Novo pri Si.mobilu IX.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

TARIFEpikaSI

Pripravnik
30. maj 2010
172
0
16
Upravljanje z naročniško številko pri Si.mobilovih paketih je bilo glede na današnjo objavo izbrisano iz izračuna najugodnejših tarif na portalu Tarife.si. Izračunani zneski vsebujejo le znesek naročnine, opravljenih storitev in telefona, če je bil le-ta izbran.

Stran za izračun se nahaja na naslovu: http://www.tarife.si/vnos-mesecne-porabe.html

UrbanZan

Pripravnik
22. feb 2011
35
0
6
Naj še malce omrežje porihtajo... potem pa bo zmaga, čeprav še me zmeraj mika paket za XYZ 20€ :/

tado

Fizikalc
15. maj 2008
2.267
1
36
Jaz dokler sem bil pri njih (4 leta nazaj) sem bil že takrat zadovoljen z omrežjem če povem po resnici.

luka51

Guru
16. avg 2007
14.494
5.790
113
3 leta nazaj sem tudi jaz bil. oziroma še leto nazaj sem bil. zadnje mesece pa žalost. danes spet poln signal na telefonu ampak pogovor praktično nemogoč ker prekinja kot da bi bil brez signala.... še 2 meseca nazaj na isti lokaciji delalo v nulo

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
No, da ne bo samo negativno o SiMobilu:
Stvari, ki jih pri SiMobilu imaš, pri konkurenci (izimobil konkretno) pa ne:
- moj.simobil
- Moneta
- Klapa

(se nadaljuje)

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36
Citat:
Uporabnik borovnica pravi:
Si.mobil spoštuje odločbo tržnega inšpektorja, ne pa podlega pritiskom uporabnikov,.. pravi obup je prebirati ugibanja "znalcev",..
b

Glede na odziv javnosti moraš razumeti, da tega enostavno ne bo nihče verjel. Sploh glede na tale namigovanja, da se odhodi vaših uporabnikov ne merijo v stotinah, ampak v tisočih.

Veliko bolje bi izpadlo, če bi Simobil javno nogiral par "pametnih" ekonomistov ter se opravičil uporabnikom.

Zgovarjanje na tržno inšpekcijo... a to ta isto tržno inšpekcijo, ki je ukinila prevozi.org?
evil.gif

22. jul 2007
13.557
1.744
113
124
Citat:
Uporabnik Jernej pravi:
Citat:
Si.mobil spoštuje odločbo tržnega inšpektorja, ne pa podlega pritiskom uporabnikov,.. pravi obup je prebirati ugibanja "znalcev",..
b

Glede na odziv javnosti moraš razumeti, da tega enostavno ne bo nihče verjel. Sploh glede na tale namigovanja, da se odhodi vaših uporabnikov ne merijo v stotinah, ampak v tisočih.

Veliko bolje bi izpadlo, če bi Simobil javno nogiral par "pametnih" ekonomistov ter se opravičil uporabnikom.

Zgovarjanje na tržno inšpekcijo... a to ta isto tržno inšpekcijo, ki je ukinila prevozi.org?
evil.gif
zmaga.gif

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Citat:
Citat:
Uporabnik frikenej pravi:
No Simobil je popustil pod pritski uporabnikov, ampak prepozno. Poslušam dnevne pripombe zaradi omrežja, dragih paketov, slabega signala in prenosa. Samo pogledam na njihov Facebook pa vidim kaj si ljudje mislijo o opreaterju. No sedaj se pa še uprimo za povišanje cen naročnin pa bodo spet morali popustiti če ne bodo izgubili še tisto kar imajo. A je res težko narest en super ugoden paket?

b

Veš kaj je obup, vaša pravna služba. Pravo kalvarijo ste si naredil in po moji skromni oceni, ne majhno ekonomsko izgubo, da o "dobrem" imenu ne govorim. Želeli ste zaslužiti, zdaj boste pa še na izgubi, ker bodo ven leteli paketi, ki bi obdržali uporabnike, da poskusite popraviti slab vtis. Že tako je trg majhen, vi bi pa prodirali z nekimi inovativnimi idejami kako potiho pobrati denar z izgovorom, da je v tujimi uveljavljeno. A če je pa v tujini sprejeto, je tudi tukaj OK. Še dobro, da so vas prijavili. Samo enkrat sem bil uporabnik simobila in nikoli več. Račune sem pa imel še v takratnih tolarjih, ca 50.000 mesečno.

igors24

Pripravnik
5. maj 2010
505
0
16
Citat:
Citat:
Uporabnik frikenej pravi:
No Simobil je popustil pod pritski uporabnikov, ampak prepozno. Poslušam dnevne pripombe zaradi omrežja, dragih paketov, slabega signala in prenosa. Samo pogledam na njihov Facebook pa vidim kaj si ljudje mislijo o opreaterju. No sedaj se pa še uprimo za povišanje cen naročnin pa bodo spet morali popustiti če ne bodo izgubili še tisto kar imajo. A je res težko narest en super ugoden paket?

b

To seveda ni res ...

"Čeprav jim je bila odločba tržnega inšpektorata vročena šele včeraj in še ni dokončna, saj je zoper njo mogoča pritožba, pa pritožbe zaradi ogorčenja in pritiskov uporabnikov razumljivo ne nameravajo izkoristiti." VIR

tado

Fizikalc
15. maj 2008
2.267
1
36
Tile novi paketi sploh niso novi paketi, kot vedno je to le omejena ponudba, ki so po končani 24 vezavi vrne na stare količine, vmes bodo pa naročnino podražili še za kakšen evro ali dva in podražili klice v druga omrežja, MMSe prenos podatkov...

Marburg

Fizikalc
18. avg 2007
978
63
28
Citat:
Uporabnik Alex pravi:
Citat:
Uporabnik rocky9 pravi:
Baje da je od Simobila odšlo nekje okrog 8500 ljudi.

Samo? Sem resno mislil, da bo številka za par deset tisoč višja.
Ah, slovenclji.
jezen.gif

Jaz pa sem razmislajl povsem nasprotno: pridobili bodo vsaj nekaj deset tisoc novih uporabnikov, da bodo le-ti lahko na lastni kozi obcutili in doziveli novo uporabnisko izkusnjo.
lp

luka51

Guru
16. avg 2007
14.494
5.790
113
Citat:
Uporabnik Alex pravi:
Citat:
Uporabnik rocky9 pravi:
Baje da je od Simobila odšlo nekje okrog 8500 ljudi.

Samo? Sem resno mislil, da bo številka za par deset tisoč višja.
Ah, slovenclji.
jezen.gif

saj to še ni končna številka. do konca meseca bo 100% vsaj 8502 :D

Rajc

Pripravnik
22. jul 2007
571
5
18
ksz

Citat:
Spostovani, sporocamo vam, da napovedanega letnega stroska v visini 9,78 EUR ne bomo uvedli. Se naprej bomo skrbeli za odlicno izkusnjo in se trudili za vase zadovoljstvo. Vec informacij na brezplacni povezavi www.simobil.si/obvestila (simobil)

bwahahaha vasa odlična izkušnja in trud sta mi dala za razmislit o menjavi operaterja....
Vi obstajate zaradi nas in ne mi zaradi vas!

Sokol

Pripravnik
4. avg 2007
660
9
18
Dolenjska
Pomembno obvestilo
Trenutno prihaja do motenj pri uporabi storitev na območju Zagorja, Kovka, Kleka, Kisovca, Izlak in Grašice. Strokovnjaki napako odpravljajo. Za morebitne nevšečnosti se opravičujemo in vas prosimo za razumevanje. Si.mobil

To je sedaj pa že na dnevnem redu
evil.gif

Pikec

Pripravnik
30. jan 2010
307
0
16
Pomembno obvestilo
Obveščamo vas, da bo od 10. 9. do 11. 9. potekala nadgradnja internega sistema. Posledično bo moteno delovanje storitev na portalu Moj Si.mobil, in sicer ne bo možno pregledovanje stanja porabe vključno s pregledom klicev, opravljenih v trenutnem ali preteklem obdobju, moteno bo delovanje Števca porabe, prav tako pa ne bo možno plačevati računov ali opravljati kakršnih koli sprememb. Za nevšečnosti se vam opravičujemo in vas prosimo za razumevanje.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.