Novo pri Tušmobilu XI.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

ClAy

Fizikalc
3. sep 2007
1.684
14
38
Očitno res ne. Prej je šlo zaradi tega podjetnika, ko je zdaj CIO pri TM, šlo od Tušholdniga kar nekaj dobrih ITjevcev. Vem, kaj se je dogajalo v Tuš holdingom z ITjem, ker sem tudi na koncu dobil ponudbo, da bi me tam zaposlili. Pa mi danes ni nič žal, ker bi drugače že bil cel siv, pa dementen.

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Kolikor vem, so na Telemachu položaji v ITju že zasedeni... Z obstoječimi... In nisem nič slišal da bi prišlo do menjav.

igors24

Pripravnik
5. maj 2010
505
0
16
Citat:
Uporabnik ClAy pravi:
Ka pa vem, bom mal povohunil ob priliki. Je pa 4 lete na položaju.

Saj je zadeva več ali manj jasna ... Adam F. samo eden izmed Mirčevih prijateljev, rok trajanja pa se mu pospešeno izteka

Nazadnje urejeno:

ClAy

Fizikalc
3. sep 2007
1.684
14
38
Točno tega sem mislil. Bi bilo bolje, da bi bil Mirko na tem položaju.

Nazadnje urejeno:

igors24

Pripravnik
5. maj 2010
505
0
16
Citat:
Uporabnik ClAy pravi:
Točno tega sem mislil. Bi bilo bolje, da bi bil Mirko na tem položaju.

Bolje bi bilo, da bi namesto obeh fikus postavili na to mesto - manj škode bi naredil...

igors24

Pripravnik
5. maj 2010
505
0
16
Fikus producira kisik, ta pa samo uničuje in pere ... Sicer pa so fantje s 1.2.2015 odrezani in že bežijo eni na engro, drugi na "dopust", ... Verjetno bo Šolak tudi na Telemachu kmalu mini vihar naredil, če ne bo zadeva bolj boga konsolidacija.

Dekster

MOBITEL PR
8. apr 2009
995
0
16
Ljubljana
Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
Zanimivo, Telemach in SBB sta dala popolnoma nasprotne informacije. Interne, preverjene. Tako da...

Glavno besedo ima tu SBB oz. Šolak, treba je pa vedeti, da se je ta isti Šolak pred leti z MIrkom ogledoval VOD pri Tuš Telekomu, poleg Telekoma Srbije kaj to je za ena reč in kako deluje.. Mislim, da ni potrebno izgubljati besede, da je takratna rešitev bila najboljša na SLO trgu in edina delujoča, ravoj pa lasten
wink-1.gif
.

Tako, da Šolak/SBB se bolje pozna z Mirkom, kakor Telemach sam
smile-1.gif
.

Interno lahko oni govorijo, kar hočejo, vendar zadnja prihaja iz BG-a in kakor je napisal njegova malenkost Dr.Strangelove, obstaja možnost da dobijo enega prepotetneža iz BG-a
wink-1.gif
.

P.S.
JBT pusti bre klinca, da se uči malo
hysterical-1.gif

Lp.

Tojka

Pripravnik
4. okt 2011
176
6
18
Citat:
Uporabnik mckmck pravi:
Tušmobil ma res dobre pakete, tudi sam sem pri Tušmobilu že več kot 5 let, sedaj bom pa šel na drugega operaterja.
Razlog? Ne vem zakaj ampak omrežje Tušmobil ne deluje več kot bi moralo in morem imeti preklopljeno na Mobitel-Tušmobil, kar mi poje precej enot...

Pa si poklical na pomoč uporabnikom in povprašal zakaj je prišlo do sprememb na tvoji lokaciji? Ker pri meni omrežje deluje super pa tudi ne živim v velemestu.

mckmck

Fizikalc
20. mar 2013
525
201
43
Citat:
Uporabnik Tojka pravi:
Citat:
Uporabnik mckmck pravi:
Tušmobil ma res dobre pakete, tudi sam sem pri Tušmobilu že več kot 5 let, sedaj bom pa šel na drugega operaterja.
Razlog? Ne vem zakaj ampak omrežje Tušmobil ne deluje več kot bi moralo in morem imeti preklopljeno na Mobitel-Tušmobil, kar mi poje precej enot...

Pa si poklical na pomoč uporabnikom in povprašal zakaj je prišlo do sprememb na tvoji lokaciji? Ker pri meni omrežje deluje super pa tudi ne živim v velemestu.

Večkrat pisal, vendar mi nikoli niso odgovorili v čem je težava. (odgovorili so mi, vendar niti oni ne vedo za kaj se gre LoL!)

Nazadnje urejeno:

Tojka

Pripravnik
4. okt 2011
176
6
18
Citat:
Uporabnik mckmck pravi:
Večkrat pisal, vendar mi nikoli niso odgovorili v čem je težava. (odgovorili so mi, vendar niti oni ne vedo za kaj se gre LoL!)

Jaz sem vedno preko telefona hitreje in učinkoviteje rešla vse zadeve pri njih. Kje pa se nahajaš, da imaš take težave?

natko45

Fizikalc
1. nov 2010
1.017
3
38
Citat:
Uporabnik Dekster pravi:

Interno lahko oni govorijo, kar hočejo, vendar zadnja prihaja iz BG-a in kakor je napisal njegova malenkost Dr.Strangelove, obstaja možnost da dobijo enega prepotetneža iz BG-a
wink-1.gif
.

Seveda obstaja možnost. Ampak glede na to, da se Tuš in Šolak zelo dobro razumeta, bo verjetno njegov nasvet kaj obveljal. In tudi če pride kdo iz BG gor, verjetno nebodo poslali nesposobneža.

Nekaterim vam se sedaj ritke smejijo, ko bo Telemach končno prevzel Tušmobil, ampak jaz bi se raje zamislil, kaj bo, ko Telekom ne bo prodan ali če TAG ne bo uspel Simobilu kupit T2.

nuvi3790

Fizikalc
30. jan 2012
1.677
7
38
Rogaška Slatina
Citat:
Uporabnik Tojka pravi:
Citat:
Uporabnik mckmck pravi:

Jaz sem vedno preko telefona hitreje in učinkoviteje rešla vse zadeve pri njih. Kje pa se nahajaš, da imaš take težave?

Tudi jaz sem jim večkrat pisal, pa žal brez odgovora, na našem koncu tudi ni omrezja. Pol sem dobil mail od enega, ki je odgovoren za bazne postaje, trikrat mu že pisal, še do danes ni odgovora.
Ne vem zakaj tako težko odgovoriti
write.gif

ClAy

Fizikalc
3. sep 2007
1.684
14
38
Citat:
Uporabnik natko45 pravi:
Seveda obstaja možnost. Ampak glede na to, da se Tuš in Šolak zelo dobro razumeta, bo verjetno njegov nasvet kaj obveljal. In tudi če pride kdo iz BG gor, verjetno nebodo poslali nesposobneža.

Nekaterim vam se sedaj ritke smejijo, ko bo Telemach končno prevzel Tušmobil, ampak jaz bi se raje zamislil, kaj bo, ko Telekom ne bo prodan ali če TAG ne bo uspel Simobilu kupit T2.

Tu bo veliko odigralo to, kdo zna v tapravo luknjo zlezt. A.F je že en izmed takih. Le kaj bo on potem, ko še bodo TUŠ prodali naredil z svojim podjetjem, ko sta že tak nastala dva podjetja iz enega. Dejstvo je tako, da se bo zgodilo, kot na T-2ju, ko so Turka, Krambergerja skeglal, potem pa so od T-2ja šli njegovi bratje in žlahta, pa še njegovi simpatizerji. Nekateri pa še sedaj tam strašijo in mešajo drek. Tako bo pa pri Tušmobilu.

Mene to sploh ne gane več, kaj bo. 2 položnice, bom pa ja že reklamiral in potem mi poteče vezava, pa odhajam h Simobilu ali Mobitelu. Pač plačam kakšen € več. in bom vsaj imel delujočo storitev. Zaradi mene lahko Telemach ponudi letos 5G, neomejen prenos podatkov, neomejene MMSe/klice za 1 € pa me ne vidijo več. Ne mislim coaxa vlačit poleg mobitela, pa podpisovati njihovih goljufivih pogodb.

Azgard

Pripravnik
5. feb 2011
688
0
16
Jaz tudi ne, ampak zaenkrat še nisem nič šel raziskovat zakaj ne, ker itak ti eračuni vedno pridejo kasneje, kot pa obvestilo po emailu.

Ampak ja, samo 12., zdaj bi pa res že morali priti...

Ketidu

Fizikalc
23. feb 2009
230
38
28
Štajerska
Mi lahko kdo pove, ali ti je operater dolžan sporočiti vsako spremembo cenika?

Da razložim situacijo:
Zaradi prehoda k drugemu operaterju, mi je Tušmobil zaračunal strošek prekinitve pogodbe.
Vse lepo in prav.
Moti me to, da mi je to zaračunal po višji ceni, kot je bila v veljavi ob sklepanju pogodbe.
Sklenjen pa sem imel paket FREE 5, brez vezave.

Hebe me to, da so ravno 2 meseca pred mojim odhodom, strošek prekinitve pogodbe podražili (za 120%), pa se ne spominjam da bi me o tem obvestili.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.