Jaz sem bil pri mobitelu, potem sem bil cca. slabo leto na bobu in sem šel na tuš. Zakaj?
Mobitel je postal predrag, Bob je sicer bil cenejši, a sem bil na Big bobu, ki ni imel prenosa podatkov (ok, za 5 € 1 gb), zato sem šel na Tuš, kjer imam za dobrih 16 vse neomejeno (v Tuš omrežju). Ko ni Tuš signala, itak grem na Mobitel, tam pa je vse enako, samo podatkov za interent ni. (Odvisno od paketa, ponavadi doplačaš tudi klice in smse, je treba vzeti tisto opcijo).
Sem zadovoljen, do sedaj nobenih večjih težav. Doma mi sice lovi samo Edge, a imam tako ali tako wifi. Da bi kaj prekinajlo, mi ne. Edino mogoče, se mi je sedaj v enem letu pa pol zgodilo to, da nisem mogel vzpostaviti klica. Torej, sem klical, pa ni niti zvonilo. A je bila to napaka na drugi strani ali na moji, ne vem. (V vseh 3 primerih sem klical na isti telefon, ki je na Bobu). Kakorkoli, čez nekaj poskusov oz. par minut je delalo. Sicer pa signal po večini kjer se gibljem je. (Razen Bovec - Kranjska gora), v hribih pa mi je fanj, ker lahko imam signal ob Mobitela.
Problemov nisem imel nobenih, tako da glede podpore pa tega ne vem kaj bi povedal. Telefone kupujem v prosti prodaji, pa sem raje se vezal za 2 leti pa vzel 10% popusta.
Skratka, zadovoljen