Novo pri Tušmobilu XI.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

matejm1994

Fizikalc
1. jan 2009
1.119
2
38
Mene tudi zadnje par dni meče na mobitel E signal. Tudi ko dam ročno na Tuš in potem nazaj na avtomatsko, ostane tuš le malo časa, potem spet na mobitel. Sem mislil da je moj mobitel kriv, da slabo lovi
smile-1.gif

Mimota

Pripravnik
12. okt 2011
95
0
6
Citat:
Uporabnik SE_P1i pravi:
Mene pa že dva dni prednostno meče na mobitel omrežje v urbanih območijih. Je to mogoče kaj povezano s tem, ker imam vklopljeno roaming mobilni podatki? Večino dneva sem na mobitel omrežju...

Nastavi si na ročno (upravljanje z omrežji) in neboš mel teh težav. Sicer pa odvisno, kje se gibaš. Če si tam, kjer potekajo nadgradnje ni čudno, da ti vrže na mobitel.

SE_P1i

Pripravnik
7. feb 2008
887
0
16
Ja, sej to razumem, da me v času nadgradenj meče na mobitel signal. Bolj mi je to zanimivo, da je telefon 80% dneva konektan na Mobitel omrežje v različnih krajih na različnih lokacijah
I
P.S. - danes je situacija nekoliko drugačna. Danes sem večino časa na Tuš omrežju, ampak mobilni podatki so obupno počasni.

22. jul 2007
13.440
1.679
113
124
Btw, kdor še ni zamenjal navadne sim kartice za lte se brezplačno obdobje zamenjevanja zaključi do konca meseca.

Nazadnje urejeno:

grmek

Pripravnik
18. sep 2007
159
4
18
Citat:
Uporabnik SvetIdej pravi:
Telemach FB: Do konca leta je LTE brezplačen. Kako se bo obračunaval po novem letu, bodo pa naročniki še obveščeni. Lp

Je tole 100% potrjeno? Na telemach.si je še vedno naveden datum do 1.9.

lp

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
Citat:
Uporabnik WeWatchingYou pravi:
Ja brezplačno, če ga sploh lahko uporabljaš.
Jaz še nisem videl znaka 4G ali Lte na telefonu
tongue-1.gif

vrjetno tut nis edini, step by step ;D

natko45

Fizikalc
1. nov 2010
1.017
3
38
Citat:
Uporabnik Smrkc pravi:
Citat:
Uporabnik WeWatchingYou pravi:
Ja brezplačno, če ga sploh lahko uporabljaš.
Jaz še nisem videl znaka 4G ali Lte na telefonu
tongue-1.gif

vrjetno tut nis edini, step by step ;D

Meni po mestu dela brez problemov, po nekod pa če bodo zdaj komaj prižgali LTE bazne, ker je potrebno omrežje še optimizirati. Saj so zato podaljšali brezplačno obdobje.

sylver

Fizikalc
21. okt 2008
3.338
27
48
Izola, Ljubljana
Meni 4G dela že nekaj tednov na full, saj sem očitno na takih krajih, kjer imajo LTE pokritost
smile-1.gif

No, edino še Medvode čakam, drugače pa je Ljubljana, Škofja Loka, Koper, Izola, Portorož, Bled povsod 4G signal
wink-1.gif

Le tako naprej!

sylver

Fizikalc
21. okt 2008
3.338
27
48
Izola, Ljubljana
Da imam vse črtice pri signalu (razen ko se peljem proti lokaciji, kjer se seveda "zaključuje" LTE signal - potem črtice "padajo" in se samodejno preklopi na poln 3G - H+ signal).

Trenutna hitrost pa je okoli 50 download in nekje 30 upload (kar je več kot dovolj za potrebe na mobilnem aparatu)
wink-1.gif

milos621

Pripravnik
29. apr 2008
913
10
18
Citat:
Uporabnik sylver pravi:
Da imam vse črtice pri signalu (razen ko se peljem proti lokaciji, kjer se seveda "zaključuje" LTE signal - potem črtice "padajo" in se samodejno preklopi na poln 3G - H+ signal).

Trenutna hitrost pa je okoli 50 download in nekje 30 upload (kar je več kot dovolj za potrebe na mobilnem aparatu)
wink-1.gif

Center Ljubljane (Bavarski Dvor) je slabo pokrit. Trenutno samo 11/2. Na Lumii 920 1-2 črtici 4G

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.958
6.987
113
Ej, kako ti pa dela L920 na LTE? Jaz opažam, da namreč hudo požrešna, kar se tiče baterije, in glede na gugl, je to kar znamenitost tega telefona...

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.160
3.630
113
Marlbor
Ima še kdo težave z nereševanjem reklamacije s strani Tušmobila? Za mesec junij so zaračunali priključnino za prehod na paket Premium EU. Podal sem reklamacijo na račun in sem še le po 2 tednih dobil odgovor, da je reklamacija upravičena in naj pri plačilu odbijem 12eur z ddv, ker je izdan dobropis. Ampak jeboga to so mi poslali po 2 tednih, ko je bil račun že plačan preko trajnika.
Ta mesec sem dobil spet normalen račun, kjer mi niso odbili dobropisa iz prejšnjega meseca in sem 6.8.2015 poslal reklamacijo in razložil zadevo. Ker do 14.8.2015 nisem dobil nobenega odgovora na reklamacijo, sem poslal še enkrat reklamacijo in zavrnil direktno bremenitev trajnika za ta mesec in 18.8.2015 ročno plačal položnico z odštetim dobropisom 12eur. Do danes še vedno nisem dobil nobenega odgovora na reklamacijo, pravkar pa so mi poslali sms, da imam neporavnane obveznosti.
Poskusil sem že 2x poklicati, pa po 10 minutah obupal. :p
Zakaj ti Tušmobilovci več ne komunicirajo po mailh?

milos621

Pripravnik
29. apr 2008
913
10
18
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Ej, kako ti pa dela L920 na LTE? Jaz opažam, da namreč hudo požrešna, kar se tiče baterije, in glede na gugl, je to kar znamenitost tega telefona...

Ja, se hitreje prazni. Prej (junij) okoli 3%/h zdaj pa več kot 4%/h

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.