Citat:
Uporabnik krimec pravi:
Jaz sem za prehod iz 2013 na paket EU neomejeni plačal 0,00€.
Na info@telekom.si sem napisal prošnjo za free prehod kot dolgoletni naročnik in čez en teden sem dobil obvestilo, da je brezplačni prehod odobren.
Citat:
Uporabnik Ralliart pravi:
Citat:
Uporabnik krimec pravi:
Na info@telekom.si sem napisal prošnjo za free prehod kot dolgoletni naročnik in čez en teden sem dobil obvestilo, da je brezplačni prehod odobren.
Na to racunam tudi sam. Si moral kaksen aneks podpisovati?
Citat:
Uporabnik Numy pravi:
Menjava paketa te stane 20€. Ne pa 10 centov. Tvoj domišlijski scenarij ne bo zmanjšal zneska na položnici.
Citat:
Uporabnik astet pravi:
Citat:
Uporabnik Numy pravi:
Menjava paketa te stane 20€. Ne pa 10 centov. Tvoj domišlijski scenarij ne bo zmanjšal zneska na položnici.
Res je vendar želel sem povedati, da razlika v ceni med prehodom na Brutalni Bob in menjavo paketa na npr. EU neomejeni pride vsega skupaj 10 centov. Kaj se bolj izplača oziroma kaj je boljše pa naj presodi vsak sam.
Malo prevec "filozofiranja" ... Ce si ze pri bob-u, te prehod na na brutalni bob stane tocno 0,00€Citat:
Uporabnik Deky_ pravi:
Citat:
Uporabnik astet pravi:
Citat:
Uporabnik Numy pravi:
Res je vendar želel sem povedati, da razlika v ceni med prehodom na Brutalni Bob in menjavo paketa na npr. EU neomejeni pride vsega skupaj 10 centov. Kaj se bolj izplača oziroma kaj je boljše pa naj presodi vsak sam.
Ja to velja če si že pri operaterju Bob... če pa prehajaš iz drugega operaterja na Bob pol ni 10 centov
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Malo prevec "filozofiranja" ... Ce si ze pri bob-u, te prehod na na brutalni bob stane tocno 0,00€Citat:
Uporabnik Deky_ pravi:
Citat:
Uporabnik astet pravi:
Citat:
Uporabnik Numy pravi:
Ja to velja če si že pri operaterju Bob... če pa prehajaš iz drugega operaterja na Bob pol ni 10 centov...
Citat:
Uporabnik Deky_ pravi:
Vsakem primeru moreš plačat prehod k drugemu operaterju tistih 100 enot plačaš to je samo marketing da se dobi kupce 100 enot free..
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Citat:
Uporabnik Deky_ pravi:
Vsakem primeru moreš plačat prehod k drugemu operaterju tistih 100 enot plačaš to je samo marketing da se dobi kupce 100 enot free..
Sedi cvek... Se enkrat preberi napisano...
CE SI ZE PRI BOB-u... ne placas niti centa za prehod na brutalni bob...
Citat:
Uporabnik Deky_ pravi:
Ah vseeno..Jst govorim za prehod na Bob in ne če si pri Bobu že ..
Tudi tebi cvek in sedi..
Citat:
Uporabnik Deky_ pravi:
Ja to velja če si že pri operaterju Bob ... če pa prehajaš iz drugega operaterja na Bob pol ni 10 centov
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Citat:
Uporabnik Deky_ pravi:
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Citat:
Uporabnik Deky_ pravi:
Sedi cvek... Se enkrat preberi napisano...
CE SI ZE PRI BOB-u... ne placas niti centa za prehod na brutalni bob...
Ah vseeno..Jst govorim za prehod na Bob in ne če si pri Bobu že ..
Tudi tebi cvek in sedi..
Jaz sem komentiral tvojo izjavo, ki se glasi takole:
Citat:
Ja to velja če si že pri operaterju Bob... če pa prehajaš iz drugega operaterja na Bob pol ni 10 centov
Citat:
Uporabnik krimec pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik krimec pravi:
Ne
Plačuješ 3€ več mesečno ali kako?Citat:
Uporabnik Kibibi pravi:
Citat:
Uporabnik krimec pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik krimec pravi:
Ne
Meni so domov poslali ponudbo za brezplačni prehod iz 2012 na EU neomejeni, sem samo SMS poslala, naslednji dan sem bila že na novem paketu.
Citat:
Uporabnik Kibibi pravi:
Citat:
Uporabnik krimec pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik krimec pravi:
Ne
Meni so domov poslali ponudbo za brezplačni prehod iz 2012 na EU neomejeni, sem samo SMS poslala, naslednji dan sem bila že na novem paketu.