NT konferenca

futuristic

geđet frik
Osebje foruma
13. jul 2007
7.900
640
113
Itak. 3000 geekov pa 5 hostes.
grin1.gif

Ares

kamikaza
19. jul 2007
4.622
0
36
ksz

blo je kr fajn, moram priznat. problem je samo bil v sredo zjutraj vstat...
redface-1.gif

najbolj na 'jetra' mi je šlo, da jim je CCja zmanjkal v roku ene ure...pa je blo pol treba mal bacardi usipat...no, sam so ga hitro spet zrihtal
grin1.gif

ja, pa na šanku se je tudi plesalo
cheer.gif

Nazadnje urejeno:

Apachi

gps navigator
Osebje foruma
21. jul 2007
2.195
20
38
Murska Sobota
/[*quote]Uporabnik Kiri pravi:
Hahaha...ti to meni? Bi mogu videt, kako so nam vrle hostese prinesle enourno zalogo piva. Priceless.....

[/QUOTE]Big order
hysterical-1.gif

Ares

kamikaza
19. jul 2007
4.622
0
36
najbolj glupo so se mi zdela predavanja z oznako 100 in 200...torej, za wanna-be geeke...tam so vse predaval kaj se vse da lahko naredit, potem si šel pa na 400ko ali pa na 300 delavnico o tem sistemu, pa so imel take probleme da te kap zadane. In pol valda, direktorčki hodijo na 100ke in mislijo kva je super zadeva in valda to hočejo implementirat, človk ki se pa dejansko s tem ukvarja se pa za glavo drži
crazy1.gif

btw: can't wait for 'bleeding edge' ki bo oktobra
cheer.gif

Nazadnje urejeno:

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.484
5.027
113
Se čisto strinjam, da je nivo predavanj precej padel. M$ je kot razlog navedel, da so take želje večine obiskovalcev. To je možno... Po drugi strani pa se mi zdi, da so predavanja, ki jih naredijo ljudje iz prakse nekoliko boljša od tistih, ki jih dela večina zaposlenih na SLO MS. Mogoče imajo slednji sicer več predavateljskih izkušenj, vendar večinoma vedo samo tisto, kar lahko vsak sam najde na msdn in po raznih blogih.
Bomo videli, 2. oktober vliva upanje...

Ares

kamikaza
19. jul 2007
4.622
0
36
če je to res želja večine....
crazy1.gif

potem bo še NT konferenca ki nej bi bila namenjena temu da spoznaš nove tehnologije na koncu ratala konferenca za wanna-be IT
uf-1.gif

upam da bo Bleeding edge res tisto na hardcore mode-u, da bo kakšen wanna-be itjevček v roku 5ih minut spi*dil iz predavalnice. Upam da, če bo to tako, da bo Bleeding edge ratal 3 dnevni z delavnicami...v bistvu to, kar bi morala biti NTK, ampak so jo direktorčki in wanna-be informatiki zjebal.

Nazadnje urejeno:

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.624
352
83
Kras
www.mtl.si
Ne vem zakaj se razburjate? Namreč, nima zastonj NT konferenca že nekaj let neuradni naziv: največja sindikalna zabava v IT panogi
evil.gif

Tisto glede percepcijo CIO-tov in dejanskih izvajalcev je pa tudi znano že precej časa. CIO kupi bleščeč front-end, izvajalci pa potem ščijejo krvavi pot, da se vsaj pol tistega, kar je bilo obljubljeno zagotovi. Da ne govorimo še o sprejemanju novih stvari s strani končnih uporabnikov
cheer.gif

E, hebi ga, nikom nije več lako v tem svetu.

asko

Fizikalc
22. jul 2007
2.565
3
38
Pa še kako prav imaš glede kakovosti NTK. Letos se meni zdela porazna, tako po kvaliteti večine predavanj, kot tudi logistično.

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Jaz jo že nekaj let jemljem kot priložnost za "live meeting" z kolegi... Vse kar je bilo novega sem videl in slišal na IT forumu v Barceloni... NTK samo sledi tem dogodku...