Novo pri Tušmobilu XI.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.543
297
83
On sprašuje za menjavo paketa pri istem operaterju nikjer ni napisal da bo menjaval operaterja..
wink-1.gif

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.958
6.987
113
Gre se zaradi zakupljenih enot. Če se ne motim sem enkrat bral, da zaračunajo celotno naročnino, čeprav prej prekineš, ali pač nekaj podobnega, zato sem vprašal.

Predvidevam, da je najbolj optimalno, da se menja tik prej ali točno na dan, ko je obračunsko obdobje?

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.543
297
83
Moreš še zraven računat 19.90 eur za menjavo paketa ne glede kdaj menjaš paket seveda če nimaš aktivnega Aneksa.. Ponavadi ti morejo zaračunat samo do tistega datuma star paket pol naprej pa nov..

A najbolje boš točno zvedel če pokličeš na 080 700 700 boš zvedel točne informacije ki te zanimajo..
wink-1.gif

Azgard

Pripravnik
5. feb 2011
688
0
16
Ce gres k drugemu operaterju je najbols proti koncu obracunskega obdobja, ce pa samo paket menas pa nima naceloma nima veze.

tdi

Fizikalc
7. dec 2011
1.693
11
38
Tudi mene nadlegujejo po telefonu, če bi podaljšal naročnino itd. A me bodo tudi tako prijazno poklicali, ko bom imel nesorazmerno z prakso kar naenkrat gostovanje in posledično večji račun? Mi bodo blokirali nenadzorovan prenos podatkov?

medo10

Fizikalc
3. sep 2007
1.693
7
38
A se da nastavit negostovanje vTelekomu. Ker ena kolegica ima nek starejsi pocen HTC in ji ne izbere rocno Tusmobila ce gre pod izbira omrezja. Ji je parkrat v MB prekloplo na Telekom in zaracunalo SMSe in klicw, ker ni bla pozorna na R.
no sedaj je, sam vseen je bolj kamot ce ima fiksno Tusmobil dokler ne nabavi novga fona.
467716-post_slo.gif

Rossoner

Pripravnik
15. apr 2008
125
0
16
odvisno katero verzijo Androida imaš, jst imam na Jelly Beanu ročno izbiro omrežja, ter national data roaming izklopljen

na Tušmobilovi strani imaš tudi pod "Zapora prenosa podatkov v gostovanju" (Z vklopom storitve bo onemogočen prenos podatkov, kadar se nahajate v omrežju ponudnika nacionalnega gostovanja v Sloveniji in v tujini. )

Nazadnje urejeno:

Dekster

MOBITEL PR
8. apr 2009
995
0
16
Ljubljana
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Gre se zaradi zakupljenih enot. Če se ne motim sem enkrat bral, da zaračunajo celotno naročnino, čeprav prej prekineš, ali pač nekaj podobnega, zato sem vprašal.

Predvidevam, da je najbolj optimalno, da se menja tik prej ali točno na dan, ko je obračunsko obdobje?

Do 20-ega najbolj sigurno, sicer sledi še ena naročnina, poleg zadnje, če menjaš operaterja. Nekje v splošnih pogojih točno piše.

Lp.

medo10

Fizikalc
3. sep 2007
1.693
7
38
Pojma nimam. Sej men na 4.2 dela Ok.
pri kolegici so podatki tako onemogoceni, problem so klici in smsji. Pac mora.mal gledat pislje. Se ne more zanest narocno izbiro omrezja...

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Mah to je problem pri prastarih verzijah Androida (Donut, Eclair, pa mislim, da še Froyo), ko nisi mogel nastavit ročne izbire (nekaj najbolj osnovnega
tongue-1.gif
). Naj telefon že enkrat stran vrže ali pa ji naj nekdo vrže gor custom novejši rom.

frikenej

Pripravnik
19. nov 2010
723
5
18
Ljubljana
Kar se gostovanja tiče ga lahko vsak uporabnik v celoti izklop z ukazom *121*4*1*1 in klic ali pa na portalu Moj.Tušmobil.si. To je to.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.498
762
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik frikenej pravi:
Kar se gostovanja tiče ga lahko vsak uporabnik v celoti izklop z ukazom *121*4*1*1 in klic ali pa na portalu Moj.Tušmobil.si. To je to.

Pravilna koda je *121*4*1# ... in to je samo za izkop DATA v nacinalnem gostovanju ... SMSi e in klice lahko kljub temu se naprej uproabljas tudi v Telekomovem omrezju ...

http://www.tusmobil.si/nadzor-porabe

Nadzor_porabe-20141020-163105.jpg

Mozno sicer, da tista daljsa koda tudi se deluje... ampak tudi zgolj za izklop DATA

http://www.blog.uporabnastran....rezju-mobitela/

http://forum070.net/viewtopic.php?f=21&t=1246

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
popotnik-gps.blogspot.com
Citat:
Uporabnik Deky_ pravi:
Moreš še zraven računat 19.90 eur za menjavo paketa ne glede kdaj menjaš paket seveda če nimaš aktivnega Aneksa.. Ponavadi ti morejo zaračunat samo do tistega datuma star paket pol naprej pa nov..

A najbolje boš točno zvedel če pokličeš na 080 700 700 boš zvedel točne informacije ki te zanimajo..
wink-1.gif

Kaj 19.90€ je po novem za menjavo paketa?
A ni bilo včasih samo 10€, če so tvoj paket ukinili in si vzel drugega?

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.