Novo pri Si.mobilu IX.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Axi

Fizikalc
2. sep 2007
894
28
28
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Ce vzames bonus... moras ob nakupu aprata najprej poravnati pogodbeno kazen in ukiniti aneks, potem pa se lahko spet vezes z nakupom subvencioniranega mobilnika ...

Kakšna je pogodbena kazen, meni so samo rekli da vrnem pač tisti bonus, ki bi ga dobil (40€)? Paket mi ostane isti (recimo ta akcija zdaj) ali pomeni da moram pač vzeti tudi nov paket in plačati polno ceno?

crashednburnt

Majstr
Osebje foruma
20. jul 2007
8.746
434
83
Goriška
www.avtopro.si
Citat:
Uporabnik Dekster pravi:

Prav rad bi vas videl, kako bosta uporabljala splet in email če vam bodo omejili hitrost na 64 kbs. Par postov višje lahko prebereta s kakšno hitrostjo dejansko dostopa uporabnik na EDGU, kjer je predvidena hitrost cca 200 kb, kakšno pa on ima, ista stvar je pri nižji hitrosti, brez skrbi. Da je Simobilželele dobro, omogočil bi višjo hitrost omejitve, tako pa po porabljenem volumnu bo pipica chiuso, vi pa se boste spraševali, kako to, saj je hitrost 64 kbs
bonk.gif

Lp.

Eh, vidim, da si funkcionalno nepismen, za povrh tega pa še tehnično zelo slabo podkovan. Sizif pa tudi nisem.

I

Izbrisan uporabnik 3287

Citat:
Uporabnik Axi pravi:
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Ce vzames bonus... moras ob nakupu aprata najprej poravnati pogodbeno kazen in ukiniti aneks, potem pa se lahko spet vezes z nakupom subvencioniranega mobilnika ...

Kakšna je pogodbena kazen, meni so samo rekli da vrnem pač tisti bonus, ki bi ga dobil (40€)? Paket mi ostane isti (recimo ta akcija zdaj) ali pomeni da moram pač vzeti tudi nov paket in plačati polno ceno?

Vsaj pol leta mora miniti, predno lahko kupiš/odplačaš aneks.

I

Izbrisan uporabnik 3287

Vprašanje za Borovnico in ostale S@mobilce:

Zakaj v ARENI v LJ mora študentka tam zaposlena ODPRETI škatlo od Iphona in AKTIVIRATI le tega? Včeraj je smrkla težila, da drugače NE MOREŠ dobiti Iphone, če ga ONA ne aktivira. Da ne bo pomote, rečeno ji je bilo naj škatlo pusti originalno zapakirano. Vendar je smrkla vstrajala na svojem in ga veselo aktivirala. Ter VSTAVILA mikro sim v telefon!!!!!!!!!! Pri tem je STRGALA držalo "iglice"za sim ležišče. Ne da imam v žepu iphona za katerega je bila mišljena ta nova simka!!!!

Klical sem na 080 40 40 40 in so se (po drugem!) čakanju na (istega) sogovornika, samo "prijazno smejali" ali kako naj se izrazim. Da ne bo pomote: gospod na drugi strani (info) je bil zelo korekten.

Telefon je bil za darilo (paket pa potreben). Kaj naj sedaj dam iz rok: odprto škatlo in rečem: saj je nov, samo smrklja ga je želela malo prešlatati?

ČE bi smrkla delala v (recimo) Mercatorju in jaz kupil kondome, bi mi ga nataknila gor???? Mislim Simobil, vem, da se špara a take krote morate poslati v PM.

Poslal pritožbo na info@simobil.si. Vendar me zanima kaj dejansko bodo ukrepali?

lp

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik smt pravi:
Vsaj pol leta mora miniti, predno lahko kupiš/odplačaš aneks.
To piše v pogodbi.
V moji je pisalo, da lahko kadarkoli prekinem in plačam sorazmerni del (s preostalim časom vezave) subvencije plus 12 EUR.

erikson

Guru
25. avg 2007
22.680
6.442
113
Iz rok daš škatlo, okrašeno z lepo mašnico. Itak bo potrebno škatlo odpreti, ne vem kaj tako kompliciraš.

gift_wrap.jpg

Breyton

Majstr
2. avg 2007
1.483
119
63
40
Malo tu,malo tam :)
...vsi novi člani SIMPL Bonus Kluba (to lahko postanete le še do JUTRI, 15.10.2011) boste sodelovali v nagradni igri. Med novimi člani bomo namreč žrebali 3 nagrajence, ki bodo prejeli telefon HTC Wildfire S!

I

Izbrisan uporabnik 3287

Citat:
Uporabnik erikson pravi:
Iz rok daš škatlo, okrašeno z lepo mašnico. Itak bo potrebno škatlo odpreti, ne vem kaj tako kompliciraš.

gift_wrap.jpg

Kompliciram? Ne bi rekel. Če plačam neko stvar delam z njo kar hočem in ne da mi neka smrklja govori kaj moram.

Pa še to o nesposobnosti smrklje. Računala je preveč, ko je vtipkala znesek na pos, nakup šel skozi. Potem pa preveri znesek in ker je računala preveč je potrebno stornirati. NI VEDELA KAKO.

Sklepanje pogodbe (in vso to njeno čaranje) je trajalo cca 45 minut.

FUll dobro porabljen čas.

tado

Fizikalc
15. maj 2008
2.267
1
36
Citat:
Uporabnik smt pravi:
Vprašanje za Borovnico in ostale S@mobilce:

Zakaj v ARENI v LJ mora študentka tam zaposlena ODPRETI škatlo od Iphona in AKTIVIRATI le tega? Včeraj je smrkla težila, da drugače NE MOREŠ dobiti Iphone, če ga ONA ne aktivira. Da ne bo pomote, rečeno ji je bilo naj škatlo pusti originalno zapakirano. Vendar je smrkla vstrajala na svojem in ga veselo aktivirala. Ter VSTAVILA mikro sim v telefon!!!!!!!!!! Pri tem je STRGALA držalo "iglice"za sim ležišče. Ne da imam v žepu iphona za katerega je bila mišljena ta nova simka!!!!

Klical sem na 080 40 40 40 in so se (po drugem!) čakanju na (istega) sogovornika, samo "prijazno smejali" ali kako naj se izrazim. Da ne bo pomote: gospod na drugi strani (info) je bil zelo korekten.

Telefon je bil za darilo (paket pa potreben). Kaj naj sedaj dam iz rok: odprto škatlo in rečem: saj je nov, samo smrklja ga je želela malo prešlatati?

ČE bi smrkla delala v (recimo) Mercatorju in jaz kupil kondome, bi mi ga nataknila gor???? Mislim Simobil, vem, da se špara a take krote morate poslati v PM.

Poslal pritožbo na info@simobil.si. Vendar me zanima kaj dejansko bodo ukrepali?

lp
Naslednjič si pa lajf še bolj zakompliciri. Če se bo le dalo.
zmaga.gif

tado

Fizikalc
15. maj 2008
2.267
1
36
Citat:
Uporabnik smt pravi:
Kaj tebi ni jasno?
priden.gif
A, se opravičujem, spregledal del z odtrganim odložiščem. To je pa to, ko na hitro berem. Potem je tvoja jeza na mestu. PEACE

top_shit

Pripravnik
13. maj 2011
555
0
16
Citat:
Uporabnik smt pravi:
Sklepanje pogodbe (in vso to njeno čaranje) je trajalo cca 45 minut.

Bodi srečen, kolega. Nekje so šotore postavljali pred trgovino, da so bli prvi na kraju zločina. To je Apple, ne neki noname
evil.gif

top_shit

Pripravnik
13. maj 2011
555
0
16
Citat:
Uporabnik smt pravi:
ČE bi smrkla delala v (recimo) Mercatorju in jaz kupil kondome, bi mi ga nataknila gor????

A še nikol nisi kupoval kondomov v Mercu? Ja, to spada v ceno. Natakne, zdrka, sprazne, opere, zavije ...

zato pa so tam ...

Sam morš merkat, da ne naletiš na karo staro prodajalko ... one hočjo mal več ...

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.