O moških tako in drugače

Slovenet

Guru
21. jul 2007
4.424
535
113
43
Še vedno Rdeči revirji
Pri tejle nimaš nobenih šans, ta zavrača vse tipe po vrsti. Noben ni dovolj dober zanjo. Morda je lezbijka
evil.gif

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Citat:
Uporabnik CebelicaMaja pravi:
Lej, OK tipov ni več.
So, ampak ti si jih žal zamudila, zdaj si pa zagrenjena. Tudi če bi se našel še kakšen, bi ga odgnala s svojo negativno energijo.

Maci

Fizikalc
18. jan 2010
2.989
0
36
Citat:
Lej, OK tipov ni več.

Oja, pa so, samo marsikatera se ima za več, kot v resnici je in pri takih OK tipi ponavadi odpadejo, ker jim niti možnosti ne dajo ali pa OK tipi takih žensk ne opazijo, ker OK tipi iščejo OK ženske.

Imam doma dokaz da so OK tipi še, pa še kar nekaj OK tipov poznam.

Za zagrenjene punce/ženske pa itak ni noben OK, ko pa srbi ji je pa vsak prav.

Nazadnje urejeno:

Slovenet

Guru
21. jul 2007
4.424
535
113
43
Še vedno Rdeči revirji
10.gif

jezen.gif

Čbela zdaj si me pa užalila
jezen.gif

Da mene zmerjaš z nezrelim osebkom, ki se ne zna samostojno odločat. Najprej poštimaj po svoji zmedeni glavi zadeve, pol pa moške obtožuj, da smo nezreli osenki, ki se ne znamo samostojno odločat.
jezen.gif

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
Nimam nobenga plana, kje bi jih iskala, ker glih iščem jih ne, niti pa ne pristopam prva, tko da mogoče je tle moja napaka.
sprasujem se.gif
Aja pa signalov oz. namigov al kako se temu reče tud ne registriram baje, tko pravjo, se pa sprašujem kaki so to namigi, če jih človka sploh ne opaz, k jasnovidka pa nisem. Če že pecate, pecajte tko da vemo, kwa je to, ne mi z "Ej bejbi kolk je ura?", k zame to ni nobeno pecanje, a vam je to jasno?

majč

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Citat:
Lej, OK tipov ni več.

majč

Kot ti je pojasnila Maci, OK tip hoče ob sebi OK žensko. Ti očitno nimaš primernih atributov, da bi se OK tipi ukvarjali s tabo.

Torej moraš poseči po tem, kar lahko dobiš.

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
Slovenet hvala za 100. povabilo, še 101. ne hvala, ne grem s tabo nikamor, zato k si totalno vsiljiv tip. Če ti kaj ni jasno, ti lahko še narišem, drugač ti pa svetujem, da spiješ ene 5 pirov, da se boš mal sprostil, k si zategnjen k star fotr in se te sploh ne predstavljam, da bi ti plesu pa žuru, ne ne tole je treba slovenske tipe resetirat na hard, da navjo več bedarij govoril v treznem stanju ste k ene mevže, ko spijete vsaj dobr zgledate in ste veseli. Kasius stari moj, tipi so vzviženi, arogantni, mislijo kwa so in sploh niso za žurke. Jaz sem pa veseu čebelček in žurkam
cheer.gif
. Sploh pa ne hodte vn če nimate 2,0 %alkota v krvi po tanoumu zakonu, če ne boste mel opravka s tanovo ministrco za notranje zadeve Berny, ki vas bo poslala v njen privat rudnik na Kitajskem kopat rudo, da se boste navadl kwa je deu. V glavnem MANJKA VAM SPROŠČENOSTI, ALKO JE ZAKON!

hik
cheer.gif
hik

Slovenet

Guru
21. jul 2007
4.424
535
113
43
Še vedno Rdeči revirji
Bejbi tole si pa mal narobe razumela. Tole ni bilo povabilo pač pa namig, da si zadj že ti na vrsti
wink-1.gif
.
Drugače sem bi pa včeraj čist sproščen, ko sem si ogledoval performanse lepih bejbik v Celju
grims-1.gif
.