ynos , sicer ne vem, ali delaš pri telekomu al zakaj se ti tak "smilijo" telekomovci, ampak sem ti že par prispevkov višje odpisal, da se očitno da ponudit precej boljšo ponudbo potrošniku in da so prihranki kar precejšnji.. DOKAZANO!!
Nevem, zakaj imaš tako "sočutje" do ISP ponudnikov, če pa nas lepo "lupijo" vsak mesec.. Si me vprašal, koliko bi bila fer cena in trenutno plačujem 108 eur na mesec za fiksne storitve (net in TV) in 3 telefone in se mi iskreno zdi to ful preveč... Ker ne porabimo vseh GB itd.. In nismo neki težki uporabniki teh storitev (nismo cel dan na telefonu in na netu in gledamo bolj ko ne 3-5 TV kanalov malo ob večerih)... In vsak mesec dat 108 eur se mi zdi preveč.. Je to največji letni strošek kar se tiče položnic..
Tako da če dobim zelo podobne storitve za več kot pol manj, zakaj bi podpiral Telekom? Ker pri Telemachu se očitno da (trenutno pri Telemachu četvorček za 37.90 eur na mesec za 2 leti:
https://telemach.si/)..
Tujina pa me ne zanima, ker tam je vse drugače (od plač, do drugih izdatkov, itd..). Če pa v Sloveniji dobim podobne storitve za več kot pol manj, pa je to-to...