Novo pri Tušmobilu XI.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Dr_S

Pripravnik
22. avg 2007
899
6
18
Plačilo brez provizije, je možno na MMC-jih, ampak moraš imeti original položnico s seboj

uncle_sam

broker
25. sep 2007
3.249
1.757
113
40
Alo Tusmobil...cakamo na nove pakete
smile-1.gif

ClAy

Fizikalc
3. sep 2007
1.684
14
38
Citat:
Uporabnik uncle_sam pravi:
smile-1.gif

Naj si jih nekam utaknejo
10.gif
. Najprej naj omrežje porihtajo, pa mogoče čez par let, ko ne bodo Mirkotovi pivski prijatelji na položajih bom razmislil o Tušmobilu. Jaz sem prešel na Simobil pred tedni. In kak je napredek. Pri Tušmobilu sem imel edge, pa mogoče kako sekundo 3G ali H+ in to v predmestju. Sedaj pa imam pri Simobilu z istim telefonom doma skoz 4G omrežje.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.508
779
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik ClAy pravi:
Citat:
smile-1.gif

10.gif
. Najprej naj omrežje porihtajo, pa mogoče čez par let, ko ne bodo Mirkotovi pivski prijatelji na položajih bom razmislil o Tušmobilu. Jaz sem prešel na Simobil pred tedni. In kak je napredek. Pri Tušmobilu sem imel edge, pa mogoče kako sekundo 3G ali H+ in to v predmestju. Sedaj pa imam pri Simobilu z istim telefonom doma skoz 4G omrežje.

Zdaj se bodo pa usuli komentarji, da je to nemogoce...
grims-1.gif

ClAy

Fizikalc
3. sep 2007
1.684
14
38
Nebi rekel, da živim v neki vuko*ebini. Ampak živim 3 km zračne linje iz Celja. Pa še bazno sem imel pred nosom od Tušmobila, kar mi je bil takrat plus. Pa nimam pri Simobilu več teh problemov, da bi me ping pongalo po baznih.

Sem imel z Simobilom slabe izkušnje, ko so še imeli modre kartice ( ziher več kot 10 let nazaj), pa takrat morm priznat, da je bilo vse skup bolj bogo. Ampak sedaj sem pozitivno presenečen.

Ginginova

Guru
28. jul 2007
6.522
1.405
113
Pridejo novi paketi. Kmalu.
smile-1.gif

Pa v celoti nadgrajeno in prenovljeno omrežje. Samo ne tako kmalu. Za začetek 4G v izbranih krajih.

Nazadnje urejeno:

natko45

Fizikalc
1. nov 2010
1.017
3
38
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Citat:
Uporabnik ClAy pravi:
Citat:
smile-1.gif

10.gif

Zdaj se bodo pa usuli komentarji, da je to nemogoce...
grims-1.gif

Nemogoče je pričakovat 4G, ko ga še testirajo. Ne pravim, da ni mogoče, me pa zanima, če si preveril na tušmobilu, zakaj ti 3G ni lovilo?

uncle_sam

broker
25. sep 2007
3.249
1.757
113
40
Citat:
Uporabnik Ogo pravi:
Pridejo novi paketi. Kmalu.
smile-1.gif

Pa v celoti nadgrajeno in prenovljeno omrežje. Samo ne tako kmalu. Za začetek 4G v izbranih krajih.

A pridejo v roku 2 do 3 tednov?

medo10

Fizikalc
3. sep 2007
1.693
7
38
Dajte UMTS porihtat v med predoroma Ločica in Trojane (tudi not) ter okoli predorov pred Tepanjem proti MB.
Pa seveda Kozjansko in Obsotelje je bolj bogo.
Ter Tuhinjska dolina sploh.

Azgard

Pripravnik
5. feb 2011
688
0
16
Pomoje ne, ker ti novi paketi znajo biti del kampajne, ki bo združila Telemach in Tušmobil omrežje in tu je še nekaj tehničnih zadev za postorit.

Tojka

Pripravnik
4. okt 2011
176
6
18
Zahtevali verjetno nebodo, domnevam pa, da bodo dali kakšno vredu opcijo za združitev s telemachovimi paketi.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Citat:
Uporabnik medo10 pravi:
Dajte UMTS porihtat v med predoroma Ločica in Trojane (tudi not) ter okoli predorov pred Tepanjem proti MB.
Pa seveda Kozjansko in Obsotelje je bolj bogo.
Ter Tuhinjska dolina sploh.

Za Tuhinjsko se absolutno strinjam, ene same bazne ni od AC do Kamnika
crazy1.gif

Trenutno dela potekajo na območju:
-Nanos
-Trstelj
-Idrija

Sicer pa so kar pošteno nadgradili postaje na 3G, trenutno imajo celo največji delež postaj na 3G:

Tuš: 553 / 488 = 88%
Telekom: 1083 / 913 = 84%
Simobil: 864 / 739 = 86%

Daniel

Guru
21. dec 2007
5.968
3.620
113
Pri nas so sicer postavili oddajnik na Simobilov stolp a le ta stoji tako nerodno, da je med nami in njim še en hrib s hišami in le ta toliko ubije signal na 900 mhz, da ga pri nas v hiši praktično ni, zunaj je pa toliko, da se za silo telefonira. Pa je to 2,5 km zračne razdalje od oddajnika. Drugače je v večjem delu naselja sedaj ok signal, le nam to nič ne koristi. Isto je z Simobilom, ker je oddajnik isti. Mobitel ima oddajnik na drugem mestu in je signal večinoma poln.

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Trenutno imajo daleč najmanj baznih postaj in ker nimajo LTE, imajo 3G share vs. 2G kar visok?

Po tvoji logiki je najbolj pomembno tole:
Jaz imam eno bazno postajo in ta je 3G. moj share je 100%. Mater, kako sem hud!
wink-1.gif

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.