Novo pri Tušmobilu X.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Jodlarcek

Fizikalc
16. avg 2007
3.313
19
38
MB
Citat:
Pri Mobitelu je pa boljši paket, ki vključuje tudi prenos podatkov za enega 23 evrov, za dva pa 28 evrov.
Kakšen paket je to za 28€ za dva
confused-1.gif

dinos77

Pripravnik
2. nov 2010
589
1
18
Slovenija
Citat:
Uporabnik doctorz pravi:
Če imam paket najbližji premium, ki ne obstaja več, katera cena mobitelov velja? Ko gledam na tušmobilovi strani mislim.

Po moje je najboljš če kar na Tušmobil pokličeš...

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Citat:
Uporabnik doctorz pravi:
Če imam paket najbližji premium, ki ne obstaja več, katera cena mobitelov velja? Ko gledam na tušmobilovi strani mislim.

Če se ne motim ne moreš 'nič' gledat, ker ne moreš vzet telefona na ta paket več. Moraš spremenit v kaj drugega, pač ena 'past' tega paketa, da ga nimajo ljudje dolgo, ker hočejo kak telefon.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.960
6.988
113
Potem pa ti vsekajo gor še 20 eur stroškov za spremembo paketa, pa ni več nič kaj preveč ugodno
wink-1.gif

Azgard

Pripravnik
5. feb 2011
688
0
16
Ni res, jaz sem za ukinjene Brezmejne pakete lepo po mailu poizvedel koliko je cena telefonov, nič ni treba paketa menjat. Pač nimajo več informacij na spletni strani za stare pakete.

22. jul 2007
13.440
1.679
113
124
Citat:
Uporabnik Azgard pravi:
Ni res, jaz sem za ukinjene Brezmejne pakete lepo po mailu poizvedel koliko je cena telefonov, nič ni treba paketa menjat. Pač nimajo več informacij na spletni strani za stare pakete.
Tako je, letos na ta račun vzel 2 telefona.

VinS

Pripravnik
27. jan 2012
359
0
16
Obišči stran
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Ja, ker trg ljudi, ki rabi EU ponudbo pa je res velik...

Za Telekom in Simobil očitno je, v bistvu pa mi je za druge vseeno.

Ker imam trenutno na voljo še eno mobitel naročnino (s paketom Neskončni EU) bom začasno preživel (v nasprotnem primeru bi že pred enim mesecem zamenjal operaterja), če se ne bo nič spremenilo do pomladi bom zamenjal, 10€ na teden v EU za vse (podatki+klici+SMS) je res super ponudba, trenutno TUŠ še rešuje 5GB podatkov in dodatna SIM v paketu .NET

dinos77

Pripravnik
2. nov 2010
589
1
18
Slovenija
Citat:
Uporabnik WeWatchingYou pravi:
zelo v redu
zmaga.gif

Tale paket Najbližji NET je top paket. No pa sej tudi ostala dva sta čist super glede na ceno, še posebej je Najbližji S za tiste k ne rabijo prenosa podatkov!

fikus

kaktus
23. apr 2008
2.528
14
38
Citat:
Uporabnik Smrkc pravi:
Akcija:
http://www.tusmobil.si/mingl

"MINGL paketi v JUNIJU na voljo za VSE STAROSTI in to ZA VEDNO. V paketa je brezplačno vključen tudi dodatek +PLUS Nacionalno gostovanje."

Mi zaupaš, koliko minut v druga omrežja(oz MB prenosa podatkov) je imel vključenih ta paket MINGL DRZEN?
A imam prav, da jih je bilo 400?

fikus

kaktus
23. apr 2008
2.528
14
38
Citat:
Uporabnik map pravi:
300

Hvala.

Na Mojtušmobil pa piše samo 250
confused-1.gif

Je pa žalostno, da za vsako še tako neumno reklamo pošiljajo SMSe, za uveljavitev spremembe paketa pa nismo vredni SMSa.

Ravnotako nikjer ne piše, da imamo brezplačno vključeno nacionalno gostovanje -celo opcijo vključitve nacionalnega gostovanja mi ponujajo.

Azgard

Pripravnik
5. feb 2011
688
0
16
A kdo ve kako je z prisilnio spremembo paketa, ko dopolniš 31 let starosti. Se pravi a ti brez vednosti kar zamenjajo v nek paket ali imaš možnost izbire. Ter če je strošek kljub prisilni zamenjavi 20€ ali je zastonj?

map

Guru
6. jul 2008
7.848
1.961
113
najrajš na babi
23.06 sem sinu sklenil ta paket, vendar ne v akciji, tako da ima samo količine iz omrežja TUŠ in ne gostovanja. Ostal mu je stari aneks še 11 mesecev in ni bilo potrebno skleniti novega za 2 leti. Vkolikor bi sklenil novi aneks bi imel še gostovanje in paket za vedno neglede na starost. ampak nima smisla, ker je vsak dan en kup novih paketov in ta za vedno nekako zvodeni. Ima pa po 300 min v druga omrežja in ravno toliko MB. Strošek prehoda iz free 5 paketa je bil takrat 10 EUR. Je pa 22.06. ravno napolnil 12 let, tak da se je še paket soremenilo pred podražitvami.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.