Citat:
Uporabnik borovnica pravi:
Če je Telemach tako močan na trgu naj se ga izenači s Telekomom kot operaterjem s pomembno tržno močjo pa naj shera svoje omrežje,.. me zanima kolk folka bi še bilo pri njih,.. jih kar nekaj proznam ki bi takoj menjali če bi lahko,.Drugače pa tudi jaz še razmišljam da odjavim FSIISDN in TV,.. ter gor uporabljam recimo A1 now,..
Vsekakor pa pričakujem, da se bo ta nebuloza z obveznim Popom v osnovni shemi čim prej zaključila,..torej če hoče bit plačljiva naj bo,.. odprešnov paket za kaj jaz vem 5€ pa naj si vklopi kdor hoče,.. enako z ostalimi plačljivimi programi,.. pa da jih vidm potem,..
b
Citat:
Uporabnik Mikrohard pravi:
Tisto je bilo samo pri nekaterih paketih... in se je ukinilo pri zadnji spremembi EU regulacij (oz. so uporabniki dobili možnost izbire... obdržati star paket, ali pa prehod na nova pravila).
Citat:
Naročniški paketi z omejenim dnevnim plačilom za storitve v EU (plačilo po porabi, a ne več kot 2,90 € na dan), ki so Neomejeni C, Neomejeni D, Poslovni Neomejeni C, Poslovni Neomejeni D, Paket 2015, EU Neomejeni: od 1. 5. 2016 se bodo uporabnikom teh paketov za odhodne klice, sporočila SMS/MMS in GPRS prenos podatkov v EU obračunali le EU pribitki, a ne več kot 2,90 € na dan. V EU porabljeni MB prenosa podatkov se ne bodo odštevali od zakupljene količine v Sloveniji, princip pravične uporabe v EU pa ostaja nespremenjen (po porabljenem 1 GB na dan v EU se uporabnika obvesti in hitrost prenosa podatkov se omeji na 64 kB/s).