Novo pri Tušmobilu XI.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

map

Guru
6. jul 2008
7.848
1.961
113
najrajš na babi
Citat:
Uporabnik WeWatchingYou pravi:
Citat:
Uporabnik borovnica pravi:
Telemach se ze pozna...
evil.gif

b
Proti temu se lahko vsi štirje skrijejo
grims-1.gif

7 dni unlimited LTE za 11€

Dej ne seri gljive. gre za interni paket hrvaškega operaterja. In seveda je ugodnejši kot paketi naših operaterjev. Ampak to je paket za počitnikarje ki HR vidijo 1x na leto. Glede na to da se je trg globaliziral, čedalje več poslov in služb je po celi evropi vsakodnevno in ne 1x na leto, je ta paket predec v ljipo morje. Glede globalizacije, ko boš enkrat v nekaj dnevih prepotoval in bival, ter biznisiral z 3, 4, 5 evropskih držav, boš videl, da je tzo hurac. Boš v vsaki državi kupval prepaid simke, pazil na račun, pazil, da bvoš vsak dan neko tarifo vklopil, pravi cajt polnil, da ti kartica ne propade?. Pozabi dečko. To je za 1x turiste. Nišna zadeva nižje in nižje srednje klase. Samo da 5- 10 EUR na teden prišparajo, pa je za kak pir več. Recimo mobitel, 2, 9 na dan, je za vse nepočitniške ugodnejša, ne rabiš se hebat z vsemi drobnmi tiski vseh živih operaterjev, itd. samo uporabljaš, plačaš cca 100 EUR na mesec in to je to. Uporabljaš v celi evropi. Čeprav sem tud sam jezen, da kljub vsem zbliževanju trga, niso sposobni 30 giga za 10 EUR ponudit kot do sedaj.

Nazadnje urejeno:

map

Guru
6. jul 2008
7.848
1.961
113
najrajš na babi
Seveda, gre mi na K...., ker bi ravno sedaj, potreboval več, za ostale dni v letu, jeponudba naših operaterjev mercedes. V enem tednu dopusta pršparaš 10 EUR, sliši se veliko, ker je to 100 procentna razlika (2,9 x7 ali 11 EUR). Ampak sam sebe in druge vprašam, kolko neumnosti sem letos kupil, zahebal, itd za 10 EUR. Kolko litrov mleka, ki ni bil uporabljen, jogurtov, solate, itd sem stran fuknu ker se je pokvarlo, teh 10 EUR za internet je pljunek v morje. čeprav sem v drugi temi, dejal, da bom šel na ta HR internet, sem si premislil. Mobitelu bom plačeval 2,9 EUR na dan. Za teh 10 EUR se res ne splača hebat z karticami, dostopno točko, filanjem, itd. Noben problem, kdor tak paket želi uporabljat, naj ga pač uporablja, saj je za to namenjen. Ampak kaj bi eni naredili za 10 EUR, to je neverjetno. Ko jih je treba pa v klubu zgont, ni pa noben problem.

Nazadnje urejeno:

darko11

Majstr
21. jul 2007
1.216
191
63
Citat:
Uporabnik Dekster pravi:
Iskati zaposlenega, ki govori dva tri aktivna tuja jezika ter ob enem še imeti univezitetno izobrazbo itd.itd. in pričakovati, da bo znal prisluhniti in znal prodajati, bo zelo težka. Takšni niso prodajalci in dokler bo tašna filozofija, bo tako kakor je.

Za 800 neto jih kar iščite. Veliko sreče.
wink-1.gif

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.448
426
83
Na lagerju imajo očitno še nekaj starih prepaid paketov s telefonom w70, ki imajo prednastavljeno tarifo Revolucija. Zadnjič se mi je mudilo in nisem imel časa čakat na prodajalce v centru, edino pakete sem videl, jih imajo na zalogi.

Če je tule kak Tušmobilovec me zanima:

#1 ali obstaja način za prenos obstoječe (naročniške) številke od drugega operaterja na to Revolucijo? Če je možno - v tem primeru verjetno dobiš novo SIM kartico?
#2 ali je SIM-kartica v paketu LTE ready?
#3 ali lahko SIM-kartico zamenjaš z nano SIM?

V bistvu me zanima Revolucija, ki pa je ni več možno na novo aktivirat, z izjemo tega paketa s telefonom.

nuvi3790

Fizikalc
30. jan 2012
1.677
7
38
Rogaška Slatina
Citat:
Uporabnik blazko pravi:

#1 ali obstaja način za prenos obstoječe (naročniške) številke od drugega operaterja na to Revolucijo? Če je možno - v tem primeru verjetno dobiš novo SIM kartico?

V vsakem primeru dobiš novo sim kartico
wink-1.gif

dinos77

Pripravnik
2. nov 2010
589
1
18
Slovenija
Morda jim zmanjukuje posameznih modelov, ampak grem stavit, da se vedno najde kakšna boljša ali primerljiva alternativa. Jaz sem malo poklical naokoli in sem dobil telefon, ki sem ga hotel.

Bajkman

Majstr
23. jun 2010
3.706
157
63
Za enkrat sem še na Tušmobilu. Pri sebi doma opažam, da je GSM signal precej močnejši od UMTS 900 z istega oddajnika. Tudi kadar se priključim na drugi oddajnik (sem ravno vmes med dvema), je situacija ista.
Torej ista razdalja, isti pogoji, praktično ista frekvenca, dB-ji pa višji na GSM. Kaj to pomeni, da deluje UMTS z nižjo oddajno močjo?
Glede na prikazovalnik moči signala in tudi po dB-jih je sicer tudi UMTS na zadovoljivi moči.
Problem, katerega pa opažam pri UMTS, da je kvaliteta zvoka slabša. Lokacija ni na območju nadgradenj, zato to ni razlog za manj kvaliteten zvok.
Problem sem rešil z nastavitvijo telefona na GSM-only.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.