Moji:
Letnik 96, kurčeve gume in veliko "zabave" z naknadno vgrajenim centralnim zaklepanjem
Letnik 94, campus. Avto je delal kot urca, prav nobenih problemov - vozil kake 3 leta.
Letnik 96, 1.6e RN - problemi z elektroniko in izlet iz ceste na bok
Letnik 97, model 98, 1.6 Sportline - igračka za zabavo, so mi še zdej všeč
letnik 96. 1.6 - super avtoček, sam smola z motorjem, ker je začel žret olje
letnik 97, 1.9 TDI (110KM) Highline - kupljen nov, odličen avto za vozit, ampak težave od nakupa dalje z motorjem
letnik 99, 2.8 V6 - vrhunski avto za vozit, ogromen prtljažnik, pa še meni osebno brezčasni design
letnik 01, 1.9 dCi (120KM), kupljena nova, prodana po pol leta zaradi preobilice elektronskih težav
letnik 01, 1.9 dCi + čip RSR na 140KM. Z avtom izredno zadovoljen, nobenih problemov, dokler ni Petrol začel vodo z dizlom mešat. Riknila visokotlačna črpalka in avto po popravilu (bivših 300kSIT) ni več laufal kot prej. Novi lastnik ga je poštimal in se še vedno vozi okoli.
letnik 99, 2.4 JTD (100kW+čip na 120kW) - prejšnji lastniki so avto bolj švoh pazili, je bil ves zmahan. Edino motor je deloval brez problema
letnik 06, 1.5 dCi (50 kW), kupljen nov. V redu avtoček, vendar kup malih težavic, ki nervirajo. Že zaradi moči in velikosti sem komaj čakal, da se ga bom lahko znebil.
Zdej mam pa spet eno velko kravo