Novo pri Tušmobilu XI.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Ketidu

Fizikalc
23. feb 2009
230
38
28
Štajerska
Nisem vedel, da lahko operater spremeni pogoje (cenik) in uporabnika o tem ne obvesti (objavi samo na svoji spletni strani), tako da mora uporabnik sam spremljat obvestila.

Ketidu

Fizikalc
23. feb 2009
230
38
28
Štajerska
Citat:
Uporabnik blazko pravi:
11,9€

To je objavljeno v novem ceniku, ki je v veljavi od 1.7.2014.
Da pa sploh veš, da je v veljavi nov cenik, se moraš pozanimat sam
confused-1.gif

Še najlepše pa je, da cenik na njihovi spletni strani še lep čas po 1.7. ni bil ažuriran
bonk.gif

Narodnjak

Majstr
20. jul 2007
10.358
307
83
39
Ljubljana
Citat:
Uporabnik Ketidu pravi:
Nisem vedel, da lahko operater spremeni pogoje (cenik) in uporabnika o tem ne obvesti (objavi samo na svoji spletni strani), tako da mora uporabnik sam spremljat obvestila.

pritoži se na apek, če ti bo kej pomagu

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.508
779
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik Ketidu pravi:

Velikokrat imajo operaterji te spremebe napisano tudi na zadnji strani racuna... ampak tega itak skoraj nihce ne prebere... sploh ce ne dobis papirnega racuna ampak samo recimo v spletno banko ali v obliki PDFja na mail ...
smile-1.gif
... Pac je treba spremljati take zadeve...

Alex

Fizikalc
21. jul 2007
955
93
28
Ljubljana
So pa prav debilni s temi forami ob odhodu. Itak je sedaj situacija taka, da človek ne bo pri enem operaterju do penziona in še čez, ampak bo šel tja, kjer ga bodo uspeli prepričati s svojo ponudbo.
In ob teh bolanih forah si naredijo medvedjo uslugo, da bi človek še kdaj želel imeti kaj z njimi.
Najbolj se mi pa smilijo v klicnem centru, ko morajo poslušati "izlive", ko kličejo bivše stranke zakaj so odšli od njih stran. En tak klic sem opravil lani septembra, letos v kratekm ga bo žena, ostale telefonske pa sledijo po koncu vezave.
cry12bpy.gif

Azgard

Pripravnik
5. feb 2011
688
0
16
Sam kaj narediš, ko greš enkrat od vseh treh operaterjev in je pri vseh enako, kdo je potem 4-ti operater, ki ga izbereš?
smile-1.gif

No zna se kmalu zgoditi, da bo ta četrti operater kak Google heh.

Alex

Fizikalc
21. jul 2007
955
93
28
Ljubljana
Ali teh 20 EUR za npr. Nokio 3310 lahko kombiniraš s podaljšanjen naročnine, kjer mi ponujajo 20 EUR in si tako znižam plačilo telefona za 40 EUR?

natko45

Fizikalc
1. nov 2010
1.017
3
38
Citat:
Uporabnik Alex pravi:
Ali teh 20 EUR za npr. Nokio 3310 lahko kombiniraš s podaljšanjen naročnine, kjer mi ponujajo 20 EUR in si tako znižam plačilo telefona za 40 EUR?

Nevem, če te prav razumem, a s tem, ko boš prinesel star telefon, boš lahko znižal ali naročnino za 20€ (če je nižja od 20, se prenese v naslednji mesec) ali pa znižaš nakup telefona za 20€ (ne 40).

Ketidu

Fizikalc
23. feb 2009
230
38
28
Štajerska
Citat:
Uporabnik Dr_Strangelove pravi:
Citat:
Uporabnik Ketidu pravi:
Citat:
Uporabnik Dr_Strangelove pravi:
Pa na ustavno sodišče.
Ker je razlike 6,9 EUR bom šel vse do Strasbourga!

Pa sem že mislil, da je opravilno nesposobnim, bilo že prepovedano sklepati naročniška razmerja.
tongue-1.gif
Ni predaje! Grem do konca!!!
Če bom potreboval kak nasvet, se obrnem nate 😉

Macola20

Pripravnik
17. sep 2007
286
2
18
ksz

zanima me ali so mobilni operaterji za mobilni internet tujina in operaterji pri Svetovni premium enaki ali je kaj razlike?
pri obeh naj bi dobil seznam na 121*5*4 ampak, ko gledaš seznam na papirju je za Italijo dodan TIM pri mobilni internet tujina.

Ali tudi pri Svetovni premium lahko gostuješ na TIM omrežju, da so podatki vključeni?

Hvala.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.