Citat:
Uporabnik kravakonj pravi:
Diskreditira se s svojim prispevkom, ne pa z majico Che Guevare.
Na majici je Osama bin Laden - ne Che.
Citat:
Diskreditira se s svojim prispevkom, ne pa z majico Che Guevare.
Citat:
Aha, no, nima veze - zaradi mene je miki miška
Tudi, če bi bil Hitler ali Mussolini?Citat:
Aha, no, nima veze - zaradi mene je miki miška.
Citat:
Gre za povsem nepomemben podatek - tako, kot mi je vseeno, če tisti možaki častijo Adolfa in svastiko, mi je vseeno, če ta novinar časti bin Ladna (česar btw niti ne moreš vedeti).
Vseeno - očividno je levičar, tako kot večinski delež Evropejcev je na strani Palestincev. Nima pa to nobene veze z njegovim dokumentarcem, ki je pofl.Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Kaj porečeš na njegovo pozo arabskega borca s kalašnikom v roki, če je že majica za tebe brezveze?
Po mojem mnenju pa dela slabe dokumentarce.Citat:
Uporabnik NigelM pravi:Po mojem mnenju tako jasno skrajno profilirana oseba nima kaj kazati s prstom na druge skrajneže. Naj se najprej pogleda v ogledalo.
Citat:
Uporabnik Sijan pravi:
ksz
Spet prepucavanja, namesto da bi gledali vsebino, ki je še kako pomembna, se napada avtorja prispevka, ki se je potrudil in raziskal ozadja!
Zdaj želite nekateri desničarji zamegljit zgodbo o desnih ekstremistih na način, da napadate avtorja s tem, ker je imel umetniško žilico in oblekel majico! Fantički važna so dejanja in kakšno sprenevedanje, da primerjate skrajne nacifašistične ekstremiste z nekom, ki obleče majico... manipulatorji!!
Jaz branim avtorja pred 'napadi na njegovo majico in ideološko prepričanje', vendar pa še vedno menim, da ta dokumentarec ni vreden počenega groša - namenjen je zgolj enačenju SDS-a z neko obskurno skupino, ki ni niti najmanj nevarna.Citat:
Uporabnik Sijan pravi:
ksz
Spet prepucavanja, namesto da bi gledali vsebino, ki je še kako pomembna, se napada avtorja prispevka, ki se je potrudil in raziskal ozadja!
Zdaj želite nekateri desničarji zamegljit zgodbo o desnih ekstremistih na način, da napadate avtorja s tem, ker je imel umetniško žilico in oblekel majico! Fantički važna so dejanja in kakšno sprenevedanje, da primerjate skrajne nacifašistične ekstremiste z nekom, ki obleče majico... manipulatorji!!
Tole se ne morem strinjat!Citat:
namenjen je zgolj enačenju SDS-a z neko obskurno skupino, ki ni niti najmanj nevarna.