Novo pri Si.mobilu IX.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
@robbit nebi vedel saj ne delam v prodaji
@amacar boš trejti v vrsti pri tvojem prodajalcu,.. koliko jih bo dobila katera trgovina pa je drugo vprašanje,..
počakajmo na uradno obvestilo,..
b

tado

Fizikalc
15. maj 2008
2.267
1
36
Pri prehajanju z določenih paketov (iz paketov XL ZAME, L ZAME, M ZAME, XL PODJETNI, L PODJETNI, M PODJETNI, petZAME, tri ZAME, ORTO U NULO, ORTO MUZIQ ali ORTOBERI) na paket PREPROSTO ZAME, se zaračuna migracijski strošek v višini 40 EUR.
Pa pozabili ste omeniti koliko časa velja paket.

Vaio

Fizikalc
22. jul 2007
1.223
0
36
Migracijski strošek iz prehoda je edini strošek ali je tukaj potrebno še plačat še kaj, v primeru, da imaš subvencioniran telefon in pogodbeno vezavo na določenem paketu?

grenivka

Pripravnik
1. avg 2007
616
0
16
Citat:
Uporabnik tado pravi:
Domnevam da moraš odplačati aneks.

Berem na strani..res je. Če si vezan, moraš odplačat aneks. A ni to malo
13.gif

maddog

Fizikalc
16. avg 2007
1.817
0
36
okolica MB
Citat:
Uporabnik borovnica pravi:
ne pozabi dodati da bo sedaj možnost uporabljati tudi opcije 201 in 501
cheer.gif

b

A ZaVedno ? Mega! :]

Eno vprasanje: ker mi pogodba potece januarja, torej manj kot pol leta, najbrz lahko podaljsam brez problema. Zanima me le, ce v tem casu do januarja prejmem kako bonus ponudbo po posti, bo se lahko uveljavljala za nazaj, ali so ti bonusi avtomatsko vneseni za vsakega uporabnika ze v sistemu in pri podaljsanju usluzbenec ta bonus vidi ?

Nazadnje sem imel tako situacijo, da sem 1 teden kasneje po nakupu telefona in sklenitvi narocnine prejel 40€ bonusa, katerega pa sem mislil da ne gre vnovcit. Takrat si mi ti napisal, da dejansko se da dogovorit, ce ni preteklo mesec dni, da se bonus uposteva, a na mojo zalost sem predolgo cakal s tem vprasanjem. Ker bi rad to mogoce celo izkoristil, vprasam raje tukaj :]

grenivka

Pripravnik
1. avg 2007
616
0
16
Ne se razburjat, no
tongue-1.gif

Sem mislila, da če samo paket menjaš znotraj simobila in ne vzameš novega telefona oz. se ne vežeš naprej, ni treba odplačevat aneksa (oz. plačaš razliko glede na paket in ceno telefona).
lp

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.453
113
Citat:
Uporabnik tado pravi:
Pri prehajanju z določenih paketov (iz paketov XL ZAME, L ZAME, M ZAME, XL PODJETNI, L PODJETNI, M PODJETNI, petZAME, tri ZAME, ORTO U NULO, ORTO MUZIQ ali ORTOBERI) na paket PREPROSTO ZAME, se zaračuna migracijski strošek v višini 40 EUR.
Pa pozabili ste omeniti koliko časa velja paket.

To 100% velja? Migracijski strošek 40,00€?

memberx

Pripravnik
8. feb 2009
118
0
16
Dajte v ponudbo hitro Galaxy Nexus-a in takoj vzamem orto za vedno (sicer ga že imam, samo z +200 mb)

undefined

Fizikalc
6. jan 2008
1.220
0
36
1 mesec sem naročnik simobila, ne maram se vezat ker veliko menjam telefone..

imel sem orto v 0 + midi, pred cca 14 dnevi je prišla opcija 1gb za 9€ (sem planiral pred intervalom zamenjati midi za opcijo 1gb), sedaj pa tole.. a sem lahko izbral slabši timing za iti na simobil?!?!

Se da kako izognit migracijskim stroškom (40€, če bi šel na preprosto zame)? Nimam nobenega aneksa, samo naročnino..

Pa kaj preprečuje simobil da recimo feb. / mar., ukine omenjeni paket in zasluži na migracijskih stroških?

Nazadnje urejeno:
Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.