same shit againCitat:
Uporabnik WeWatchingYou pravi:
Kaj spet nekaj čarajo, da ne morem kot lastnik paketa-nosilec po njihovo imeti vpogled na svoje račune
[/URL][/img]
same shit againCitat:
Uporabnik WeWatchingYou pravi:
Kaj spet nekaj čarajo, da ne morem kot lastnik paketa-nosilec po njihovo imeti vpogled na svoje račune
[/URL][/img]
Ima.Citat:
Uporabnik Slycer pravi:
Ali ima Telemach E račune? Gledam v Kliku pa mi jih ne najde med izdajatelji...
Citat:
Uporabnik PuskA pravi:
iscem nastavitve za telemach apn za internet in mms, se je kaj spremenilo zdaj ko je zdruzen z tusmobilom?
na mojtelemach mam krnaenkrat fotrove racune za televizijo lol
Citat:
Uporabnik Slycer pravi:
Drugega kot nizkih cen ta Telemach nima.
Citat:
Uporabnik S57BMU pravi:
Žal nimam naročnine. Upam da ima kdo in nam txt prlima.
Gre pa zato da so se Francoze naredili in se priklopli na elektriko od bloka...
Lp.
Citat:
Uporabnik SvetIdej pravi:
Poleg tega imaš opcijo 10 €/mesec ali 3 €/24ur, da imaš v roamingu ko si v EU in ZDA neomejene klice/SMSe v Slovenijo in 1 GB prenosa podatkov.
Citat:
Uporabnik SvetIdej pravi:
tudi 10 €/mesec so cenejši od ostalih operaterjev z omrežjem.
Poleg tega imaš opcijo 10 €/mesec ali 3 €/24ur, da imaš v roamingu ko si v EU in ZDA neomejene klice/SMSe v Slovenijo in 1 GB prenosa podatkov.
fikus: daj primerjavo med paketi, ne pa da baba reče to drži. Daj primerjavo koliko ima kateri zakupljenih enot, katere storitve so mogoče, itd ...
Jaz sem ravno zaradi dodatnih opcij, ki veljajo za tujino vse 3 številke premaknil na pakete več. Sedaj se lahko v EU in ZDA počutim kot doma.
1 GB za en dan je 3 evre.Citat:
Uporabnik Dale pravi:
1GB / dan (3 evre/24 ur ?)
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
LTE deluje danes v MB ali ne? Ker sem dopoldan bil na telemachu in smo uredili prehod iz "free2go" na "več" paket in mi vse celo dela (zakupljene enote mi že kaže in porabo) ne dela pa mi LTE.
Pa ni bilo druge kartice, je ostala kar stara v uporabi, in prej je delal LTE b.p.