Novo pri Si.mobilu IX.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Sheriff

Fizikalc
26. jan 2009
1.953
0
36
Citat:
Uporabnik Ytbnd pravi:
Zamenjaj operaterja.
Sm že , 2 cifre mam pa še na SM pa še to mi delajo kodre... zihr so zvedl da sm šu TM pa so namerno to naredl
evil.gif

A zdj če nočm da mi odblokirajo cifro in hočm prekinitev pogodbe (in plačam razliko za gsm.) morm plačat teh 20€ al ne?

Desty

Pripravnik
2. jul 2009
613
0
16
desty.biz
Jaz pa recimo še vedno nisem dobil računa za prejšnji mesec oktober. Obračunskega imam 28. v mescu, položnica je ponavadi tudi v prvih dneh meseca. Tudi na Mojem Simobilu ni notri tega računa. Da mi ne bo potem slučajno kdo zaračunal kakega stroška opomina ali pa celo blokiral klice, ker bom šel v Si.center in vsem nekaj j*.

Dekster

MOBITEL PR
8. apr 2009
995
0
16
Ljubljana
Citat:
Uporabnik Desty pravi:
Jaz pa recimo še vedno nisem dobil računa za prejšnji mesec oktober. Obračunskega imam 28. v mescu, položnica je ponavadi tudi v prvih dneh meseca. Tudi na Mojem Simobilu ni notri tega računa. Da mi ne bo potem slučajno kdo zaračunal kakega stroška opomina ali pa celo blokiral klice, ker bom šel v Si.center in vsem nekaj j*.

Dolžan si se pozanimati o svojem plačilu. V pogodbi je določeno, da ti operater zagotovi osnovno storitev, ti pa da mu jo boš poravnal na mesečni ravni. Tako, da pozanimaj se sicer, te bo sistem s časom samodejno blokiral. Za strošek blokade,pa boš mogel še posebej reklamacijo uveljavljati, če bo seveda opravičena, vendar kot že rečeno, dolžan si se pozanimati sam.

Lp.

Sokol

Pripravnik
4. avg 2007
660
9
18
Dolenjska
Citat:
Uporabnik Desty pravi:
Že pri naročnikih, ki imajo obračunski interval 20 so pošiljali sporočila, da pride račun kasneje.

Cooper

Pripravnik
27. jan 2009
498
0
16
Ljubljana
Mam vprašanje glede dodatnega zakupljenega prenosa podatkov - ali se da kje spremljat, koliko je že porabljenega? Torej, če ima Simobil nek sprotni obračun dodatnih opcij, tako, kot je za zakupljene količine znotraj naročniškega paketa?

erikson

Guru
25. avg 2007
22.690
6.459
113
Citat:
Uporabnik Desty pravi:
Zaradi podaljšanih praznikov so šli računi na pošto 9. novembra.

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Če so kršili zakon, je jasno, da normalen človek podpira obsodbo.
Balkanci, šušmarji, mutibariči pa seveda ne.

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Kam gre denar v primeru dobljene tožbe? Direkt v Östereich? Seveda da potem ne podpiram
smile-1.gif
Denar gre tožeči stranki, kolikor vem, to niso Avstrijci, temveč slovenski pravni subjekt. Avstrijci kot lastniki dobijo delež dobička na koncu leta, kot ga določi upravni odbor in potrdi nadzorni.

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.453
113
Torej, ja, ne muti in ne dolgovezi. Ta denar se najbrž ne bo vložil v omrežje Simobil ali pa podaril Karitasu temveč se bo čez dobiček preusmeril lastnikom v žep, to pa so Avstrijci
wink-1.gif
Dajmo že enkrat začet govorit jasno in odkrito. Ne maramo ovinkarjenja in filozofiranja. Lp

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Torej, ja, ne muti in ne dolgovezi. Ta denar se najbrž ne bo vložil v omrežje Simobil ali pa podaril Karitasu temveč se bo čez dobiček preusmeril lastnikom v žep, to pa so Avstrijci
wink-1.gif
Dajmo že enkrat začet govorit jasno in odkrito. Ne maramo ovinkarjenja in filozofiranja. Lp

Bog ne daj, da bi latnik (TUJEC! TUJEC!) dobil denar. Ne, to pa pri nas RES ne gre.
bonk.gif

Mislim, kaksne nekateri ven mecete...

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.453
113
Ni problema naj ga dobi saj konec koncev ne dobi mojega ampak v teh časih mi res ni všeč da denar izteka ven.... Če pa se tebi zdi prav pa tudi spoštujem tvoje mnenje!

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Če gre kot dobiček, bo itak lep davek gor nabit.
V bistvu boljše, kot da ta denar "domači direktorji" v žepe potlačijo.

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
AvtoFun, temu, kar bi ti rad, smo včasih rekli: "bi, a da ne uđe". Če ti tuj jezik in pregovor ne sede, je tu še en domač zate: "prdnit in vsrat na enkrat se ne da".
Simobil ima svoje legitimne lastnike, po vseh regulah in zakonih. Če ti ni prav, da gre denar "tujcem", lepo in prav, verjetno se ti zdi veliko bolj prav to, kar se dogaja in se je dogajalo pri NAŠEM operaterju, ki je dejansko NAŠ denar prekladal z leve na desno in pol v svoje žepe.

Grozni tujci, ane. Kaj bi bilo, če bi bila situacija obrnjena, sigurno bi tulil, da morajo denar takoj dati "nam" lastnikom.

maddog

Fizikalc
16. avg 2007
1.817
0
36
okolica MB
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Ni problema naj ga dobi saj konec koncev ne dobi mojega ampak v teh časih mi res ni všeč da denar izteka ven.... Če pa se tebi zdi prav pa tudi spoštujem tvoje mnenje!

A ko so ga davali not, pa je blo ok ?
hysterical-1.gif
Zlati casi "evropskih sredstev" so mimo.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.