Novo pri Si.mobilu IX.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Dr_Strangelove

Fizikalc
1. nov 2007
3.073
2
36
www.pentagon.gov
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
Bog ne daj, da bi latnik (TUJEC! TUJEC!) dobil denar. Ne, to pa pri nas RES ne gre.
bonk.gif

Mislim, kaksne nekateri ven mecete...

Ne smemo pustiti, da gre slovenski denar v roke grdih tujih neoliberalnih kapitalistov in imperialistov, ki žele zasužnjiti slehernega slovenskega delovnega človeka!!!
jezen.gif

Sem zato, da se Simobil takoj nacionalizira!
cheer.gif

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Hecno, jaz sem več let koristil to njihovo investicijo po ugodni ceni. Pa nisem Avstrijec...

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
ne pozabite letošnjega vložka v omrežje,.. ta denar je moral od nekje priti,..nekaj od tukaj in od tam,..
b

DreamDesign

Pripravnik
26. jul 2010
734
0
16
Citat:
Uporabnik borovnica pravi:
ne pozabite letošnjega vložka v omrežje,.. ta denar je moral od nekje priti,..nekaj od tukaj in od tam,..
b
Si.mobil je za nadgradnjo namenil 15 mio EUR, kar da Tušmobil za nadgradnjo omrežja vsako leto.

Ne govorite o velikih vlaganjih. Veliko bi bilo če bi dali za nadgradnjo omrežja 30-50 mio EUR. Pa vseeno bi še vedno imeli letni dobiček.

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.453
113
Citat:
b

Ja že borovnica ampak oni ne vlagajo zato teh milijonov ker so dobri in fantastični temveč zato da se jim bo obrnilo, obrestovali, obrodilo sadove razumeš? Vsak vložen €uro je dobro premišljena poteza, to bodi brez skrbi. Sicer pa ti to dobro veš. Lp

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
želim le povedati da denar prihaja in Avstrije, odhaja v Avstijo, nekaj pa ga ostane tudi tukaj,.. ob dobičku pa se itak plačujejo nemajhni davki,..in tako profitiramo vsi,..
b

Dr_Strangelove

Fizikalc
1. nov 2007
3.073
2
36
www.pentagon.gov
Citat:
Uporabnik DreamDesign pravi:
Citat:
b
Si.mobil je za nadgradnjo namenil 15 mio EUR, kar da Tušmobil za nadgradnjo omrežja vsako leto.

Ne govorite o velikih vlaganjih. Veliko bi bilo če bi dali za nadgradnjo omrežja 30-50 mio EUR. Pa vseeno bi še vedno imeli letni dobiček.

Ja, tako, pi.de neoliberalistične avstrijske.
jezen.gif

Po nacionalizaciji sem zato, da se Simobil da v upravljanje Tušu. Slednji je dokazal svojo vrhunsko strokovnost. Še NLB bo dala kredit in bomo imeli najboljše omrežje na svetu.
cheer.gif

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.453
113
Se razume, in tudi nima nihče proti temu. Pač pravim v tem primeru, če se nekdo "čuti" oškodovanega in mu res uspe spipat 200 miljov je to zelo velik denar za eno magnatsko Slovenijo. O tem govorim.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.509
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik Dr_Strangelove pravi:

jezen.gif

Po nacionalizaciji sem zato, da se Simobil da v upravljanje Tušu. Slednji je dokazal svojo vrhunsko strokovnost. Še NLB bo dala kredit in bomo imeli najboljše omrežje na svetu.
cheer.gif

Pa DreamDesign-a je treba obvezno postavit za direktorja
aplauz.gif

Desty

Pripravnik
2. jul 2009
613
0
16
desty.biz
Citat:
Uporabnik erikson pravi:
Citat:
Uporabnik Desty pravi:
Jaz pa recimo še vedno nisem dobil računa za prejšnji mesec oktober. Obračunskega imam 28. v mescu, položnica je ponavadi tudi v prvih dneh meseca. Tudi na Mojem Simobilu ni notri tega računa. Da mi ne bo potem slučajno kdo zaračunal kakega stroška opomina ali pa celo blokiral klice, ker bom šel v Si.center in vsem nekaj j*.
Zaradi podaljšanih praznikov so šli računi na pošto 9. novembra.

Hvala. Sedaj je tudi račun lepo viden v Mojem Simobilu.

DJ_Beat

Dacar
23. jul 2007
4.206
4
38
Kranj
rener.info
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Citat:
b

Ja že borovnica ampak oni ne vlagajo zato teh milijonov ker so dobri in fantastični temveč zato da se jim bo obrnilo, obrestovali, obrodilo sadove razumeš? Vsak vložen €uro je dobro premišljena poteza, to bodi brez skrbi. Sicer pa ti to dobro veš. Lp
Ni tako pri vsakem podjetju? Ne poznam nikogar, ki bi delal iz cistega veselja..

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.453
113
Hm? Logično da je? Ampak je razlika če denar ostane doma ali pa gre ven? Ampak nisem hoto s tem tega povedat, hotel sem mu samo povedat da se ni treba "hvalit" s tem da so ogromno vlagali saj so vlagali v končni fazi zase in ne za nas. Je pa res da mi uporabniki čutimo to kar je tudi prav, sicer pa gremo drugam, enostavno. Skratka kje je tvoj point? Ne razumem kaj si mi hotel povedat?

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.474
449
83
Citat:
jezen.gif

cheer.gif

Pa še omrežna bo nova, kot je zadnje čase moderno pri njih.
+1246(0)40xxxxxxxx
grin1.gif

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.509
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Hm? Logično da je? Ampak je razlika če denar ostane doma ali pa gre ven? Ampak nisem hoto s tem tega povedat, hotel sem mu samo povedat da se ni treba "hvalit" s tem da so ogromno vlagali saj so vlagali v končni fazi zase in ne za nas. Je pa res da mi uporabniki čutimo to kar je tudi prav, sicer pa gremo drugam, enostavno. Skratka kje je tvoj point? Ne razumem kaj si mi hotel povedat?

In v cem je razlika, ce denar pobase domac tajkun ali pa podjetje v tujini? Davek od dobicka je v drugem primeru placan... v prvem pa vprasanje, ce je ... ceprav bi tudi moral biti
grims-1.gif

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Citat:

jezen.gif

cheer.gif

aplauz.gif

Oprosti, edini primerni kandidat sem jaz.
cheer.gif
)

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.453
113
Dobro, jaz razumem da te je prizadelo nekaj zgodb v zadnjem letu ampak vsi pa niso tajkuni, določi pa celo davke plačujejo
wink-1.gif

Dr_Strangelove

Fizikalc
1. nov 2007
3.073
2
36
www.pentagon.gov
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Citat:

jezen.gif

cheer.gif

aplauz.gif

Oprosti, edini primerni kandidat sem jaz.
cheer.gif
)

Pa si iz Cjela?
sprasujem se.gif

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.