Novo pri Tušmobilu XI.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

CLIO15

Guru
1. nov 2007
13.308
4.125
113
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Citat:
Uporabnik CLIO15 pravi:
Kaj še komu ne odpre prilog pri e računu

Meni odpre.

Na računalniku deluje na telefonu noče
ne-ne-1.gif

OK saj za plačat je dovolj na PC-ju

GrandFelix

Fizikalc
15. feb 2011
1.453
0
36
LTE na primorskem (Ankaran) dela odlično! Mi je pa čudno, da imajo samo do 1.9 zastonj, kar je malo nefer, ker tisti, kjer jim upgrejdajo nazadnje bojo mel par dni zastonj, kot recimo primorci, ki lahko že lep čas šponajo zastonj LTE.

klekej

Majstr
26. jul 2007
5.459
346
83
34
Saj bo še vedno "zastonj", koristil boš zakupljene količine iz paketa.

Lj-Center samo 10mb donwloada, malo mal se mi zdi.

lightning

Zelenc'
3. avg 2015
19
0
1
Jaz sem skoraj prepričan, da bodo promo obdobje podaljšali. Nenazadnje, ga v tem trenutku niti ne oglašujejo na veliko.

Bolj logično bi bilo, po končani nadgradnji (vsaj fazi, ko gre za dejansko nadgradnjo obstoječega omrežja) naredili neko akcijo, kjer se potem na veliko raztrobi LTE in promo obdobje. Domnevam, da znajo temu dodati še možnost trojčka, pa še kaj (torej ponudba konkretnih četvorčkov). Začetek septembra bo zanimiv!

Azgard

Pripravnik
5. feb 2011
688
0
16
Jaz ugibam na nove pakete z internetom v tujini/LTEjem do max, vključenimi podatki v Mobitel omrežju,... Medtem ko bodo stari paketi dobili kak omejen LTE za bonbonček recimo.

lightning

Zelenc'
3. avg 2015
19
0
1
Vključeni podatki v Mobitel bi bili seveda fantastični. Ampak ne vem, kako je z oglaševanjem tega. Govorilo se je sicer, da naj bi bilo free nacionalno gostovanje z začetkom 2016...

dinos77

Pripravnik
2. nov 2010
589
1
18
Slovenija
Citat:
Uporabnik lightning pravi:
Vključeni podatki v Mobitel bi bili seveda fantastični. Ampak ne vem, kako je z oglaševanjem tega. Govorilo se je sicer, da naj bi bilo free nacionalno gostovanje z začetkom 2016...

Ampak jaz osebno zdaj že nekaj mescev zapored ne rabim prenosa podatkov iz mobitelovega omrežja. Mislim, da je omrežje dovolj dobro oz. bo po nadgradnji, da po tem ni potrebe.
Sicer pa se strinjam, da bo september zelo zanimiv
smile-1.gif

GrandFelix

Fizikalc
15. feb 2011
1.453
0
36
Paket brez omejitev naj dajo pa so zmagal. Sam pač da ne dajo kak beden speed limit kot ma simobil. Ker pri meni doma je njihov internet hitrejsi kot stacionarni in bi jim z veseljem placal za visje hitrosti...

Azgard

Pripravnik
5. feb 2011
688
0
16
Citat:
Uporabnik dinos77 pravi:

Ampak jaz osebno zdaj že nekaj mescev zapored ne rabim prenosa podatkov iz mobitelovega omrežja. Mislim, da je omrežje dovolj dobro oz. bo po nadgradnji, da po tem ni potrebe.
Ampak ravno to je fora, šele ko je omrežje zadosti blizu Mobitelovemu si Telemach sploh lahko privošči podatke v Mobitel omrežju, ker mu jih ta mastno zaračuna. Ter po drugi strani, če je kake rovte z 10 hišami dražje pokriti, kot plačevati Mobitelu prenos podatkov zakaj pa ne.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.