Novo pri T2 III.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.501
767
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Najprej okrnijo storitve... in to brez kakšnega obvestila potem pa še tole... Izgleda bo treba resno razmišljati o menjavi operaterji... Pa še prvo leto bom poceni skozi prišel, če grem na Telekom ali Telemach ... Oz. na Telemach pomoje sploh ne morem it, ker imajo svoje kabelsko omrežje pri nas... in sem ravno zaradi optike šel na T-2 ... Optiko je pa tako delal GVI... tako da pomoje Telekom ne bi smel bit problem ... Edino kar me moti, da imajo spletno stran zelo raztreseno... in si sploh ne morem naklikati, kaj bi rabil in koliko bi me kostalo :D ...

atepej

Fizikalc
3. jul 2013
911
71
28
34
Glede časovnega zamika je T-2ju potekla pogodba in je bila zahteva od ponudnika TV programov.

Samo Svoj

Guru
27. jan 2022
6.512
2.665
113
Najprej okrnijo storitve... in to brez kakšnega obvestila potem pa še tole... Izgleda bo treba resno razmišljati o menjavi operaterji... Pa še prvo leto bom poceni skozi prišel, če grem na Telekom ali Telemach ... Oz. na Telemach pomoje sploh ne morem it, ker imajo svoje kabelsko omrežje pri nas... in sem ravno zaradi optike šel na T-2 ... Optiko je pa tako delal GVI... tako da pomoje Telekom ne bi smel bit problem ... Edino kar me moti, da imajo spletno stran zelo raztreseno... in si sploh ne morem naklikati, kaj bi rabil in koliko bi me kostalo :D ...
Lahko greš na optiko pri Tlelemachu, ampak ti bodo dali nižje hitrosti kot na lastnem coaxu za isto ceno. ;)

UL boš imel boljši kot na coax, DL pa slabši.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.501
767
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Glede časovnega zamika je T-2ju potekla pogodba in je bila zahteva od ponudnika TV programov.

To mi je jasno.., sao kot kaze tisti, ki gledamo te programe v manjsini... in so ocenili, da se jim ne splaca podpisati nove pogodbe ... Sem med tistimi, ki najvec spremljajo ravno nemske programe ... Pocasi zacenjam zbirati ponudbe pri konkurenci ;) ... Prvo leto bom gotovo prisel skozi ceneje... kasneje pa je strosek podoben za podoben obseg storitev ...

CLIO15

Guru
1. nov 2007
13.491
4.256
113
Weipu TV si nainštaliraj.

Imaš za par Eur na mesec .
Aplikacijo pa moreš z apkpure dol cuknit.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.501
767
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Weipu TV si nainštaliraj.

Imaš za par Eur na mesec .
Aplikacijo pa moreš z apkpure dol cuknit.

Sem sicer preveril… in je problem gledati izven Nemcije… Sicer se menda da, samo moraš potem vzeti tavelik paket za 13€ mesečno… pri tamalem za 7,5€ gre samo preko telefona, tablice ali web playerja…torej ne preko aplikacije na smart TV ali android boxu…

CLIO15

Guru
1. nov 2007
13.491
4.256
113
Sem sicer preveril… in je problem gledati izven Nemcije… Sicer se menda da, samo moraš potem vzeti tavelik paket za 13€ mesečno… pri tamalem za 7,5€ gre samo preko telefona, tablice ali web playerja…torej ne preko aplikacije na smart TV ali android boxu…
Vzemeš velikega, en mesec je free, pol pa odjavi in Idi na dopust in boš kmalu dobil ponudbe na email za cca 7€.

CLIO15

Guru
1. nov 2007
13.491
4.256
113
Ja je.
Aplikacijo boš našel na Apk pure.
Jaz sem neki Browser nainštaliral pa pol dol cuknil.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.501
767
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Vzemeš velikega, en mesec je free, pol pa odjavi in Idi na dopust in boš kmalu dobil ponudbe na email za cca 7€.

Evo... nekako mi je uspelo... Sicer z namestitvijo aplikacije ni bilo problemov... Problem je bil pa z registracijo računa ... ampak je na koncu nekako šlo skozi ... Z Apple ID loginom... Potem je bil problem z dodajanjem plačilnega sredstva... SLO kartica ni šla skozi (preko Apple pay) ... je pa šlo preko PayPal-a ...

Ti to tudi uporabljaš? Ali to, kar si napisal glede odjave in da dobim novo nižjo ponudbo drži ali je samo ugibanje :D ... Bom sedaj probal par dni... itak je prvi mesec brezplačno ... :D

CLIO15

Guru
1. nov 2007
13.491
4.256
113
Sem zalaufal in en mesec gledal, pol pa odjavil.
Kmalu zatem so začeli me snubiti z ponudbmi.
Mislim da imam še eno na email u kjer mi dajo celo leto za 69€ če plačaš naprej.

Edino kar je neumno je da ni normalnega ogleda za nazaj ampak, si moraš kao posneti oddajo.

Nemci pač.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.501
767
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Edino kar je neumno je da ni normalnega ogleda za nazaj ampak, si moraš kao posneti oddajo.

Ufff... to pa sploh prej nisem probal... Torej ta varianta odpade :D ... ker to imam tudi pri T-2 :D ... Edino se cel kup drugih programov je... pa mediateka... kjer so pa posnetki porazni... kot izpred 20 let ali vec :D ... vsaj tistih par oddaj, kar sem pogledal :p