Citat:
Uporabnik geronimo pravi:
ksz
ženo sem ravno na FREE5+1GB (5€+5€) spravil, pa če še tako gledam, tudi s polovično ceno Simobil nima primerljive ponudne, ali sem kaj spregledal?
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Na radiju so tudi neke "dvojne minute" omenjali.
A to je spet nekaj drugega?
Citat:
Uporabnik KekecXY pravi:
ta za vedno je en velik joke, ker ce smo se kaj naucli iz podrazitev prejsni mesec, simobil lahko spreminja pogoje kdaj hoce. pac neplacas pogodbene kazni v visini 12€, se vedno pa moras v celoti odplacat telefon
Citat:
Uporabnik Jernej pravi:
Se strinjam z napisanim. Operater vsekakor NI dobrodelna ustanova. Ampak velja tudi obratno - uporabnik ni molzna krava.
Moje kritike letijo predvsem na sistem, da je podpis pogodbe precej enostranska zadeva. Moje mnenje je, da bi operater moral uporabniku ponuditi možnost, da za čas podpisa pogodbe uporablja enake storitve za enako ceno kot ob podpisu pogodbe. Če vmes operater spremeni pogoje poslovanja, je to problem operaterja in ne uporabnika.
Fiksna obrestna mera pač - uporabnik ob podpisu pogodbe natančno ve, kakšni bodo celotni stroški.
Saj bi lahko nenazadnje operater ponudil obe možnosti - cenejši paket, če sprejmeš možnost spremembe pogojev in dražji, katerega cena pa bo ostala enaka 24 mesecev. Ampak to bi bila šele zmeda...
Citat:
Uporabnik borovnica pravi:
Citat:
ksz
ženo sem ravno na FREE5+1GB (5€+5€) spravil, pa če še tako gledam, tudi s polovično ceno Simobil nima primerljive ponudne, ali sem kaj spregledal?
enim je ugodnejša ena ponudba, drugim pač druga,.. meni konkretno je tole top ponudba,.. tebi kot low budget uporabniku pač ne,..
b
Citat:
Uporabnik SE_P1i pravi:
Ma dobr, to je res, ampak za kakšen mail dobit na telefon je čist zadost....
Citat:
Uporabnik Dekster pravi:
Citat:
Uporabnik SE_P1i pravi:
Ma dobr, to je res, ampak za kakšen mail dobit na telefon je čist zadost....
Mogel bi biti, vendar bo težka. Še sploh, če boš hotel ti poslati, kakšen email, lahko komot pozabiš na to. Hitrost je naravnana na teoretičnih max. 64 kb, to že po defaultu pomeni pol tega torej 32 kb in to ko so zelo idealni pogoji za uporabo, torej to je vse teoretično, praksa pravi nekje okrog 10-15 Kb, če je na lokaciji idealna prepustnost omrežja, torej youtub, facebook, skayp, pošiljanje email-a itn. ne bo delalo.
Lp.
A temu se sedaj tako reče. Si.mobil je kar naenkrat za elito?Citat:
Uporabnik borovnica pravi:
Citat:
ksz
enim je ugodnejša ena ponudba, drugim pač druga,.. meni konkretno je tole top ponudba,.. tebi kot low budget uporabniku pač ne,..
b
A mi lahko poveš, kdo ali kaj je to elita? Kakšna priročna kletvica je ratala ta beseda.Citat:
Uporabnik tado pravi:
A temu se sedaj tako reče. Si.mobil je kar naenkrat za elito?