa ne da si ti Anton Rop?
http://www.siol.net/scena/estrada/svet_slavnih/2012/10/poslanka_melita_zupevc_je_rodila.aspx
Citat:
Uporabnik testni_voznik pravi:
Da je dete zdravo
Citat:
Uporabnik Mare77 pravi:
Citat:
Uporabnik testni_voznik pravi:
Da je dete zdravo
Uf... ja... zdravo... žal ne čisto... je bila danes na pregledu in so ji ugotovili, da ima šum na srcu oziroma tetralogijo fallot in bo tako čez en mesec potrebovala operacijo na srčku, če bo zdržala toliko časa brez problemov. Do takrat bo pa z mamico v bolnici in bo priklopljena na monitorje. Baje je to precej pogosta napaka in da se jo da uspešno rešiti z operacijo.
Citat:
Uporabnik Mare77 pravi:
Zdravo!