Manja podatek kje si bil na kosilu.za vikend sem plačal kosilo s kartico N26, katero imam povezano v Applepay.
Manja podatek kje si bil na kosilu.za vikend sem plačal kosilo s kartico N26, katero imam povezano v Applepay.
Mcdonalds LesceManja podatek kje si bil na kosilu.
Komot lahko kaki pečeni skimming napravo montira na tistem terminalu.Mcdonalds Lesce
Plačal pa si na avtomatu (prislonil kartico)? Kartico si imel ves čas v rokah?Mcdonalds Lesce
Če lahko samo eno vprašanje. Imam n26 in grem v USA jutri. Ali prav razumem, da če bi se rad ubranil kakšnih skimmingov najbolje, da si dam večino stanja na ''spaces'' in si potem po potrebi premikam na main account?
Plačal pa si na avtomatu (prislonil kartico)? Kartico si imel ves čas v rokah?
če si plačal s telefonom, potem ti sigurno niso skimmali kartice, ker google pay ob plačilu ne prikaže dejanske številke kartice, temveč žeton za enkratno uporabo. s tega vidika je plačevanje s telefonom bolj varno od plačevanja s fizično kartico
How device tokens keep your payment cards safe in Google Wallet
We’re breaking down device tokens: what they are, how they work and why they make digital payments safer.blog.google
Par vprašanj
- sedaj sem dobil črno kovinsko kartico in iz appa je izginila stara free kartica. To je ok? Sem mislil, da bom imel obe...
- je že kdo koristil zavarovanje telefona?
- ali obstaja še kakšna "banka" oz storitev, da lahko nakažem denar in plačujem na res čudnih straneh? N26 in revolut že imam. Vem, da ima revolut enkratno kartico. Samo vseeno bi raje bil 110% varen in koristil neko čist tretjo zadevo.
Poglej priponko 89082
Gledam n26. Francozi ze lahko kupujejo etfe. Metal racun brez provizije, ce sem prav nanhitro videla. Pride to tudi kaj k nam?