Novo pri Tušmobilu X.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Lej, še pri tepiharjih velja, da je ustni dogovor enako veljaven kot pisni. Torej nateg po enem ali drugem primeren za roke sekat. Pri nas gre pa po ribniško... če sm rejku še nism dau...

map

Guru
6. jul 2008
7.848
1.961
113
najrajš na babi
Citat:
Uporabnik fikus pravi:
Citat:
Uporabnik map pravi:
300

Hvala.

Na Mojtušmobil pa piše samo 250
confused-1.gif

Je pa žalostno, da za vsako še tako neumno reklamo pošiljajo SMSe, za uveljavitev spremembe paketa pa nismo vredni SMSa.

Ravnotako nikjer ne piše, da imamo brezplačno vključeno nacionalno gostovanje -celo opcijo vključitve nacionalnega gostovanja mi ponujajo.

Sem ravnokar preveril pri sinu v MOJ TUŠMOBIL in kaže 300min in 300 MB. Jih pa zgleda nekaj hebe zadnje čase. Na MINGL DRZEN smo prestavili iz FREE 5 na katerem je bila vklopljena opcija PLUS 500 SMS. Ker punčara na šalterju ni vedla, če se opcija avtomatsko izklopi, sem na šalterju podal zahtevek za izklop opcije. Zgleda, da so jo res izklopili, saj je na 2 dosedanjih računih niso računali. No danes na MOJ TUŠMOBIL opazim, da pod dodatne opcije kaže, da je storitev še vedno vklopljena. Sem za vsak slučaj še kle zadevo izklopil. Zgleda, da jih sinhronizacija zahtevkov nekaj hebe.

fikus

kaktus
23. apr 2008
2.528
14
38
Citat:
Uporabnik Azgard pravi:
A kdo ve kako je z prisilnio spremembo paketa, ko dopolniš 31 let starosti. Se pravi a ti brez vednosti kar zamenjajo v nek paket ali imaš možnost izbire. Ter če je strošek kljub prisilni zamenjavi 20€ ali je zastonj?

Če so pametni, te pustijo pri miru.
(Mobitel je meni začel težiti pri 33tih, da ne morem več imeti itak paketa in potem sem vse skupaj odjavil in zdaj od mene ne pokasirajo nič, če bi me pa pustili bi pa verjetno še danes imel itak paket).

Sicer pa počakaš na kakšno akcijo mingl za vedno in takrat podaljšaš ali pa na kakšno drugo še boljšo-npr. najbližji premium...

fikus

kaktus
23. apr 2008
2.528
14
38
Jaz sem naročil ta Mingl za vedno.

Zanimivo na Mojtušmobil meni piše 251 minut in MB, pa take akcije sploh niso imeli.

∞
Minute v Tušmobil omrežju
Zakupljeno imate neomejeno količino.
∞
SMS sporočila

0/251
Prenos podatkov
Porabili ste 0 MB zakupljene količine.

1/251
Minute v ostala omrežja
Porabili ste 1 min zakupljene količine.

Res so popolnoma zmedeni in skrajni čas je, da se organizirajo in naredijo red, ker sicer se jim bo sistem do konca podrl.

Pri paketu mingl odbit imam recimo napisano neomejeno vsega in 987MB iz Tušmobil omrežja(čeprav naj bi bilo tudi to do 2GB neomejeno naprej pa zmanjšana hitrost.)
V celoti sem blokiral tudi prenos podatkov v gostovanju in 090 številke ob tem mi pa zraven še vedno piše do blokade 090številk 26 minut, do blokade prenosa podatkov v gostovanju pa 250MB
bonk.gif

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
Citat:
Uporabnik fikus pravi:
Citat:
Uporabnik map pravi:
300

Hvala.

Na Mojtušmobil pa piše samo 250
confused-1.gif

Je pa žalostno, da za vsako še tako neumno reklamo pošiljajo SMSe, za uveljavitev spremembe paketa pa nismo vredni SMSa.

Ravnotako nikjer ne piše, da imamo brezplačno vključeno nacionalno gostovanje -celo opcijo vključitve nacionalnega gostovanja mi ponujajo.

http://www.tusmobil.si/mingl, lepo piše na strani da 300... seveda sklepam da paket ni bila aktiviran s 1.8 ampak po 1.8 kar pomeni da si prejel sorazmerni delež zakupljenega paketa do konec meseca (tudi naročnina je sorazmerna), s 1.9 pa prejmeš celotni paket..

Če maš vklopljen NR paket potem ti to piše na moj.tusmobil.si na prvi strani pod VKLJUČENE STORITVE in če je đabe potem ni prištet k mesečni naročnini ali saldu....

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
Citat:
Uporabnik map pravi:

Sem ravnokar preveril pri sinu v MOJ TUŠMOBIL in kaže 300min in 300 MB. Jih pa zgleda nekaj hebe zadnje čase. Na MINGL DRZEN smo prestavili iz FREE 5 na katerem je bila vklopljena opcija PLUS 500 SMS. Ker punčara na šalterju ni vedla, če se opcija avtomatsko izklopi, sem na šalterju podal zahtevek za izklop opcije. Zgleda, da so jo res izklopili, saj je na 2 dosedanjih računih niso računali. No danes na MOJ TUŠMOBIL opazim, da pod dodatne opcije kaže, da je storitev še vedno vklopljena. Sem za vsak slučaj še kle zadevo izklopil. Zgleda, da jih sinhronizacija zahtevkov nekaj hebe.

call 080 700 700 pa bojo preverili če je paket še vključen ali je mogoče samo prikaz na moj.tusmobil.si napačen

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
Citat:
Uporabnik fikus pravi:
Citat:
Uporabnik Azgard pravi:
A kdo ve kako je z prisilnio spremembo paketa, ko dopolniš 31 let starosti. Se pravi a ti brez vednosti kar zamenjajo v nek paket ali imaš možnost izbire. Ter če je strošek kljub prisilni zamenjavi 20€ ali je zastonj?

(Mobitel je meni začel težiti pri 33tih, da ne morem več imeti itak paketa in potem sem vse skupaj odjavil in zdaj od mene ne pokasirajo nič, če bi me pa pustili bi pa verjetno še danes imel itak paket).

Sicer pa počakaš na kakšno akcijo mingl za vedno in takrat podaljšaš ali pa na kakšno drugo še boljšo-npr. najbližji premium...

kau ti spet bučeš? Zakaj pa če so pametni? Podpisal je/si pogodbo in s tem sprejel pogoje, ki veljajo za ta in ta paket in ja v primeru ko dopolniš xy let se ti spremeni paket...

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
Citat:
Uporabnik fikus pravi:

Zanimivo na Mojtušmobil meni piše 251 minut in MB, pa take akcije sploh niso imeli.

∞
∞
SMS sporočila

0/251
Prenos podatkov

1/251
Minute v ostala omrežja

Res so popolnoma zmedeni in skrajni čas je, da se organizirajo in naredijo red, ker sicer se jim bo sistem do konca podrl.

Pri paketu mingl odbit imam recimo napisano neomejeno vsega in 987MB iz Tušmobil omrežja(čeprav naj bi bilo tudi to do 2GB neomejeno naprej pa zmanjšana hitrost.)
V celoti sem blokiral tudi prenos podatkov v gostovanju in 090 številke ob tem mi pa zraven še vedno piše do blokade 090številk 26 minut, do blokade prenosa podatkov v gostovanju pa 250MB
bonk.gif

Zmeden si ti dečko, čak mal a si potem podaljšal NR, a nisi na veliko v treh temah govoru o prestopu?

Če si blokiral 090 se ti v začetku meseca še vedno dodeli možnost 30ih minut vendar zaradi blokade ne boš moral klicati...

fikus

kaktus
23. apr 2008
2.528
14
38
Citat:
Uporabnik Smrkc pravi:
Citat:
Uporabnik fikus pravi:
Citat:
Uporabnik Azgard pravi:

kau ti spet bučeš? Zakaj pa če so pametni? Podpisal je/si pogodbo in s tem sprejel pogoje, ki veljajo za ta in ta paket in ja v primeru ko dopolniš xy let se ti spremeni paket...

Če so pametni naročnika pustijo pri miru, če pa niso ga pa znajo zelo verjetno izgubit tako kot so pri Mobitelu mene, ki so mi pri 33tih(dve leti je bilo vse ok, potem pa kar naenkrat ne več) ukinili ITAK paket.

Nazadnje urejeno:

fikus

kaktus
23. apr 2008
2.528
14
38
Citat:
Uporabnik Smrkc pravi:
Citat:
Uporabnik fikus pravi:

∞
∞
SMS sporočila

0/251
Prenos podatkov

1/251
Minute v ostala omrežja

bonk.gif

Zmeden si ti dečko, čak mal a si potem podaljšal NR, a nisi na veliko v treh temah govoru o prestopu?

Če si blokiral 090 se ti v začetku meseca še vedno dodeli možnost 30ih minut vendar zaradi blokade ne boš moral klicati...

Če maš vklopljen NR paket potem ti to piše na moj.tusmobil.si na prvi strani pod VKLJUČENE STORITVE in če je đabe potem ni prištet k mesečni naročnini ali saldu....

Dali so mi 20 evrov za brezplačno menjavo paketa in sem potem ostal, upam samo, da se bodo tega držali, ker v aneksu teh 20 evrov ni nikjer zapisanih, imam pa posneto kaj smo se dogovorili in bo veselje, če se tega ne bodo držali.

Stran MojTušmobil je precej nepregledna s polno napačnimi podatki in bi jo bilo nujno treba popravit tako, da bo bolj logična in na njej ne bo več takih neumnosti, da nekje piše blokada, drugje pa do blokade imate še toliko in toliko.

Naročil sem mingl odbit z brezplačno vključenim NR pa mi pod vključene storitve piše: Vključena ni nobena storitev.
bonk.gif

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.498
762
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik Smrkc pravi:
Citat:
Uporabnik fikus pravi:
Citat:
Uporabnik Azgard pravi:

Ampak dejstvo je... da so nekaj casa pustili, tudi ko si bil starejji od 31 let... in so izgleda "spregledali"... In vso pravico ima tudi, da pac prekine sodelovanje in gre k drugemu operaterju... Seveda v primeru, da nima aktivnega aneksa...
grims-1.gif

matejm1994

Fizikalc
1. jan 2009
1.119
2
38
Lahko pa bi enostavno zamenjal paket z enim dražjim, in bi imeli še malo več od njega. Tudi to je opcija =)

fikus

kaktus
23. apr 2008
2.528
14
38
Citat:
Uporabnik Smrkc pravi:
080 700 700 ali info@ pa se bo preverilo

Je preverila in imam vključen brezplačni NR, na MojTušmobil je pa napisano Vključena ni nobena storitev
bonk.gif
.

Je pa treba biti previden, ker brezplačno vključen nacionalni roaming velja samo za čas vezave in niti en dan več.

tac

Pripravnik
25. sep 2007
152
0
16
Lblana
ksz
Se da ta mesec sklicevat na spremembo splošnih pogojev, da prišparaš stroške prekinitve naročnine?

Breyton

Majstr
2. avg 2007
1.471
110
63
40
Malo tu,malo tam :)
Za vas smo v mesecu avgustu pripravili noro dobro ponudbo! V paketih Najbližji S, Najbližji M in Najbližji NET vam ponujamo kar trojne količine enot za pogovore, SMS in MMS sporočila, v paketu Najbližji M pa še trojno količino MB prenosa podatkov. Ponudba velja tudi za poslovne uporabnike.

Izkoristite priložnost in se pridružite že skoraj 300.000 zadovoljnim Tušmobilovim uporabnikom. Vsem, ki še niste naročniki Tušmobila ponujamo možnost 7-dnevnega testnega obdobja, med katerim se lahko brezplačno prepričate v to, da pri Tušmobilu zares dobite najboljšo uporabniško izkušnjo.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.