Novodobni švabobranci

kravakonj

Fizikalc
30. okt 2012
5.215
0
36
Gre za povsem nepomemben podatek - tako, kot mi je vseeno, če tisti možaki častijo Adolfa in svastiko, mi je vseeno, če ta novinar časti bin Ladna (česar btw niti ne moreš vedeti).

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Tu se pojavlja načelno vprašanje - je levi 'skrajnež' sploh lahko dovolj objektiven, da dela prispevek o desnih 'skrajnežih'?

kravakonj

Fizikalc
30. okt 2012
5.215
0
36
Kot prvo, na podlagi ene fotografije ne moreš sklepati o političnem prepričanju posameznika. Kot drugo, pa ne potrebuješ ad hominema, zgolj pogledaš dokumentarec. Po mojem mnenju gre za pofl, ker je zgodbo, ki nima nobene vrednosti za javnost, napihnil v neko senzacionalistično sranje.

Nazadnje urejeno:

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Dve sliki sta.
grin1.gif

V desnem mediju ga označujejo kot levega ekstremista

Zdaj pa spet vprašanje koliko je desni medij objektiven
evil.gif

Nazadnje urejeno:

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Citat:
Uporabnik kravakonj pravi:
Gre za povsem nepomemben podatek - tako, kot mi je vseeno, če tisti možaki častijo Adolfa in svastiko, mi je vseeno, če ta novinar časti bin Ladna (česar btw niti ne moreš vedeti).

Oglej si njegova dela v zvezi s Palestino, recimo...

kravakonj

Fizikalc
30. okt 2012
5.215
0
36
Da, sem napisal malo višje - nosi kakršno majico ti paše. Če pa želiš biti objektiven, moraš ločiti človeka od njegovega dela: slo 'levičarji' npr. ne nasprotujejo Janši zaradi njegove politike, pač pa zato, ker je Janša. In vice versa za desničarje. In ker se vsi ukvarjajo z majicami, nihče ne gleda vsebine.

Nazadnje urejeno:

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Kaj porečeš na njegovo pozo arabskega borca s kalašnikom v roki, če je že majica za tebe brezveze?

Po mojem mnenju tako jasno skrajno profilirana oseba nima kaj kazati s prstom na druge skrajneže. Naj se najprej pogleda v ogledalo.

kravakonj

Fizikalc
30. okt 2012
5.215
0
36
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Kaj porečeš na njegovo pozo arabskega borca s kalašnikom v roki, če je že majica za tebe brezveze?
Vseeno - očividno je levičar, tako kot večinski delež Evropejcev je na strani Palestincev. Nima pa to nobene veze z njegovim dokumentarcem, ki je pofl.
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:Po mojem mnenju tako jasno skrajno profilirana oseba nima kaj kazati s prstom na druge skrajneže. Naj se najprej pogleda v ogledalo.
Po mojem mnenju pa dela slabe dokumentarce.

Sijan

Fizikalc
3. sep 2007
2.265
0
36
ksz
Spet prepucavanja, namesto da bi gledali vsebino, ki je še kako pomembna, se napada avtorja prispevka, ki se je potrudil in raziskal ozadja!
Zdaj želite nekateri desničarji zamegljit zgodbo o desnih ekstremistih na način, da napadate avtorja s tem, ker je imel umetniško žilico in oblekel majico! Fantički važna so dejanja in kakšno sprenevedanje, da primerjate skrajne nacifašistične ekstremiste z nekom, ki obleče majico... manipulatorji!!

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Me prav zanima, kaj bi pisal, če bi Možina posnel dokumentarec o levih fašistih. Verjetno bi ga predlagal za Prešernovo nagrado.
cool-1.gif

Sijan

Fizikalc
3. sep 2007
2.265
0
36
@bizi
pa saj veš, da takšnega dokumentarca ni in ne more obstajati, saj so levi fašisti le v glavah Janševikov.
Levi fašist je kontradiktorna beseda.

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Citat:
Uporabnik Sijan pravi:
ksz
Spet prepucavanja, namesto da bi gledali vsebino, ki je še kako pomembna, se napada avtorja prispevka, ki se je potrudil in raziskal ozadja!
Zdaj želite nekateri desničarji zamegljit zgodbo o desnih ekstremistih na način, da napadate avtorja s tem, ker je imel umetniško žilico in oblekel majico! Fantički važna so dejanja in kakšno sprenevedanje, da primerjate skrajne nacifašistične ekstremiste z nekom, ki obleče majico... manipulatorji!!

Vsebino smo obdelali: zadeva je prikazana enostransko in tendencionzno. Dela se slona iz mikroba; vlečejo se paralele s SDS, hkrati ni slik Jankoviæa...

Glede umetnosti: a čisto vsak "drek" se da že zapakirat kot umetnost? Tudi majica s sliko Osame bin Ladna? Kakno pa je umetniško sporočilo slike avtorja s kalašnikom? Za kakšno umetniško žilico gre pri AK-47?

kravakonj

Fizikalc
30. okt 2012
5.215
0
36
Citat:
Uporabnik Sijan pravi:
ksz
Jaz branim avtorja pred 'napadi na njegovo majico in ideološko prepričanje', vendar pa še vedno menim, da ta dokumentarec ni vreden počenega groša - namenjen je zgolj enačenju SDS-a z neko obskurno skupino, ki ni niti najmanj nevarna.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.095
1.271
113
42
KAko rečeš da niso nevarni? Ti poznaš slučajno kakega? Eni jih namreč...

Pa še enkrat. Kaj ej narobe s tem da je avtor ekstremist. NEj dela kar njemu paš, verjem pa sam ali hočeš ali nočeš.

kravakonj

Fizikalc
30. okt 2012
5.215
0
36
Če dobiš platformo dokumentarca v primetimu na nacionalni TV, potem je stvar pereča. Ali se ti zdi, da so skini tako velik problem?

S tem, da je avtor ekstremist, IMO ni narobe nič. Ne kritiziram avtorja, pač pa njegovo delo.

Sijan

Fizikalc
3. sep 2007
2.265
0
36
Citat:
namenjen je zgolj enačenju SDS-a z neko obskurno skupino, ki ni niti najmanj nevarna.
Tole se ne morem strinjat!
Nihče ne želi povezovati teh dveh zadev. SDS in Janša s svojimi izjavami in twitterjem se sami zapletajo in iščejo vzporednice z njimi
bonk.gif

Kot sem že nekje napisal - meni je logično, da se deli skrajna desnica in normalna desnica, saj nimata veliko skupnega! Vendar se slovenski desničarji iz ne vem kakšnega razloga zapletajo in poistovetijo s skrajno desnico ter jo na nek neupravičen način zagovarjajo!