Novo pri Si.mobilu IX.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

sylver

Fizikalc
21. okt 2008
3.338
27
48
Izola, Ljubljana
Po mojem pa bo kej s paketi, kao pri določenih paketih z isto vsebino za polovico cene.

Očitno jim teče voda v grlo in hitro dali že 2.akcijo ven odkar je Tušmobil izdal FREE pakete
smile-1.gif

Prva je bila orto v nulo x2, sedaj bo pa tale druga...

Če pa Tušmobil ne bi izdal nobene take hude akcije, pa ne bi niti ostali ničesar naredili.

Saj vemo - akcija izzove reakcijo - o temu smo se pa v osnovni pri fiziki učili
grin1.gif

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.631
211
63
Kranj
HAHAHA STARI PA PRST V RITO!!!! edino se splača PREKINITI VSE in na sveže skleniti naročnino ali pa lepo ODLAZIM.

EDIT:

@David: paket velja za nove in obstoječe naročnike (ob ponovni vezavi za 24 mesecev). Kdaj si pa sklenil naročnino na paket M ZAME?

Nazadnje urejeno:

SE_P1i

Pripravnik
7. feb 2008
887
0
16
Sam ta fora pri mobilnem internetu mi je pa všeč: če prekoračiš zakupljene količine, se ti samo hitrost zmanjša, doplačaš pa nič, super!

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.631
211
63
Kranj
ja ta del je super....pa nekdo, ki ne rabi vzame že v štartu ta ugoden mobilni net.

kurir

Pripravnik
1. feb 2010
30
0
6
Meni pa tole deluje močno zmedeno:
pri PODJETNI XS lahko vzamem opcijo "Mini Plus" 100MB za 8 EUR ali pa vzamem opcijo "Opcija 300 MB" za 6 EUR. Katera se vam zdi boljša?

Dekster

MOBITEL PR
8. apr 2009
995
0
16
Ljubljana
Citat:
Uporabnik SE_P1i pravi:
Sam ta fora pri mobilnem internetu mi je pa všeč: če prekoračiš zakupljene količine, se ti samo hitrost zmanjša, doplačaš pa nič, super!

Seveda da ne plačaš, saj tudi ne moreš neta več uporabljati. Hitrost max do 64 kb v praksi pomeni ne zmožnost uporabe interneta in zato tudi ta dobrodušnost, da se ne bo obračunavalo, laho rečemo; "Lep marketinški trik."
wink-1.gif
.

Lp.

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Citat:
Uporabnik Dekster pravi:
Citat:
Uporabnik SE_P1i pravi:

Seveda da ne plačaš, saj tudi ne moreš neta več uporabljati. Hitrost max do 64 kb v praksi pomeni ne zmožnost uporabe interneta in zato tudi ta dobrodušnost, da se ne bo obračunavalo, laho rečemo; "Lep marketinški trik."
wink-1.gif
.

Lp.

64k?! Jeboga, jaz se spomnim dnevov, ko smo o enem celem ISDN kanalu lahko samo sanjali. Ko je bil GPRS (1up-2down.press) na tistem enem Ericssonu, ki ga je podpiral cista zmaga... ce me sponim ne vara je bil Telekomov "leased line" tam, late 90's z 64k okoli jurja dvsto mark na mesec :D

Daj ne nabijaj no, jasno da je cisto uporabno - je pa res, da ni za flash-based strani s PCjem gledat, razen ce nimas mega prevec casa
smile-1.gif

Gamero

Majstr
13. avg 2007
5.092
138
63
okolica mesta
Citat:
Uporabnik kurir pravi:
Meni pa tole deluje močno zmedeno:
pri PODJETNI XS lahko vzamem opcijo "Mini Plus" 100MB za 8 EUR ali pa vzamem opcijo "Opcija 300 MB" za 6 EUR. Katera se vam zdi boljša?

Pri prvi opciji se ti zniža cena aparata za 100eur, pri drugi pa ne.

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
64k?! Jeboga, jaz se spomnim dnevov, ko smo o enem celem ISDN kanalu lahko samo sanjali. Ko je bil GPRS (1up-2down.press) na tistem enem Ericssonu, ki ga je podpiral cista zmaga... ce me sponim ne vara je bil Telekomov "leased line" tam, late 90's z 64k okoli jurja dvsto mark na mesec :D

Daj ne nabijaj no, jasno da je cisto uporabno - je pa res, da ni za flash-based strani s PCjem gledat, razen ce nimas mega prevec casa
smile-1.gif

33.600, potem pa ISDN, 56K al pa oba B kanala 112K. So rekli, da je to TOP na bakru.
grims-1.gif

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Hehehe
smile-1.gif

Tukaj pa jokajo otroci, ker imajo potem "samo" 64k prenosa. Da ne bom umrl od smeha.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.