Novo pri Telekom Slovenije

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

MatoMan

Pripravnik
25. mar 2008
53
0
6
Pozdravljeni.

A obstaja še kakšna aplikacija za hitro preverjanje stanja porabe, kot je moj telekom. Rabil bi nekaj takega da imaš maksimalno dva klika in imaš stanje. Moj telekom aplikacija je sicer v redu in pregledna, vendar vsakokraten vpis je preveč zamuden.

Lp.

krimec

Majstr
7. maj 2011
3.811
130
63
Če imaš Android, potem uporabi Mobilko
zmaga.gif

Thrivial

Majstr
19. avg 2007
3.746
255
83
Ksz...

Svoje čase so bili tle gor posamezniki z insajderskimi informacijami posameznih operaterjev. Če je kakšen tle, bi zelo cenil informacijo, če misli Telekom v bližnji prihodnosti ponuditi kakšen boljši dual sim telefon, najraje HTC One.

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.765
3
38
ksz

Studiram o prehodu na bob pa grem slucaj pogledat se na mobitel in naletim na EU paket za 23eur kaj je tukaj catch tega EU??

Ker za 23eur 3gb prenosa in neomejeni klici v vsa omrezja se slisi super al je to kaksen haklc zadaj?
Trenutno placujem skor isti denar za 2012 paket in me ze mineva ke rje tolk omejeno razdeljen na 500 enot za vsako stvar in je neuporaben,

Dale

Fizikalc
21. jul 2007
829
42
28
V EU državah lahko telefoniraš, SMSjaš ali srfaš (PPU na dan za data je 1GB, potem se hitrost zniža na 64 kBps) po mili volji.
Ko dosežeš 2,90 evrov se vsa nadaljnja komunikacija ne obračunava več. Vsak naslednji dan se zgodba ponovi.

Priprava na odpravo roaminga v EU.
cool-1.gif

Dale

Fizikalc
21. jul 2007
829
42
28
20 evrov po ceniku za prehod med naročniškim paketi in ni ekskluzivno vezano na ta paket.

Dale

Fizikalc
21. jul 2007
829
42
28
Ja, drži - v domačem omrežju,

"Limit prenosa podatkov: pri navedenem paketu je nastavljen s privzeto vrednostjo na 3,5 GB. Ob doseženem limitu prenosa podatkov v mobilnem omrežju Telekoma Slovenije lahko mobilni internet še vedno uporabljate, vendar se hitrost prenosa podatkov omeji na 64 kb/s v smeri k uporabniku in 64 kb/s v smeri od uporabnika. Prenos podatkov se ne glede na zmanjšano hitrost obračunava po veljavnem ceniku navedenega paketa ali dodatne storitve prenosa podatkov, ki je objavljen na www.telekom.si. "

Za vsak dodaten MB 0,15 €/MB​, zakup dodatnega 1 GB je 6 evrov, 5 GB 15 evrov, 20 GB 20 evrov.

Za EU razumem, da je limit max 2,9 evra na dan, ne glede na storitve, po preseženem 1GB se ti zniža hitrost, obračunava pa ne - vsaj piše ne v pogojih:

Nadaljnja uporaba prenosa podatkov vsebuje omejitev dnevne uporabe v višini 1 GB, torej do 23:59 ure tisti dan po slovenskem časovnem pasu. V primeru, da bo naročnik dosegel količino 1 GB, bo Telekom Slovenije naročnika obvestil o doseženi količini in mu zmanjšal hitrost uporabe prenosa podatkov na 64 kB/s. Z naslednjim dnem se vzpostavi začetno stanje.

Nazadnje urejeno:

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.765
3
38
Aha, no pa sej mene tuje drzave sploh ne zanimajo niti ne mislim presezt 3gb prenosa, samo ta paket je ista cena kot 2012 paket k si za vsako stvar omejen na 500enot in je te EU paket full boljsi. So pa pujsi da zaracunavajo prehod med paketi 20eur. Pa po tanovem se odhod 10eur

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.858
392
83
Hja očitno je folk preveč 'odhajal' in se vračal.

Pa a ne stane paket 2012 - 20,12€/mesec?

astet

Pripravnik
4. jan 2012
95
14
8
Tudi jaz imam sedaj ta paket EU neomejeni in ja tudi jaz sem prešel iz paketa Pomlad 2013. Ob prehodu sem plačal enkratno 20 EUR. Če me vprašaš ali sem brezveze plačal 20 EUR bom rekel ne ne, ker imam sedaj paket kateri mi nudi vse kar potrebujem brez, da pazim na količine in še po vseh državah EU lahko govorim in surfam kolikor hočem (seveda je maksimalno 3 GB vendar ta maksimum si lahko dokupiš za primerno ceno) za maksimalno ceno 2,90 EUR na dan. Sedaj pa primerjamo ceno spremembe paketa in ceno odhoda na Bob ali pa kamorkoli drugam. Odhod iz Mobitela na drugega operaterja se računa 5 EUR in kartica SIM od Bob-a 14,90 kar pomeni, da te v resnici prehod na drugi paket stane 0,10 centov (toliko znaša razlika med opcijo prehoda na drugega operaterja in menjavo paketa).

krimec

Majstr
7. maj 2011
3.811
130
63
Jaz sem za prehod iz 2013 na paket EU neomejeni plačal 0,00€.
Na info@telekom.si sem napisal prošnjo za free prehod kot dolgoletni naročnik in čez en teden sem dobil obvestilo, da je brezplačni prehod odobren.
smile-1.gif

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.