Novo pri Si.mobilu IX.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

maddog

Fizikalc
16. avg 2007
1.817
0
36
okolica MB
Citat:
Uporabnik Dekster pravi:
Citat:
Uporabnik crashednburnt pravi:
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Citat:
Uporabnik crashednburnt pravi:

Point je v tem, da ti očitno ne razumeš same tehnologije.
smirk-1.gif
Seveda je odvisno od zasedenosti, ampak če nekomu brez omejitve deluje recimo 300 kbps, bo onemu z omejitvijo delovalo s polnih 64 kbps, če sta oba na isti lokaciji. O sami uporabniški izkušnji nisem omenil niti besede, pač pa hočem demantirat tvoje besede, da je omejitev 64 kbps teoretična in bo v praksi delovalo počasneje.

Pa sploh nisem uporabnik Simobila, mimogrede.
smirk-1.gif

Ce bi bilo to pri nekem drugem operaterju (se ve pri katerem
smile-1.gif

P.S.: Sorry... mogu sem mal "špiknit"
smirk-1.gif

To mi je popolnoma jasno ja, ampak očitno njemu niso jasne osnove delovanja nekega omrežja (ki niti ni nujno, da je mobilno).

Prav rad bi vas videl, kako bosta uporabljala splet in email če vam bodo omejili hitrost na 64 kbs. Par postov višje lahko prebereta s kakšno hitrostjo dejansko dostopa uporabnik na EDGU, kjer je predvidena hitrost cca 200 kb, kakšno pa on ima, ista stvar je pri nižji hitrosti, brez skrbi. Da je Simobilželele dobro, omogočil bi višjo hitrost omejitve, tako pa po porabljenem volumnu bo pipica chiuso, vi pa se boste spraševali, kako to, saj je hitrost 64 kbs
bonk.gif

Lp.

Simobilov EDGE je bolj ali manj 56k, tak da bi s 64k blo kr ok. Omejitev se mi zdi super, vseeno bolse kot extra racun za 50€.

maddog

Fizikalc
16. avg 2007
1.817
0
36
okolica MB
Citat:
Uporabnik smt pravi:
Vprašanje za Borovnico in ostale S@mobilce:

Zakaj v ARENI v LJ mora študentka tam zaposlena ODPRETI škatlo od Iphona in AKTIVIRATI le tega? Včeraj je smrkla težila, da drugače NE MOREŠ dobiti Iphone, če ga ONA ne aktivira. Da ne bo pomote, rečeno ji je bilo naj škatlo pusti originalno zapakirano. Vendar je smrkla vstrajala na svojem in ga veselo aktivirala. Ter VSTAVILA mikro sim v telefon!!!!!!!!!! Pri tem je STRGALA držalo "iglice"za sim ležišče. Ne da imam v žepu iphona za katerega je bila mišljena ta nova simka!!!!

Aktivira se pri nakupu, ce si pa neizobrazen, pa zal. Da bi meni s takim odnosom prisel, ti ga nebi prodal, pa si ga kupi magari pri mesarju.

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Bonus je.
Denar, ki ga dobiš v zameno da si 24 mesecev vezan.
(v bistvu dobropis, iz katerega se ti stroški plačujejo, dokler ne porabiš, potem pa spet položnice dobivaš)

I

Izbrisan uporabnik 3287

Se vidi kdo nima pojma. Ni prvi iphone, katerega sem kupil. V tujini te vprasajo ali zelis da ti ga aktivirajo. Tudi, ce ga narocis prek neta pride neaktiviran. Znanec je kupil prejsnji teden stiri i4 na firmo na stajerskem. In ves kaj- vsi so bili zapakirani, ko sva se dobila na kavi. Vsi ste se obesili na to, da gre telefon 6 letnemu otroku. Fovsarija? Pa lep pozdrav

nidan

Pripravnik
2. feb 2008
449
0
16
Citat:
Uporabnik smt pravi:
Se vidi kdo nima pojma. Ni prvi iphone, katerega sem kupil. V tujini te vprasajo ali zelis da ti ga aktivirajo. Tudi, ce ga narocis prek neta pride neaktiviran. Znanec je kupil prejsnji teden stiri i4 na firmo na stajerskem. In ves kaj- vsi so bili zapakirani, ko sva se dobila na kavi. Vsi ste se obesili na to, da gre telefon 6 letnemu otroku. Fovsarija? Pa lep pozdrav

Mislim, da tu ni nobene favšarije, samo malo je tako bolanih, da, da 6 letnemu otroku takšno darilo, gre samo za bahanje
bonk.gif

tado

Fizikalc
15. maj 2008
2.267
1
36
Pol se pa folk sprašuje kam gre ta svet?? haha, 6 letnemu otroku bodo namesto igrače podarili iPhone. Ena izmede boljših zadnje mesece.
bonk.gif

asko

Fizikalc
22. jul 2007
2.565
3
38
Prav nobene fovšije ni, samo neumno je 6 letnemu otroku dajati za darilo tako igračo. Ko bo star 10 let bo hotel oz pričakoval že mnogo več, ko bo postal polnoleten pa kar stanovanje in avto. Kam gre ta svet. Moja hči je stara 14 let in niti pod razno NE dobi iPhona. Za njo je GSM v prosti prodaji za max 100 €. Ko bo pa sama zaslužila pa nek izvoli kar ji srce poželi.

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik asko pravi:
Prav nobene fovšije ni, samo neumno je 6 letnemu otroku dajati za darilo tako igračo. Ko bo star 10 let bo hotel oz pričakoval že mnogo več, ko bo postal polnoleten pa kar stanovanje in avto. Kam gre ta svet. Moja hči je stara 14 let in niti pod razno NE dobi iPhona. Za njo je GSM v prosti prodaji za max 100 €. Ko bo pa sama zaslužila pa nek izvoli kar ji srce poželi.
Če vam ne prikazuje prav, naslov teme je "Novo pri Si.mobilu", ne pa "Moderen starš".

WHITESNAKE

Pripravnik
10. okt 2007
139
0
16
LJ
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Citat:
Uporabnik asko pravi:
Če vam ne prikazuje prav, naslov teme je "Novo pri Si.mobilu", ne pa "Moderen starš".

467716-post_slo.gif

Jordan

Fizikalc
5. jun 2009
2.839
-9
38
Ljubljana
1.Kaj zdaj ga mora prodajalec aktivirati, ali ga lahko sam doma odprem?

2.Koliko stane "micro-sim", če greš na novo k simobilu? Ti to naredijo takoj ko bi ga kupil recimo 28.10; kaj v primeru da imam sam obrezano..?

Hvala

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.