Citat:
Uporabnik fikus pravi:
Citat:
Uporabnik map pravi:
300
Hvala.
Na Mojtušmobil pa piše samo 250
Je pa žalostno, da za vsako še tako neumno reklamo pošiljajo SMSe, za uveljavitev spremembe paketa pa nismo vredni SMSa.
Ravnotako nikjer ne piše, da imamo brezplačno vključeno nacionalno gostovanje -celo opcijo vključitve nacionalnega gostovanja mi ponujajo.
Citat:
Uporabnik Azgard pravi:
A kdo ve kako je z prisilnio spremembo paketa, ko dopolniš 31 let starosti. Se pravi a ti brez vednosti kar zamenjajo v nek paket ali imaš možnost izbire. Ter če je strošek kljub prisilni zamenjavi 20€ ali je zastonj?
Citat:
Uporabnik fikus pravi:
Citat:
Uporabnik map pravi:
300
Hvala.
Na Mojtušmobil pa piše samo 250
Je pa žalostno, da za vsako še tako neumno reklamo pošiljajo SMSe, za uveljavitev spremembe paketa pa nismo vredni SMSa.
Ravnotako nikjer ne piše, da imamo brezplačno vključeno nacionalno gostovanje -celo opcijo vključitve nacionalnega gostovanja mi ponujajo.
Citat:
Uporabnik map pravi:
Sem ravnokar preveril pri sinu v MOJ TUŠMOBIL in kaže 300min in 300 MB. Jih pa zgleda nekaj hebe zadnje čase. Na MINGL DRZEN smo prestavili iz FREE 5 na katerem je bila vklopljena opcija PLUS 500 SMS. Ker punčara na šalterju ni vedla, če se opcija avtomatsko izklopi, sem na šalterju podal zahtevek za izklop opcije. Zgleda, da so jo res izklopili, saj je na 2 dosedanjih računih niso računali. No danes na MOJ TUŠMOBIL opazim, da pod dodatne opcije kaže, da je storitev še vedno vklopljena. Sem za vsak slučaj še kle zadevo izklopil. Zgleda, da jih sinhronizacija zahtevkov nekaj hebe.
Citat:
Uporabnik fikus pravi:
Citat:
Uporabnik Azgard pravi:
A kdo ve kako je z prisilnio spremembo paketa, ko dopolniš 31 let starosti. Se pravi a ti brez vednosti kar zamenjajo v nek paket ali imaš možnost izbire. Ter če je strošek kljub prisilni zamenjavi 20€ ali je zastonj?
Če so pametni, te pustijo pri miru.
(Mobitel je meni začel težiti pri 33tih, da ne morem več imeti itak paketa in potem sem vse skupaj odjavil in zdaj od mene ne pokasirajo nič, če bi me pa pustili bi pa verjetno še danes imel itak paket).
Sicer pa počakaš na kakšno akcijo mingl za vedno in takrat podaljšaš ali pa na kakšno drugo še boljšo-npr. najbližji premium...
Citat:
Uporabnik fikus pravi:
Jaz sem naročil ta Mingl za vedno.
Zanimivo na Mojtušmobil meni piše 251 minut in MB, pa take akcije sploh niso imeli.
∞
Minute v Tušmobil omrežju
Zakupljeno imate neomejeno količino.
∞
SMS sporočila
0/251
Prenos podatkov
Porabili ste 0 MB zakupljene količine.
1/251
Minute v ostala omrežja
Porabili ste 1 min zakupljene količine.
Res so popolnoma zmedeni in skrajni čas je, da se organizirajo in naredijo red, ker sicer se jim bo sistem do konca podrl.
Pri paketu mingl odbit imam recimo napisano neomejeno vsega in 987MB iz Tušmobil omrežja(čeprav naj bi bilo tudi to do 2GB neomejeno naprej pa zmanjšana hitrost.)
V celoti sem blokiral tudi prenos podatkov v gostovanju in 090 številke ob tem mi pa zraven še vedno piše do blokade 090številk 26 minut, do blokade prenosa podatkov v gostovanju pa 250MB
Citat:
Uporabnik Smrkc pravi:
Citat:
Uporabnik fikus pravi:
Citat:
Uporabnik Azgard pravi:
(Mobitel je meni začel težiti pri 33tih, da ne morem več imeti itak paketa in potem sem vse skupaj odjavil in zdaj od mene ne pokasirajo nič, če bi me pa pustili bi pa verjetno še danes imel itak paket).
Sicer pa počakaš na kakšno akcijo mingl za vedno in takrat podaljšaš ali pa na kakšno drugo še boljšo-npr. najbližji premium...
kau ti spet bučeš? Zakaj pa če so pametni? Podpisal je/si pogodbo in s tem sprejel pogoje, ki veljajo za ta in ta paket in ja v primeru ko dopolniš xy let se ti spremeni paket...
Citat:
Uporabnik Smrkc pravi:
Citat:
Uporabnik fikus pravi:
Jaz sem naročil ta Mingl za vedno.
Zanimivo na Mojtušmobil meni piše 251 minut in MB, pa take akcije sploh niso imeli.
∞
Minute v Tušmobil omrežju
∞
SMS sporočila
0/251
Prenos podatkov
Porabili ste 0 MB zakupljene količine.
1/251
Minute v ostala omrežja
Porabili ste 1 min zakupljene količine.
Res so popolnoma zmedeni in skrajni čas je, da se organizirajo in naredijo red, ker sicer se jim bo sistem do konca podrl.
Pri paketu mingl odbit imam recimo napisano neomejeno vsega in 987MB iz Tušmobil omrežja(čeprav naj bi bilo tudi to do 2GB neomejeno naprej pa zmanjšana hitrost.)
V celoti sem blokiral tudi prenos podatkov v gostovanju in 090 številke ob tem mi pa zraven še vedno piše do blokade 090številk 26 minut, do blokade prenosa podatkov v gostovanju pa 250MB
Zmeden si ti dečko, čak mal a si potem podaljšal NR, a nisi na veliko v treh temah govoru o prestopu?
Če si blokiral 090 se ti v začetku meseca še vedno dodeli možnost 30ih minut vendar zaradi blokade ne boš moral klicati...
Če maš vklopljen NR paket potem ti to piše na moj.tusmobil.si na prvi strani pod VKLJUČENE STORITVE in če je đabe potem ni prištet k mesečni naročnini ali saldu....
Citat:
Uporabnik Smrkc pravi:
Citat:
Uporabnik fikus pravi:
Citat:
Uporabnik Azgard pravi:
kau ti spet bučeš? Zakaj pa če so pametni? Podpisal je/si pogodbo in s tem sprejel pogoje, ki veljajo za ta in ta paket in ja v primeru ko dopolniš xy let se ti spremeni paket...
Citat:
Uporabnik matejm1994 pravi:
Lahko pa bi enostavno zamenjal paket z enim dražjim, in bi imeli še malo več od njega. Tudi to je opcija =)
Citat:
Uporabnik Smrkc pravi:
080 700 700 ali info@ pa se bo preverilo
Citat:
Uporabnik tac pravi:
ksz
Se da ta mesec sklicevat na spremembo splošnih pogojev, da prišparaš stroške prekinitve naročnine?