O moških tako in drugače

Maxi25

Fizikalc
4. maj 2009
2.341
0
36
Citat:
Uporabnik Schumi pravi:
Jest tocno vem kaj bi rad, ampak ze dolgo nisem naletel na kaksno, ki se ze od starta drzi nekih svojih nacel.

Me je pa zanimal kaj za zensko pomeni tista uspesnost, ko zenska sama zase rece da je poslovno in sportno uspesna. Kaj si pod to predstavljate?
smile-1.gif

hA HA HA, nazadnje ko sva skupaj pivo pila, se tudi meni nisi zdel nekako poslovno in sportno uspešen. Tko, da....svoj prag
evil.gif

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.160
3.630
113
Marlbor
Ne prekinjaj sedaj pikantnosti. Mislim, da nas prav vse zanimajo podrobnosti s Paga.
uf-1.gif

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Citat:
Uporabnik CebelicaMaja pravi:
Zdej pa nehej nakladat in posploševat, mislim a sem napisala, da nikol ne pristopam prva, ker ne vem kaj naj rečem, z "Kolk je ura?" izgovorom mi je pa prou bedno.
Zakaj pa se ti ne bi enkrat potrudila, če ti je nek tip všeč?
Si te kar predstavljam, da tam samo sediš z nosom v luft in se delaš "hard to get". Potem pa naj tipi vejo, da jih tako pecaš. Glej, moški ne znamo brat misli, zato nam morate nedvoumno nakazat, da ste zainteresirane. Saj ni treba jošk pokazat, lahko se vsaj malo nasmehnete.

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
Jebemtiš
jezen.gif
sicer pa ne ti men nasvetov dajat kako naj jaz pecam ajprou to je vaš delu, če si taprav tip boš pristopu in povabu na pjačo, če nisi, pa mulo kuhi.

majč

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Očitno tvoja taktika ni dobra, saj se nate limajo samo tipi ala Slovenet. Ali si pa preprosto smotana.
Ne vem, ker te ne poznam.

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
9.999
1.440
113
Lah se smeješ kokr hočeš, samo če si krezava al pa grda baba, ti tudi to ne pomaga, kaj šele da naredi klik v glavi.

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
Mislim, da tebi še dolgo ne bo kliknilo v glavi, dej si še enkrat preber kaj sem napisala....in če priznam, da sem smotana kaj ima to zdej veze s tabo? Kr neki se vtikaš k te noben ni niti nič vprašal niti ti nisem odgovorila, tko da buzzof.

majč zzzzzzzzzzzzzzz

Batate

hepan
21. jul 2007
240
0
16
Citat:
Uporabnik gretzky pravi:
Očitno tvoja taktika ni dobra, saj se nate limajo samo tipi ala Slovenet.
Meni se tui kar dopade, pa niti nisn tak fejst brezvezni?
confused-1.gif

Za zmirom vaš, Batate

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
9.999
1.440
113
Sem mel prav. Grda in debela.

Zmaj, tole je forum in ne kvorum. Kot drugo, kako boš najdla normalnega tipa, če te je že tečno brati kaj šele spoznati. In ko nas boš moške smatrala za kaj več kot pa samo kos mesa npr. tjulnji, boš našla celo ti nekaj relativno normalnega.
hysterical-1.gif

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
A sam to je dost, da moške nehaš smatrat kot kos mesa? Hmmm... Jaz jih ne smatram kot kos mesa. Aja točno, js sm debela.
rolleyes-1.gif

Maxi25

Fizikalc
4. maj 2009
2.341
0
36
Ha ha ha, s čim se vi obremenjujete.

Desci so kul, itak. Če nebi bile pa vse lezbike. Pa nismoooo
cheer.gif

To much energy today...
aplauz.gif

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
9.999
1.440
113
Citat:
Uporabnik Tjasa pravi:
A sam to je dost, da moške nehaš smatrat kot kos mesa? Hmmm... Jaz jih ne smatram kot kos mesa. Aja točno, js sm debela.
rolleyes-1.gif

Zanimivo opažanje imam zadnje čase okoli sebe. Punce, ki ste malo "posebne" ste samske, večinoma. Punce, ki ste okej in ne igrate glupih igric, nimate predolgega jezika, ste zasedene. Gibanje v napačnih krogih oz enostavno previsoka merila za tisto kar ponujate.