Novo pri Telekom Slovenije

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.858
392
83
Menjava paketa te stane 20€. Ne pa 10 centov. Tvoj domišlijski scenarij ne bo zmanjšal zneska na položnici.

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.765
3
38
Citat:
Uporabnik krimec pravi:
Jaz sem za prehod iz 2013 na paket EU neomejeni plačal 0,00€.
Na info@telekom.si sem napisal prošnjo za free prehod kot dolgoletni naročnik in čez en teden sem dobil obvestilo, da je brezplačni prehod odobren.
smile-1.gif

Na to racunam tudi sam. Si moral kaksen aneks podpisovati?

krimec

Majstr
7. maj 2011
3.811
130
63
Citat:
Uporabnik Ralliart pravi:
Citat:
Uporabnik krimec pravi:
Na info@telekom.si sem napisal prošnjo za free prehod kot dolgoletni naročnik in čez en teden sem dobil obvestilo, da je brezplačni prehod odobren.
smile-1.gif

Ne
ne-ne-1.gif

astet

Pripravnik
4. jan 2012
95
14
8
Citat:
Uporabnik Numy pravi:
Menjava paketa te stane 20€. Ne pa 10 centov. Tvoj domišlijski scenarij ne bo zmanjšal zneska na položnici.

Res je vendar želel sem povedati, da razlika v ceni med prehodom na Brutalni Bob in menjavo paketa na npr. EU neomejeni pride vsega skupaj 10 centov. Kaj se bolj izplača oziroma kaj je boljše pa naj presodi vsak sam.

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.543
297
83
Citat:
Uporabnik astet pravi:
Citat:
Uporabnik Numy pravi:

Res je vendar želel sem povedati, da razlika v ceni med prehodom na Brutalni Bob in menjavo paketa na npr. EU neomejeni pride vsega skupaj 10 centov. Kaj se bolj izplača oziroma kaj je boljše pa naj presodi vsak sam.

Ja to velja če si že pri operaterju Bob... če pa prehajaš iz drugega operaterja na Bob pol ni 10 centov
wink-1.gif

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.498
762
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik Deky_ pravi:
Citat:
Uporabnik astet pravi:
Citat:
Uporabnik Numy pravi:

Ja to velja če si že pri operaterju Bob... če pa prehajaš iz drugega operaterja na Bob pol ni 10 centov
wink-1.gif
Malo prevec "filozofiranja" ... Ce si ze pri bob-u, te prehod na na brutalni bob stane tocno 0,00€
smirk-1.gif
...

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.543
297
83
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Citat:
Uporabnik Deky_ pravi:
Citat:
Uporabnik astet pravi:
Citat:
Uporabnik Numy pravi:

wink-1.gif
Malo prevec "filozofiranja" ... Ce si ze pri bob-u, te prehod na na brutalni bob stane tocno 0,00€
smirk-1.gif
...

Vsakem primeru moreš plačat prehod k drugemu operaterju tistih 100 enot plačaš to je samo marketing da se dobi kupce 100 enot free..
wink-1.gif

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.498
762
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik Deky_ pravi:

Vsakem primeru moreš plačat prehod k drugemu operaterju tistih 100 enot plačaš to je samo marketing da se dobi kupce 100 enot free..
wink-1.gif

Sedi cvek... Se enkrat preberi napisano...
grims-1.gif

CE SI ZE PRI BOB-u... ne placas niti centa za prehod na brutalni bob...

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.543
297
83
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Citat:
Uporabnik Deky_ pravi:

wink-1.gif

grims-1.gif

Ah vseeno..Jst govorim za prehod na Bob in ne če si pri Bobu že ..

Tudi tebi cvek in sedi..
grims-1.gif

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.543
297
83
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Citat:
Uporabnik Deky_ pravi:
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Citat:
Uporabnik Deky_ pravi:

wink-1.gif

grims-1.gif

Ah vseeno..Jst govorim za prehod na Bob in ne če si pri Bobu že ..

Tudi tebi cvek in sedi..
grims-1.gif

Jaz sem komentiral tvojo izjavo, ki se glasi takole:

Citat:

Kdo je pa prvi trdil da je 10 centov...Nisem bil jst tisti ki je to trdil..

Malo si preberi višje od mojega komentarja.. zato še enkrat cvek
grims-1.gif

Kibibi

ubloonie
20. jul 2007
3.291
0
36
Citat:
Uporabnik krimec pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik krimec pravi:
smile-1.gif

Ne
ne-ne-1.gif

Meni so domov poslali ponudbo za brezplačni prehod iz 2012 na EU neomejeni, sem samo SMS poslala, naslednji dan sem bila že na novem paketu.
aplauz.gif

Azgard

Pripravnik
5. feb 2011
688
0
16
Edini haklc menjavanja paketov so še bolj evropski paketi brez roaminga, ki prihajajo v roku enega ali v skrajnem primeru dveh let. In spet bo jovo na novo treba plačati za menjavo paketa
wink-1.gif

Daniel

Guru
21. dec 2007
5.705
3.315
113
Tukaj je vsekakor vredno razmisliti, koliko kdo potuje po EU. Če ne potuješ dosti, se menda bolj kot sprememba paketa splača kar EU ali Balkan opcija k ostalim paketom za tisti kratek čas.

lalan

Pripravnik
12. maj 2008
895
0
16
Citat:
Uporabnik Kibibi pravi:
Citat:
Uporabnik krimec pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik krimec pravi:
smile-1.gif

Ne
ne-ne-1.gif

Meni so domov poslali ponudbo za brezplačni prehod iz 2012 na EU neomejeni, sem samo SMS poslala, naslednji dan sem bila že na novem paketu.
aplauz.gif
Plačuješ 3€ več mesečno ali kako?
priden.gif

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.765
3
38
Citat:
Uporabnik Kibibi pravi:
Citat:
Uporabnik krimec pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik krimec pravi:
smile-1.gif

Ne
ne-ne-1.gif

aplauz.gif

No vidis jest sem tudi to pricakoval da bi kot dolgoletni narocnik bil kaj takega delezen pa nic.

@ostali. Tistih 100enot ce smjih ne porabis ti jih stejejo v dobropis ce se ne motim

Uporabna_Stran

Pripravnik
25. nov 2011
410
0
16
Tale novica sicer delno sodi tudi pod fiksni internet, a ker se podatki pretakajo prek LTE omrežja, naj bo tukaj. Telekom Slovenije je danes predstavil nov paket poimenovan Brezžični internet. Gre za hišni internet preko LTE-ja brez omejitve prenosa podatkov za 29.50€ mesečno. Več pa tukaj http://bit.ly/1tSPPwu

22. jul 2007
13.440
1.679
113
124
"paket nima omejitve prenosa podatkov (brez principa pravične uporabe)"- me zanima čez koliko časa bodo stvar omejili, važen da sedaj pred prodajo pridobijo nove naročnike pol pa ko jih j...
wink-1.gif

Uporabna_Stran

Pripravnik
25. nov 2011
410
0
16
Sej, če v pogodbi ni omejitve prenosa in bi jo oni radi uvedli imaš vmes možnost odstopa brez stroškov, ker gre za enostransko spremembo.

Sicer pa je omejitev količine prenosa pravzaprav postavljena z omejitvijo hitrosti prenosa.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.