Vsak operater ima točke kjer ni signala, ampak borovnica tako hvali simobil kot, da bi bil le ta imel 100% pokritost vsepovsod.
@Deky_
Ne moti me kritika, ampak sprejmi jo tudi ti.
V tvojem kraju ti simobil odlično deluje telemach ne, potem pač ne posplošuj, da je vsepovsod isto.
Praviš, da jamrajo telemach uporabniki a začuda nikoli ne omeniš, da jamrajo tudi simobil uporabniki, to začuda vedno pozabiš omenit ali pač samo iščeš napake pri telemachu in ne pogledaš za napake pri svojem operaterju.
Sam imam omrežje nastavljeno na ročno tako, da mi je čisto vseeno, če je gostovanje ali ne in imam signal vsepovsod, nič mi ga ne zmanjka.
Če imaš vklopljeno na avtomatsko pa te v primeru, da ima telemach 1 črtico samodeno preklopi na telekom, če ima ta močnejši signal in to ne pomeni, da ni pokritosti telemacha na tistem področju, ampak telefon samodejno preklopi na močnejši signal.
@borovnica
Včeraj imel iphone 6s s simobil simko in ta je bil nedosegljiv na omenjeni relaciji medtem, ko G4 je imel signal s tušmobil simko cel čas.
Tako, da realnost je taka, da simobil ima + in - in prav tako telemach, en ima black spote na enem mestu drugi na drugem, popoln pa ni niti en operater.