Odpri spletno stran od A1 in odpre se ti Pop up, pa vpiši svoje podatke in te bodo poklicali ali pa email poslalali.A je to cena MIDI Mio v kakšni povezavi z fiksnimi storitvami?
Odpri spletno stran od A1 in odpre se ti Pop up, pa vpiši svoje podatke in te bodo poklicali ali pa email poslalali.A je to cena MIDI Mio v kakšni povezavi z fiksnimi storitvami?
Tudi mene je ves čas motilo to, da so bile akcije le za nove naročnike. Jaz sem šel po skoraj dveh desetletjih na BOB. In ne grem več nazaj na A1.Vse akcije so samo za nove uporabnike.. Kaj pa za nas stare naročnike na A1? Bi šel k telemachu, ko je bila akcija za 1€, ampak kolikor se spomnim pred leti je bil slab signal od Telemach pri nas na vasi.. Ta SIMFree2GO je drugače super ponudba, ko dela..
Meni se pa to ne prikaže. A je treba glih Chrome uporabljati?Odpri spletno stran od A1 in odpre se ti Pop up, pa vpiši svoje podatke in te bodo poklicali ali pa email poslalali.Poglej priponko 89434
Naj bi bilo samo za nove uporabnike...
Danes pri meni tudi več ni.Meni se pa to ne prikaže. A je treba glih Chrome uporabljati?
Kje? Kaj pa zdaj ponujajo za obstojece brez vezave?