Novo pri Si.mobilu IX.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

maddog

Fizikalc
16. avg 2007
1.817
0
36
okolica MB
Citat:
Uporabnik newem pravi:
Torej po 3 mesecih Amerike, sem malo ven padel, glede stanja pri simobilu, sem pa danes ugotovil, da se imam manj kot 150 dni do konca vezave in lahko vzamem nov telefon. Torej kaj je trenutno best buy android na paketu orto v nulo, brez vseh opcij, zatam nekje100~150 evrov? Prav tako me zanima kako se obnese gmpas navigacija in koliko mb podatkov pozre navigacija, glede na to, da imam do zdaj samo izkusnje samo z offline garminom na nokii?

100-150€ ni nobenega pametnega. Za 240€ mas v Saturnu v Avstriji Nexus S, brez vezave. To je best buy.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.508
779
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Ups... pa res... jaz sem izbral Celovec, ker mi je najblizji
smile-1.gif
...

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Klapa pri registraciji zavrne email:
Vnesli ste neveljaven E-poštni naslov!

Vnesel sem pravi in preverjeno delujoči email naslov.

mimika

Pripravnik
8. feb 2008
703
0
16
Ne sekiraj se, probaj drugič, jst sem moral ene 5x v 5ih dneh, da je na koncu zagrabilo. Pač bolj bogo dela...

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
Citat:
Uporabnik mimika pravi:
Ne sekiraj se, probaj drugič, jst sem moral ene 5x v 5ih dneh, da je na koncu zagrabilo. Pač bolj bogo dela...

če dela tako bogo zakaj potem sploh uporabljaš? imaš svojega operaterja pa naj ti nudi storitve ki jih potrebuješ,..
b

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
Si.mobil center glavni v btc pred hala a , pa na žito ,samopostrežna bencinska,zadaj kolosej v btc

Nazadnje urejeno:

mimika

Pripravnik
8. feb 2008
703
0
16
Citat:
Uporabnik borovnica pravi:
Citat:
Uporabnik mimika pravi:

če dela tako bogo zakaj potem sploh uporabljaš? imaš svojega operaterja pa naj ti nudi storitve ki jih potrebuješ,..
b
Pa mi jih ne, smse prek neta zaenkrat še ne dobim pri tušu, zato mam še eno simobil sim brez naročnine. Pa sej se da potrpeti, sej registriraš se samo 1x, potem pa recimo da prijava dela ok, čeprav tudi ne vedno
10.gif
. Nisem sicer nič šimfal čez simobil, sam povedal sem, da če klapa ne dela, je to nekaj normalnega in pač da naj večkrat poizkusi.

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Kaj je tisto z vračilom preveč zaračunanih opominov (spet) ?

Baje se vračajo strankam.

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
Citat:
Uporabnik tado pravi:
Haha a so tezki dnevi B?

tado, težki časi se počasi končujejo,.. GAji se vračajo na stare tirnice, MNP še preverim,..
Slišim pa da pri vas v bajti dogaja,.. kako je šla selitev? zdaj ste ž na novi lokaciji v Tehno marketu?
b

p.s.
me pa jezi,.. če so uporabniki tušmobila naj uporabljajo tuš storitve,..

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
vse se da, če se hoče,.. a to ostane pri meni
cool-1.gif

načeloma naj vsak uporablja storitve svojega operaterja,..
b

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Ti si stvar privlekel.
Torej je možno, da nekdo uporablja SiMobilove storitve, ne da bi plačal njihovo ceno?

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Ja, saj piše, da je namenjena uporabnikom drugih slovenskih mobilnih operaterev.

Kaj pa so glavne razlike med Klapo in mini klapo (razen da nima imenika, kar se takoj opazil) ?

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.