Citat:
Uporabnik borovnica pravi:
klici Si.mobil 2 Bob se tretirajo kot klici v drugo omrežje,..
Spet ena neprijaznih potez... Čestitam...
Citat:
Citat:
Citat:
l.p. b
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Citat:
l.p. b
Hmmm... tole mi pa ni cisto nic vsec... V bistvu je isto omrezje... le tarifa je druga, ce klice nekdo iz Si.mobila... Dosedaj smo bili vajeni, da ce gre za isto omrezje, da se tudi tako obracunava... V primeru izimobila ali Debitela je kolikor vem tako, da je to za Mobitelovoe uproabnike klic znotraj lastnega omrezja... Prav tako se mi zdi, da je za Si.mobilove uproabnike klic v MMobil tarifiran kot klic znotraj lastnega omrezja... Ali se motim?
kaj si pa mislil, da je simobil karitasCitat:
Uporabnik Jest pravi:
Citat:
l.p. b
Hmmm... tole mi pa ni cisto nic vsec... V bistvu je isto omrezje... le tarifa je druga, ce klice nekdo iz Si.mobila... Dosedaj smo bili vajeni, da ce gre za isto omrezje, da se tudi tako obracunava... V primeru izimobila ali Debitela je kolikor vem tako, da je to za Mobitelovoe uproabnike klic znotraj lastnega omrezja... Prav tako se mi zdi, da je za Si.mobilove uproabnike klic v MMobil tarifiran kot klic znotraj lastnega omrezja... Ali se motim?
Citat:
Uporabnik Earnhardt pravi:
Vsi se namrec verjetno strinjamo, da pod besedo "omrezje" ne razumemo omreznih stevilk in kod omrezij, temvec brezzicno/zicno povezavo do narocnika posameznega operaterja...
Citat:
Uporabnik ambroz pravi:
Citat:
Tu smo torej! Recimo bobu bob.
Lastnik Simobila (in boba) bo dvojno služil. Na uporabnikih boba in na uporabnikih Simobila, ki bodo klicali na bob.
Torej je za lastnika Simobila najugodneje, da si izmisli čimveč "kao" operaterjev (predlagam bob1, bob2, bob3, bob_ob_steno, bob...). Vse klice med svojimi virtualnimi omrežji definira kot klice v druga omrežja in to je to.
Kmalu tako lahko pričakujemo nov Simobilov hit - paket XXXXXXXL Zame (100.001 min, 149 Eur). Potrebovali ga bomo.
Citat:
Uporabnik Sheriff pravi:
SiMobil mislm HALOOOO.... 2.11 plaču položnico (opomin) in danes mi blokirajo izhodne klice
Ok, pokličem SM klicni center, mladenič pogleda odprte račune pa mu ni nč jasn ZAKAJ hudiča imam blokirane izhidne klice???čez 10 min dobim SMS od SM da mi se zahvaljujejo za javljeno napako in mi bodo odgovorili najkasneje v 15 dneh !
Pa je_bo mast če nam znoru