Citat:
Uporabnik TUPLI pravi:
Hudi user - ji so tisti , ki imajo račun od 150 do xxxx € naprej . Direktorji , menedžerji , ministri , itd . Mi normalni uporabniki pa ne sodimo tja .
Citat:
Uporabnik Dekster pravi:
Hitrost je naravnana na teoretičnih max. 64 kb ...Citat:
Uporabnik SE_P1i pravi:
Ma dobr, to je res, ampak za kakšen mail dobit na telefon je čist zadost....
Citat:
Uporabnik borovnica pravi:
polovička velja le ob vezavi s telefonskim aparatom ali bonusom na pogovore,..
b
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Jap, 40€ mi pokaže, zdaj pa me še zanima, sem že borovnici pisal, če ima kdo kaj pojma ali gre ta varianta, da teh 40€ poplačam, cifro prepišem iz firme na fizično osebo in tam sklenem paket XL za 23€ in zapadem v akcijo? Lp
Citat:
Uporabnik crashednburnt pravi:
Citat:
Uporabnik Dekster pravi:
Hitrost je naravnana na teoretičnih max. 64 kb ...Citat:
Uporabnik SE_P1i pravi:
Ma dobr, to je res, ampak za kakšen mail dobit na telefon je čist zadost....
Hold on. Zakaj bi bila hitrost naravnana na TEORETIČNIH 64kbps oz. kako naj bi tole operator sploh izvedel? Teoretično hitrost se običajno navaja kot najvišjo dosegljivo hitrost omrežja pri idealnih pogojih ... če ti pa operater omeji hitrost na 64kbps ne gre več za teoretično omejitev, ampak za praktično omejitev. Omrežje zmore veliko več kot 64kbps, zato ni nobenega pametnega razloga, da bi ob omejitvi 64kbps v praksi delovalo s pol manšjo hitrost, ob predpostavki, da nekomu brez omejitve na isti lokaciji deluje s hitrostjo, večjo ali enako 64kbps.
Citat:
Uporabnik Dekster pravi:Pameten razlog je ta, da je potrebno upoštevati propustnost omrežja in če ti je tebi max. določenih 64 kb, kar je že v osnovi premal za neko normalno uporabniško izkušnjo