Novo pri Tušmobilu XI.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.228
7.039
113
Ampak kakšno logiko nadgradenj pa ima telemach...delonjsko bodo prej pokrili, kot štajersko? Saj pa te podraska ima veliko več prebivalcev kot gorenjska in dolenjska, ali?

logistik

MODERALTER 2007
Osebje foruma
Administrator
7. maj 2007
7.521
5
38
Imaš kaki info kdaj bi se nadgrajevalo kočevje-ribnica?

SvetIdej

Majstr
20. dec 2011
4.032
353
83
www.svetidej.com
Evo zamenjal z USIM
smile-1.gif

Nov APN:
Ime (Name); LTE
APN: internet
TUšmobil uporabnik MMSC: http://mms.tusmobil.si:8002
Telemach uporabnik: MMSC: http://mms.telemach.net:8002

Posredniški strežnik MMS (MMS proxy): 91.185.221.85
Vrata MMS (MMS port): 8080
MCC: 293
MNC: 70

natko45

Fizikalc
1. nov 2010
1.017
3
38
Citat:
Uporabnik logistik pravi:
Imaš kaki info kdaj bi se nadgrajevalo kočevje-ribnica?

- maj: Primorska
- junij: Gorenjska, osrednja Slovenija in Zasavska
- julij: Jugovzhodna in spodnjeposavska, Savinjska, Koroška, Podravska
- avgust: Maribor, Podravska, Pomurje

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Ampak kakšno logiko nadgradenj pa ima telemach...delonjsko bodo prej pokrili, kot štajersko? Saj pa te podraska ima veliko več prebivalcev kot gorenjska in dolenjska, ali?

Mogoče zato, ker imajo tukaj boljšo pokrivanje kot v drugih delih SLO, pa da se tam malo 'poreklamirajo' s LTE?

map

Guru
6. jul 2008
7.850
1.959
113
najrajš na babi
Citat:
Uporabnik darjan pravi:

To je zato, ker smo dolenjci ali drugače povedano krajnci edini pravi slovenci. Štajerska diši na germansko štajersko, gorenjska tud, primorci silijo k italiji, itd. Sej veš tisto Valvasorjevo, Slava vojvodinje krajnske. Vglavnem od nekdaj pravi slovenci
grims-1.gif

milos621

Pripravnik
29. apr 2008
913
10
18
Citat:
Uporabnik roblek007 pravi:
Tudi Kranj z LTE in sicer Toplarna Planina.

Danes sem zamenjal SIMko in so rekli da so danes tudi v LJ vključili prve LTE postaje. Ni pa še aktivirana tako da še ne vem kako in kje v LJ deluje.

22. jul 2007
13.557
1.744
113
124
Kako je zdaj z menjavo kartic ali se moraš izkazati s LTE telefonom ali menjavajo kar vsepoprek, tudi če nimaš teh telefonov in jih boš nabavil v bodočnosti, imam multipaket s 5-imi karticami in enim LTE telefonom?

Dare1

Pripravnik
20. jul 2007
524
2
18
Ne rabiš pokazat LTE telefona, ti kar dajo USIM. Bolj čudno je to, da moraš staro simko tam pustit oz. prinest v poslovalnico, ker če ne, ti zaračunajo 10€ po simki. Pa menjava prepaid simk ni zastojn, se plača 10€.
Trenutno čakam, da moja novsa usim postane aktivna... Koliko časa si vzamejo za to, da te vklopijo?

jozo

Fizikalc
29. sep 2007
461
28
28
Sodišinci
Citat:
Uporabnik Dare1 pravi:
Ne rabiš pokazat LTE telefona, ti kar dajo USIM. Bolj čudno je to, da moraš staro simko tam pustit oz. prinest v poslovalnico, ker če ne, ti zaračunajo 10€ po simki. Pa menjava prepaid simk ni zastojn, se plača 10€.
Trenutno čakam, da moja novsa usim postane aktivna... Koliko časa si vzamejo za to, da te vklopijo?

meni so jo zamenjali pa me niso nic vprasali za staro sim....aktivna postane v roku 45 min....

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Citat:
Uporabnik spizzavampi pravi:
...prazno omrežje LTE...se mi zdijo relativno majhne hitrosti

Po moje nadgrajujejo najprej oddajnike, samo da bodo v mesecu dni pokrili dovolj prebivalstva, pa bodo kasneje nadgradili vse ostalo. Verjetno ne piše v pogoju, da mora biti takšna-in-takšna hitrost, ampak samo 30% prebivalstva.

Dare1

Pripravnik
20. jul 2007
524
2
18
Evo moje je sedaj tudi aktivirana, je pa trajalo 2 uri. Meni so pač v Tušmobil Planet MB rekli, da je potrebno staro simko vrnit in če je ne, se plača 10€, tako da jim jaz odnesem vse stare simke nazaj
wink-1.gif

medo10

Fizikalc
3. sep 2007
1.693
7
38
Hvala za ta info.
Imam i9195 in tud na skatli pise LTE. Nimam pa moznosti te iubire pri omrezjih, kot sem videl pri kolegici.
Ce kdo ve kaj narditi se priporocam, jutri pa na servis povprasam.
Imam pa ze novo usim notri ;-)

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.